Szíj Melinda? (beszélgetés)
végigolvastam a hozzászólásokat..
nekem is ő a "kedvencem", kb olyan erővel jelent meg, mint anno Rúzsa Magdi...legalábbis nekem. Pl múltkor is háttal álltam a Tv-nek és valaki elkezdett énekelni, egyből megismertem, hogy ez a R. Magdi hangja..pedig nincs meg 1 lemeze sem, és nem hallgatok zenei rádiót, nem is ismerem a számait...mégis a hangját simán fel lehet ismerni ezer közül is.
Amúgy miért kellene a megasztár győztesének utána bármilyen sztárnak is lennie. egy csomóan eltűntek a süllyesztőben, a nevükre sem emlékszünk...vagy vannak, akiknek lemezei, klippjei vannak, mégsem akkora sztárok, mint anno (itt írhatnék sok-sok előadót magyart vagy külföldit is, de nem akarok 1-1 kiemelni)
Én már csak azért is neki szurkolok, mert ezt felfoghatjuk egy játéknak, amiben sok pénzt lehet nyerni, neki valószínű jól jönne, akkor meg megérte...és persze, neki senki nem fog "csápolni", főleg nem a mai tinik...
Amúgy tényleg olyan, mint egy skizofrén, mert a számok előtt és után egy ide-oda tipegő, "szerencsétlennek" kinéző valaki, de amikor énekel, az valami magávalragadó, szerintem csodaszép...
Nagyon sokat dolgozott és szenvedett; azért van benne spiritusz; igaz, nem plázacica, amolyen megcsinált nő.
Őt is azért be lehetne csomagolni...
Soha nem lesz MEGA,hisz a műsorban egyik sem az.
Szíj Melindát Győr városa juttatja tovább,nem a tehetsége,hisz nem az.
Egy karaoke buliban jó az amit csinál,de nem egy lemezhez,vagy koncerten,vagy bárhol.
Ne nevess ki, de én kedvelem Sz. Melindát, a kis sutaságával, esetlenségével, a természetességével. Ahogy lemegy a lépcsőn, mint a kiskacsa, de amikor el kezd énekelni, már nincs a régi éne. Nincs ellűrje, önmagát adja.
Őt nem lehet majd bedarálni, kényük-kedvük szerint kihasználni. Egyéniség. És aki ilyen kitartó, annak jár néhány perc csillogás és siker. Jött, látott, győzött és igazolta önmagát. (Nekem is elég lenne ennyi.)
Gondoljunk még a S. Boyle-ra... hogy néztek rá, amikor megjelent a szinpadon. Elhúzták a szájukat. De bezzeg, amikor el kezdett énekelni... Ezek a megismételhetetlen csodák.
Könnyű a fehér hattyúból még szebbet csinálni.
Én is szorítok Melindának. Tényleg nincs nagy esélye, hogy megnyerje, mert hát nyílt titok, hogy már rég tudják ki lesz a nyertes. :)
Azzal nem értek egyet, hogy gyenge lenne. Valószínű érzékeny, mert hát nő. :) De kíváncsi lennék, hogy ezt hányan mernék ezt utána csinálni, ennyi idősen, így, hogy még a családja sem igen támogatta. Profin, mert mindig úgy ad elő, mintha egy Díva lenne.
Fölényesen áll az első helyen-nem értem akkor,miért ne nyerhetné meg??
Félreértés ne essék,én mást szeretnék első helyen láti:D
szerintem se fogja megnyerni,mrt nagyon törékeny személyisége van,és sokaknak ez a tulajdonság nem szimpatikus.
Ne úgy értsd,hogy a Melinda nem szimpatikus,hanem tudat alatt mindig is az erősebb/vezéregyéniség embereket támogatjuk pont eme tulajdonságaik miatt,mert ők az "életerős" emberek akik biztonságot,erőt tb sugallnak.
egyébként nem drukkolok egyiknek sem kivéve Giorgiot, mert nem kedvelem őket.
már most tiszta nyáltenger az egész
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!