Szíj Melinda? (beszélgetés)
a múlt hetit nem láttam....azt hiszem tőle csak a Mad world tetszett eddig.
Volt egy pár jó előadása, de a legutóbbi borzalom azokat is kiradírozta az emlékeimből. :P
szerintem nincs rossz hangja...de nekem semmitmondóak az előadásai...monjuk ez a megasztárosok többségének előadásáról elmondható.
:)
Mint ahogyan Szíj Melinda tehetsége is :)
azért azt látod, hogy ez a cikk egy feltételezés.
Nekem semmi bajom Melindával, és voltak jó szereplései. De ez a legutóbbi, a Macskákból az Éjfél, ez baromi hamis volt:(((
Örülök, hogy nem csak "gyengénlátók és botfülűek" vannak ebben a fórumban, akik nem csak hápognak,nyekeregnek közhelyeket, hanem reálisan értékelik Melinda pályafutását. Ha ő nyerné meg a versenyt, az az ország szégyene lenne, azt mutatná meg, hogy "íme!-ilyen igénytelen és lúzer" a magyar.../és megjegyzem:nekem is van olyan megérzésem, hogy alkesz is szegény,mert a bizonytalansága, az egyensúlyzavara, a besz.rt pingvinhez hasonlító szinpadi megjelenése, menése!mind-mind erre is utal/
Küldözgessék csak a drága sms-t, ha ennyi pénzük van! :) És ha ennyire hülyék... :D
De szerintem ebben semmi rosszindulat, meg irigység nincsen. Csak kimondjuk az igazat. Márpedig ahogyan a mondás is tartja, az igazság néha fáj! :)
MÉG EGY JÓ FEJ EMBER .JÓL VAN GYŰLÜNK GYŰLÜNK .
Rákattantak az emberek Szíj Melindára valamiért. Épp a minap IRL beszélgettem valakivel, és ő is rá szavaz, szóval valószínűleg igaz, hogy ő kapja a legtöbb sms-t. Emögött valószínűleg az a pszichológia, amit Spinneli írt fentebb. Tényleg nincs semmi ritmusérzéke, amellett negatív személyiség. De ha a népnek ez kell, hát nyeressék meg vele a Megát, nekem aztán nyolc. :X
Ha valaki szerint jól énekel ez a nő akkor nincs hallása. S ha még vitázni is mer arról, hogy márpedig de - az meg idióta és itt "hála" vannak páran. Ez azért is jó, mert kezdtem azt hinni, hogy csak a tv2 csalja el a számokat,,, De nem, ennyi az igénytelen ember. Az, hogy tiszteletlen, beteg, érzéketlen lény az már szinte eltöpül a ritmusérzéketlenséges, esetlensége, pontatlansága és legfőképp a hamissága mellett. Nem érdekel, hogy milyen csúnyán is néz ki, mert ezt a lapot osztották neki. Photoshop digitálisan, élőben pedig csak egy kiló korrektor és egy raklapnyi púder és bárkiből lehet bálkirálynő.
De elnézést kérek, hogyan is lehet Mega valaki ha nincs érzéke a zenéhez semmilyen téren sem?
VÉGRE EGY JÓL LÁTÓ EMBER EZEN A FÓRUMON.
az tuti, oda már végképp nem való, az egy igényes műsor, nem PINGVIMEK gyűlekezete, azt állatkertnek hívják ahol léteznek.
Az X-faktorban esélye nem lett volna az tuti...Amellett, hogy szar a hangja, borzalmas, ahogy létezik, benne van már a km :)
ha indítanának egy tehetségtelen énekelni nem tudó PINGVIN KINÉZETŰ VERSENYT, AZT BIZTOS MEGNYERNÉ EZ A SZÁNALMAS SZIJ MELINDA.
De, igazából tök mindegy, mert egyik se fog befutni hatalmas nagy karriert... :)
Nekem tök mindegy, egyiknek se szurkolok. :S
Akkor még van esély, hogy a rajság által megnyeri Kökény Attila. A három rossz közül a legkisebb rossz nyerje már meg :)
Most a legvégén ki dönti el, hogy ki nyeri meg? A nézők, vagy a végén a zsűrié a döntés? Nagyon remélem, hogy ez utóbbi és akkor nem hagyják, hogy Melinda nyerje meg, mert az tényleg szégyen lenne... :)
Én is remélem,hogy Melinda nyeri meg!:)))
Nézzél :) Én mindenesetre hálát adok a sorsnak, hogy nem úgy nézek ki, mint Melinda :) Plusz azért is, hogy van annyi agyam, hogy ilyen "adottságokkal", mint ami neki van, nem állnék ki ország-világ elé :)
ezzel maximálisan egyetértek
[link]
Elhagyja gyerekeit Szíj Melinda?
2010.12.07. 06:15
Súlyos döntés előtt áll Szíj Melinda, karrier és család között kell választania. A Megasztár dívája egész családját felköltöztetné Pestre, de gyerekei inkább Győrben maradnának.
Már most irigykednek, merz nagyon valószínű, hogy ő nyeri meg. És én remélem is , hogy megnyeri :)
További ajánlott fórumok: