Szíj Melinda? (beszélgetés)
Pingvin rajongók !!!
Csak úgy szólok ,hogy már a storyban is fikázzák ezt a szerencsétlent.Lehet mégsem mi látjuk rosszul?
Úgy gondolom, Sz.M. abszurdumot a média betegesen felnagyítja, a felnagyítást tekinti a média a feladatának. Ha Sz.M. beteges, akkor a vele ilyen erőteljesen foglalkozó közvélemény halmozottan az.
Szerintem.
Fura dolog megint ez Sz.M. mizéria.
Hirtelen lassan mindenki átesik a ló másik oldalára.
Pedig a lényeg ott van az elejétől és nem igen változott: Sz.M. tud énekelni, ahogy sok más karénekes ebben az országban, de még véletlenül sem oda való ahol produkciózik.
Én leginkább azt szeretem a zenében, ha stílusok találkoznak.
Eredetit szerintebb sokkal könnyebb visszaénekelni mint stílusra szabni.
azt én sem szeretem...unalmas...pedig igényes, de untat olyan, mint az átlag jazz.
:)
de, értem: a felesleges frazírozást nem szereted (én sem)
csak hogy valakinek mennyi a "túl sok", az elég egyéni megítélésű (persze vannak optimumok)
Valamennyi díszítgetés minden dalban van az eredeti előadó által is.
Látom nem érted mit írok vagy nem akarod de mindegy.
Én úgy szeretem a dalt meghallgatni, ahogy azt anno a szerzője megírta.
Caramel a jó példa az összevissza hajlítgatásokra. Neki még a V Moto Rock Jégszív című slágerét is sikerült lovári hajlításokkal teletűzdelnie.
Azért azt megnézném,hogy a hétköznapi életben is ilyen aljasok,rosszindulatúak,és ostobák vagytok,vagy csak itt ilyen nagy a szátok?
Hányinger ahogy ti más emberekről nyilatkoztok,és most mindegy,hogy Melinda vagy más.
Akinek nem inge nem veszi magára.
szia!!
EZ NAGYON TETSZETT( Szij Melinda- magyar Boyler)!!!
valamennyi lehetőség minden dalban van erre,
tök "egyenesen" nem lehet semmit énekelni, olyan dal nincs.
a más hangnem azért van, mert eredeti hangnemben nem tudja az előadó elénekelni, mert magasabb vagy mélyebb a hangfekvése, mint az eredeti előadónak
ez teljesen természetes és feldolgozásokat nem is lehetséges másképpen megoldani!
a hajlítgatás-díszítgetés meg teljesen egyéni, van,aki szereti, van ,akinek sok...
"fél hang ide vagy oda, ez nekem nem igazán bizonyító erejű"
jó nagz hülyeséget mondtál!
az X-Faktorban átköltik a dalt???
ezt mégis hogy érted??
eleve a dalok rövidebbek, tehát némileg más szerkezetet kell énekelniük, de más fő-énekdallamot senki sem énekel!
A frazírok, díszítgetés viszont teljesen egyéni és sokszor improvizatív. De az nem a fődallam!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!