Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szíj Melinda? fórum

Szíj Melinda? (beszélgetés)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
2010. dec. 9. 20:25
Nem tudom, hogy megéri-e melindának ez az egész...a pénz nem minden....miután nem fog befutni akkor bulvársztár lesz...: "tönkretett a Megasztár", "elhagyott az uram a show miatt" stb.stb....egyszerűen szánalmasak az emberek, hogy pénzért még az eszüket is eladják, és lejáratják magukat egy ország előtt..ez főleg melindára vonatkozik
514. viliflora (válaszként erre: 510. - Kicsimag)
2010. dec. 9. 19:44
Elhiszem. Csak ledöbbentem.
2010. dec. 9. 18:45

Szíj Melinda, a nemszeretem ember

írta:

Szeghalmi Balázs

Bár lokálpatriótának vallom magam, s alapjáraton szívesen segítek szerencsétlen sorsú, "lúzer" embereken, Szíj Melindát egyszerűen nem tudom megkedvelni hónapok óta.

Amikor az első Megasztár döntők egyikén meghallottam énekelni Melindát, kapásból tévedésnek éreztem, hogy a hangi adottságokat tekintve Susan Boyle-hoz hasonlítják a győri hölgyet.

Azt még ennél is nagyobb túlzásnak gondolom, hogy Szíj Melinda lelki világát bonyolultnak próbálják beállítani a TV 2 dramaturgjai – véleményem szerint a győri versenyző minden problémájának gyökere pont abban keresendő, hogy meglehetősen egyszerű.

Persze, Szíj Melindát lehet szeretni vagy utálni, az tény, hogy a TV 2-nek úgy van rá szüksége, mint egy falat kenyérre. A rendkívül gyenge, ötödik szériáját futó tehetségkutatóban nem csupán közepes képességű énekeseket sikerült összegyűjteni, de igazi egyéniségeket közöttük nagyítóval sem találni.

Így jobb híján Melinda éppen aktuális érzelmi kitöréseinek kell a hátán cipelnie az egész bukott produkciót – igaz, a nézettségi versenyben az X-Faktor ennek ellenére is simán a földbe gyalulta a Megasztárt –, a nagy kérdés már csak az, hogy a csatorna engedelmeskedik-e a népakaratnak, s hagyja-e megkoronázni Melindát?

(Az könnyen kikövetkeztethető, hogy a győri hölgy eddig még soha nem állt a kiesés közelében, sőt, inkább az valószínűsíthető, hogy az első két hely valamelyikén jutott tovább a következő döntőbe.)

Ha engem kérdeznek, szerintem Melinda nem lesz a Megasztár királynője, de ha igen is, akkor sem valószínű, hogy ezt követően 180 fokos fordulatot vesz az élete.

A Megasztár ugyanis abba a hamis illúzióba kergeti a jelentkezőket, hogy a legjobbak igazi sztárokká válhatnak, holott a széria lecsengése után legfeljebb a falunapokon haknizó, céges rendezvényeken fellépő kiscsillagok szerepét osztják nekik. (Talán az egyedüli kivételként említhető Rúzsa Magdit leszámítva.)

Ez a forgatókönyv pedig lássuk be: fényévekre van az igazi zenészek mindennapjaitól, fellépéseitől.

2010. dec. 9. 18:16
utálom.eddig szerettem.teszi magát direkt sajnáltassa magát.még múlthéten elnézést kért h ő jutott tovább.tiszta szégyen
511. zebracsikó (válaszként erre: 506. - Kicsimag)
2010. dec. 9. 18:07

ebből is látszik, hogy olyanok szavaznak rá, akik nem járnak koncertekre!

hogy fog ő így teltházas Budapest Sportarénás koncertet adni ?

:DDDDD

510. kicsimag (válaszként erre: 509. - Viliflora)
2010. dec. 9. 17:11
Igen, hozzá...olvass utána a neten. Nem tudom mit képzel magáról ez az alkesz....
509. viliflora (válaszként erre: 506. - Kicsimag)
2010. dec. 9. 17:07

Jézushoz?

Hát......

508. kicsimag (válaszként erre: 438. - F111b04f6f)
2010. dec. 9. 17:03
Figyelj, én rendszeresen szoktam szavazni, természetesen nem Melindára... az ,hogy engem irritál meg van annak az oka is. Személyes tapasztalatból , és nem a Tévéből... a hozzászólásom csak azt bizonyítja, hogy mennyire máshogy adnak el valakit, mint amilyen. Ez nemcsak MAgyarországon történik így, hanem mindenhol...a világsztárok sem azok akiknek mutatják magukat. Melinda pedig végképp nem, egy ilyen imaget talált ki/találtak ki neki. Holott ez a nő, tényleg nem érdemelén meg, hogy megnyerje, az meg egyenesen szemét dolog, hogy rengeteg embert beetet ezzel a dumával, meg a szerencsétlenségével. Szerintem ha személyesen ismernéd te is, rájönnél hogy milyen aljas ember valójában.
507. elszabadult hold (válaszként erre: 503. - C33bd8536b)
2010. dec. 9. 17:02
Szerintem ő maga sem gondolta, hogy eljut idáig a műsorban. Csak szerette volna megmutatni / megmérettetni magát. De most bajban van - ha lehet ezt mondani. A múlt heti műsorban milyen grimaszt vágott, mikor továbbjutott?
2010. dec. 9. 16:54
Melindát kifütyülték a klubkoncerten...ma erről írtak az újságok:D A drága pingvinke Jézushoz hasonlította magát...most meg fel van háborodva, hogy miért fütyülték ki az emberek, ő nem érti....hát nézzen egy kicsit magába
505. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 504. - 7cdf5b0d96)
2010. dec. 9. 15:11
JA,elnéztem,nem tőlem kérdezted..:-DDD
504. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 503. - C33bd8536b)
2010. dec. 9. 15:11
Tőle kérdezd,ne tőlem,hogy minek áll a színpadon úgy,hogy közben mindenkinek azt mondja,ő nem akar ott lenni....
503. c33bd8536b (válaszként erre: 494. - Elszabadult hold)
2010. dec. 9. 14:49
Nem is szeretné? akkor mi csudáért jelentkezett? Háromszor is! Annyira nem élhet bunkerben, hogy ne tudná, az ilyesmi mivel jár...
502. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 500. - Gyuri06)
2010. dec. 9. 13:27
NA jó,jó,de ez a pingvin arról volt híres,hogy jó a tempóérzéke!! :-DDDDDDD
501. 7de432c2c4 (válaszként erre: 498. - Gyuri06)
2010. dec. 9. 12:42

:D

ennyi

500. Gyuri06
2010. dec. 9. 12:37

[link]

:))

499. viliflora (válaszként erre: 497. - 7cdf5b0d96)
2010. dec. 9. 12:32

Szerintem meg fogja nyerni.

Sajnos ez van...

498. Gyuri06
2010. dec. 9. 12:30
2010. dec. 9. 11:38
Jajjj.....Nem mondtam azt,hogy nem mondhat véleményt bárki...De ők akarták ennyire,ők juttatták el eddig,hát akkor hallgassák.A közönség egyedül magának köszönheti,hogy Szíj Melinda itt van,adják alá a lovat minden héten,és népmesei hőst csinálnak belőle,holott tényleg látszik az,hogy ő erre a pályára még nincsen kész.Ha belegondoltok,annak idején Gáspár Laci is,meg Caramel is mennyire kis esetlenek voltak a színpadon :-) (igaz,köztük és Szíj Melinda közt hangban fényév a különbség,számomra a fiúk javára...),de ahogy haladt a verseny,ők úgy nyíltak,úgy fejlődtek.Ennek a Megasztárnak meg mindjárt vége van,és Melinda nemhogy nyitottabb,talán még inkább zárkózottabb lett.Ha megnyeri,ez azzal fog járni,hogy a sajtó ízekre szedi a magánéletét,bármit csinál majd,írni fognak róla,mehet esténként fellépni,nem lesz ideje a családjára,pedig neki állítólag ez a legfontosabb.Egy ilyen műsor győztesének lenni egyenlő a rivaldafénnyel,és ő ezt láthatóan nem viseli jól.Olyat meg még nem találtak ki,hogy valaki úgy legyen sztár,hogy csak úgy csöndben,suttyomban,néha-néha itt-ott énekelgetek,meg "bocsánat,hogy élek" módon kiadok egy lemezt...És sajnos az is tény,hogy egy énekverseny ilyen szakaszában nem lenne szabad az három legjobb között szerepelnie olyan embernek,aki nem tudja tartani a dal tempóját,vagy siet,vagy késik.Gondolom gyakorolják is előtte jópárszor,és ha még ennyi után sem sikerül,akkor ott bizony még vannak hiányok,amiket orvosolni kéne,mielőtt belevágnának valami komolyabba..Nekem nincs vele bajom,mert a maga módján biztos kedves ember,meg minden,de szerintem még nem érett arra sem előadóként,sem emberként,hogy egy ilyen versenyből győztesként kerüljön ki.Az,hogy eddig eljuttatta a közönség,annak köszönhető,hogy a magyar lakosság javarésze valószínűleg saját magát látja benne: a kisembert,aki nap,mint nap dolgozik,anya,háziasszony,esetlen,önbizalomhiányosés volt egy álma,ami most teljesülhet,és hát akkor már csakazértis megmutatjuk,hogy majd mi aztán segítünk.....ÉS megmondom őszintén,az az egy dolog nem tetszik,hogy amikor megkapja a kritikát,hogy ez nem volt jó,ezért meg ezért,ott bújkál egy furcsa mosoly az arcán,mindig...Múltkor is,mikor bejutott,leintette a tapsoló "híveit",és elnézést kért,hogy tovább jutott..Közben azzal a furcsa,gúnyos mosollyal..Aki valamit tényleg sajnál,vagy akinek valami tényleg rosszul esik,hát az nem vigyorog...
2010. dec. 9. 11:18
Szerintem teljesen érthető, hogy kifütyülték. Végülis véleményt nyílvánítottak. Amelyet szabadon megtehet bárki, nem? Egyébként ha a Melindát nem csípi a közönség akkor inkább ne tapsoljon (?), vagy inkább dobálta volna meg?! Ugyanmár,,, Egyébként mit várt bárki is?! Szar hanggal nem lehet énekelni, erre azért felfigyelnek idővel azok is akiknek van piciny jóízlésük vagy hallásuk. Márcsak azért is, mert már a csapból is ez a nyekergés folyik és bizony már ki sem lehet kerülni...
2010. dec. 9. 10:56

Én nagyon szeretem a hangját, azonban úgy gondolom, hogy nem egy ilyen karrier az, ami neki való. A felhajtás, az állandó jövés-menés, interjúk stb. A másik, hogy egyszerűen képtelen követni a zenekart.

Szeretem hallgatni, de annyira nem, hogy ő nyerje a Megasztárt.

494. elszabadult hold (válaszként erre: 488. - Fd672cade8)
2010. dec. 9. 10:49
Szerintem is. Az a felhajtás meg minden, ami egy ilyen verseny megnyerésével jár, nem neki való, és nem is szeretné. A Megamániában mutatták amikor fotózták: komolyan, hogy lehet egy nő ennyire darabos, esetlen?
493. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 491. - Blacktori77)
2010. dec. 9. 10:16
Én nem vagyok oda érte,de azt azért valahol szemétségnek tartom,hogy kifütyülték.Mert azért ne felejtsük el,hogy a közönség juttatta el eddig,nekik volt annyira szimpatikus...Inkább saját magukat kéne kifüttyögniük.
492. acd9b54ef0 (válaszként erre: 491. - Blacktori77)
2010. dec. 9. 10:13
hát ezt tudja , tehetségtelen
2010. dec. 9. 09:28
490. 7de432c2c4 (válaszként erre: 488. - Fd672cade8)
2010. dec. 9. 00:04
Így van, Melinda már nem akar versenyezni és ezért rontotta el szándékosan az utolsó két pénteki hamis, pontatlan kiabálását... Utánna pedig bocsánatot kért... Nyilván
2010. dec. 8. 22:14
2010. dec. 8. 20:43

Dehogy,okos enged:-)

Szerintem Melinda már nem akar versenyezni,és szándékosan ront.

487. spinneli (válaszként erre: 486. - Wienermelange)
2010. dec. 8. 20:14

reméljük odáig nem jutna el a dolog.

:)

486. wienermelange (válaszként erre: 482. - Spinneli)
2010. dec. 8. 20:11
Aki végett még egymásnak is esnének?!
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook