Szíj Melinda? (beszélgetés)
Minegy. Ott már sínen volt:-)
Este minden kiderül:-))
Azért nagyon kíváncsi vagyok, melyikünk verziója jön be. Meg arra is: mi lesz a reakció holnap:-)
Szerintem lesznek a fórumokon nagy csörték:-)))))
Tényleg, tudja valaki, hogy a Megában ma mi lesz a tematika?
És hogy egyedül fognak-e énekelni csak, vagy külsőssel is?
Én sem. Annyit tudok, hogy a 24-ből tizenkettőt a közönség juttatott be, +1 főt (Renit) a zsűri mentett meg.
De hogy a huszonnégyet is már a nézők választották-e, az nekem is kiesik:((
Én se szavaztam. Én még elakadtam Szabó Eszternél:-))) Azóta csak csodálkozom. Persze azért ma is megnézem bár én még Renit tartom érdemesnek a győzelemre, hozzáteszem a hangja alapján. Nem érdekel a körítés egyikőjüknél sem, mert azért Reniről is olvastam elég bántó kommenteket.
Ma nem fog kiesni:-)
Este meglátjuk:-)
Ezt írtam: ha fanatikus vagy és szavazol folyton, akkor azért, mert én azt mondom: figyu ez sz@r, akkor azonnal rávágod: jé tényleg?
Meg őszintén: Ti szavaztatok bárkire ebben a műsorban?
Persze meg tudná magyarázni. Ez így logikus, ha hiszel az összeesküvés elméletekben. De akkor a döntő nem lesz túl nagy nézettségű.Szeretik a botrányt az emberek. Ott is el lehet buktatni. 2. is lehet.
tuti sokan néznék: megnyeri vagy nem?
Az a baj, hogy logikailag kijönne, ha most a 3. lenne. Ugye, egész héten lejárató kampány folyik Melinda ellen.
Tegyük fel, hogy mégis ugyanannyian szavaznának rá, mint eddig, sőt a rajongói még több sms-t is leadnának (a biztonság kedvéért).
A TV2 viszont belenyúl a szavazatokba, és így Melinda csak a 3. lenne. Mert lám-lám, szegényke így lejáratta magát az emberek előtt, már elfordultak tőle a rajongók, stb....
Tök jól meg tudná magyarázni a csatorna, nem?
hát nem biztos. Előre sose lehet tudni. Azért sokan szeretik őt.
Itt egyébként van jó pár fórum, ahol vérre menő vitákat folytatnak emberek alkalmi hírességek viselt dolgairól. Szintén nagyon megbízható infok alapján:-)
Igen: a negatív reklám is reklám.
Én inkább arra lennék kíváncsi ki lesz a másik döntős?
A tv2 érdeke, hogy Melindát benntartsa.
Személyisége foglalkoztatja az embereket és ez a lényeg. Amíg téma lehet, addig reklám a Megasztárnak..
Hát Mamma2: a szavazás alapján pedig sajnos itt van:-)))
És szerintem itt is lesz a végéig. Ez van.
A bulvármédia ilyen. Ezt el kell fogadni, sajnos mindig vannak és lesznek olyanok, akik olyan gyűlölettel tudnak nyilatkozni ismeretlen emberekről, amit mi nem értünk és nem is fogunk.
Én is olvastam: Utálom Melindát. Hát nekem ez érdekes....
De a lényeg: ne húzd fel Magad rajtuk, nem tudsz változtatni ezeken a hozzászólókon.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!