Szíj Melinda? (beszélgetés)
Szerintem annyira nem gáz, ahogy ő énekel, főleg ebben a gyenge mezőnyben nem feltűnő. És Piaf dalok tényleg jól is állnak a hangjához. ( Még mielőtt valaki rám ordat: nem hívtam a magyar Piafnak:-))))
Akik eddig szavaztak rá azok most is fognak. Még mindig azt mondom megnyeri.
Ha megveszik majd a cd-jét és tud koncertezni, akkor sikeres lesz, függetlenül attól, hogy megnyeri-e a Msz-t (Gáspár Laci se nyert pl...).
Ha meg nem, akkor januártól már nem hallunk róla. Esetleg majd a bulvármédiában kitalált idióta cikkekből.
Még egy dolog: Te titkon vágysz valamire, de nem teszel érte semmit?
Ez nem különleges, a legtöbb ember semmit nem tsez az álmaiért. Akik tesznek érte azok előbb-utóbb el is érik. Ez az életünk célja, hogy küzdjünk.
Ez nálam sajna nem menti fel. Tudod nagyon egyszerű (nem az eszükről híres) emberek erkölcsileg nagyon fölénk tudnak emelkedni. Én azt gondolom, hogy ez nem ész kérdése, hanem az, hogy mennyire vagy ember.
Ha meg már így alakult, akkor az megint engenm igazol: nem sok értelme van eladni magad.
Lehet, hogy tényleg egy talpig szerencsétlen, ahogy Te írod. Ezt valszeg sose tudjuk meg, mivel nem ismerjük.
Ne aggódj nem esik ki. Sajnos meg is fogja nyerni.
A lejárató kampány a dramaturgia része is lehet akár, ha ahogy Te gondolod itt minden meg van rendezve.
Ki tudja mivel vették rá?
Figyelj ő egy felnőtt ember. Hagyjuk ezt a szegény szerencsétlen mit tehetett volna. Nagyon sok ember tudja mit kell tennie, mert nem adja el magát.
Hát ez az, nem lett volna szabad aláírnia. Ki tudja, mivel vették rá, mit ígértek neki? Bármit kinézek belőlük.
És akárhogy énekel Melinda, felháborító ez a lejáratókampány, amit ezen a héten indítottak ellene. Így nem lehet bánni egy emberrel. Nagyon kíváncsi leszek, kiesik-e ma.
ez mind így van, ahogy leírtad.
De a magánéleted az más téma. (Persze mindig vannak, akik nevük elhallgatását kérve mindent tudnak és elmondanak)
Tegyük fel igazad van: benne van ez is: beszélned kell a családodról, az élettársaidról stb...
Te belemennél ebbe?
Ha így van akkor is: ő maga választotta, senki nem rángatta sehova.
Biztosan nem.
Más a fellépés a klubkoncert és az interjú. És más a magánélet.
Ez így van,én is érdekesnek találtam,hogy annyira óvta a magánéletét,meg minden,aztán egyszer csak bevonul a Frizbibe nagy könnyes vallomásokra...Meg a gyerekeit is hogy óvta a médiától,aztán rá két adásra simán rámutatott a lányára,hogy "Ott van!"...Nyilatkozni se kötelező újságoknak,nem kötelező az se,hogy megmutassa a Naplónak,hol lakik..
Megnéztem azt a linket,amit kicsit lejjebb vki bemásolt ide,és ahol éppen Kökény Attila próbál lelket önteni belé,meg valami kopasz fickó...Azért ennyire ne legyünk már elesettek....:-/
A Frizbiben is kötelező szerepelni az élettársaddal együtt? (Kata nehogy Magadra vedd, Melinda ugye)
Hmmmm...
Benne van ebben Melinda is rendesen.
Én még mindig azt gondolom, hogy lejáratástól függetlenül: sajnos megnyeri ezt a versenyt.
Ez van. Ez a széria egyébként is nagyon gyenge, egy énekes sem dobogtatta meg a szívem Rúzsa Magdiék óta ebben a versenyben.
Szerintem Melinda januárban már nem lesz téma sehol.
Igen,az mondjuk tényleg látszik,hogy lejárató kampány van ellene..
Szerintem ezt nem lehetne úgy elrendezni,hogy semmi jópofizás a médiával,vissza a saját életébe...Ha nem nyilatkozna,úgyis kitalálnának róla valamit,pl. hogy azért nem nyilatkozik,mert depressziós lett a verseny után,stb.Láttuk már számtalanszor,hogy bulvármagazinok kétoldalas cikkeket jelentetnek meg arról,amit ők feltételeznek valakiről...És már nem tudna csak úgy visszamenni a saját életébe,mert azzal,hogy ide jelentkezett,meg hogy eddig eljutott,megváltozott az élete.Az ország fele szereti,a másik fele meg utálja.Ezután elég nehéz lenne szürke kis emberként élni a mindennapjait.Azt meg azért nem hinném róla,hogyha jó pénzért elhívnák valahová fellépni,visszautasítaná a pénzt,mondván :"Á ,nekem nem kell a pénz,köszönöm,én csak a magam kedvéért énekelgetek.".....
"SEmmi jópofizás a médiával, interjút sem adnék"
csakhogy ez is benne van a szerződésben, hiszen rengeteg médiatámogató áll a műsor mögött!
szóval olyan nincs,hogy csak a haknikra megy el, leénekli a dalait és kész.
Amúgy meg én ezt tenném a helyében: Ha megnyerném, oké. Aztán eleget tennék a szerződésben aláírt kötelezettségeknek (de csak annak). SEmmi jópofizás a médiával, interjút sem adnék.
Utána pedig visszamennék a saját életembe.
Ő nem "megélhetési" megasztáros, állása van, perfekt angol nyelvtudása. Én ezt így rendezném le elegánsan.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!