Szigetszentmiklósi vagyok... (beszélgetés)
Nekem is ez a problémám,csak már lyukas is :( de még nem fáj....de ezt meg szeretném előzni :)
Fogház hol van?
Sziasztok, jó és olcsó fogorvost keresek :( esetleg valaki tud ez ügyben segíteni???
Köszönöm :(
Szia!
Szélesítésről semmi infóm nincsen, de nagyon jó lenne. Bár a Taksonyi híd felőli vége jóval keskenyebb mint amerre mi lakunk(kb a közepe)de ez is keskeny, na meg kátyús. Egy extrém sport közlekedni erre akár gyalog, akár autóval. Mi kb 1.5 éve élünk a Buckában. Eddig semmi problémám nem volt, de lekopogom:)
Varga68! Ti hova költöztök? Mi 1-2 éven belül építkezünk a Buckában. A csépi út Taksonyi hídhoz közeli részén. Van itt arról a környékről valaki? Azon a környéken milyen a közbiztonság?
Mit tudtok a Csépi út szélesítéséről? Van ahol már elkezdték?
Köszönöm a segítséget előre is.
A nyáron költözünk mi is. A fiam 5.osztályba fog menni. Elég visszahúzódó fiú, egy egértő közösségre lenne szüksége. Tud valaki iskolát, osztályt esetleg osztályfőnököt ajánlani? Nagy segítség lenne a tapasztalatok.
Köszi előre is
Duna: mi alig 100 m-re lakunk tőle, már 6 éve. Még soha semmi baj nem történt, és mindig a medrében maradt a folyó. Utoljára az '50-es években öntött ki. Szerintem nem lesz vele gond ezután sem.
Baba-mama klub: van egy a Művelődési Házban, keddenként 10 órától. Aztán van babaprogram a Bailadorban, az Oázisban és a Zeneiskolában is. Ezek időpontját sajnos nem tudom.
Védőnő teröletileg illetékes van, azt választani nem lehet. De igazából akiket ismerek mindegyik kedves. Gyermekorvos választható. A mienk Lakos doktornő, aki nagyon aranyos, csak rendkívűl elfoglalt. (oltás, tanácsadás megy nála futószalagon. Még szerencse, hogy nálunk nincs gond a gyerkőcökkel)
Sziasztok,
Mi 2 héten belül költözünk a Buckába. Érdeklődni szeretnék, hogy valaki esetleg tud ajánlani egy megbízható, lehetőleg olcsó redőnyöst?
Nem tudjátok, baba - mama klub működik Miklóson? Szeretnék lemenni védőnő és gyermekorvos ügyben érdeklődni.
Előre is köszi, üdv
Orsi
Szerintem nem zavaró, igazság szerint Zuglóban hangosabbak a gépek, mint itt, mert ez nem nagy reptér, és csak kisgépek jönnek-mennek, nem zavaróbb, mint egy robogós az úton, és ha szerencséd van néha láthatod a műrepülősöket gyakorolni is, hurkok meg minden :)
Az árvíz úgy tudom teljesen le van szabályozva, legalábbis eddig nem volt még belőle probléma...valaki aki ott lakik közvetlenül esetleg tud érdemebben nyilatkozni? :)
Valaki tud válaszolni esetleg arra a kérdésemre hogy a tököli repülőtérről fel- és arra leszálló gépek zaja elér-e a buckáig, zavaró-e?
Valamint hogy a Duna Bucka melletti szakasza teljesen szabályozott és kell-e tartaniegy esetleges nagy árvíz esetén az elázástól?
Előre is köszi!
Ezek a vállalkozók...nekünk plsz 6 kilóért akart padlófűtést betenni....abból az egész fűtés kijönne...
Engem is érdekel a riasztó...lassan költözünk
sziasztok!
Ház riasztóval kapcsolatban kéne info. hallottam hogy a rendőrségre is be lehet köttetni. tudja valaki hogy mennyibe kerül és hol lehet megrendelni?
a vállalkozó aki a házat építi horror árat adott meg, és keresek valami más megoldást.
köszi
Sziasztok!
Keresek olyan anyukát vagy nagymamát aki délutánonként eltudná hozni a lányomat az oviból és 1-2 órát vigyázzna rá!
Köszönöm! Mentem a számot!
Állatorvos: Férjecském ide hordja a kutyusunkat, a CBA-n túl van picit. Ez a legközelebbi.
Nagyon kedvesek, elégedettek vagyunk
Sziasztok
Sziasztok!
Állatorvost keresnék a Bucka környékén?
Köszönöm :)
Sziasztok!
Tud valaki jó fodrászt a Bucka környékén?
Köszi
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Miért olyan olcsó az ingatlan Szigetszentmiklós, Szigethalom településeken más hasonló településekhez képest?
- Tud valaki varrni tudó lányt/asszonyt Szigetszentmiklós környékén? Csak egyszerűbb munkákhoz kellene hosszabb távon.
- A szigetszentmiklósi általános iskolákkal kapcsolatban véleményekre lennék kíváncsi.
- Milyen játékboltokat ismertek Budapesten vagy Szigetszentmiklóson?
- A Duna-parton hol lehet sátorozni ingyen? Szigetszentmártonhoz közel?