Szigetszentmiklósi vagyok... (beszélgetés)
Édesmandula, mi pont hozzá tartoznánk... Csak pont róla mondták nekem, hogy nem hallottak túl jókat, de érted, én most mi alapján döntsem el, hogy neki éppen miért volt rossz tapasztala a doktornénivel!? Nem?
A védőnő igazából megadta mindegyikük nevét, én meg döntsek! ;)
Szia!
Ide írok :)
A Tököli úton van az egyik gyermekrendelő, most nem tudom, milyen a rendelési idejük, mert ugye nyár és szabadságok, az itteni doki normális, K. Anikó. A védőnőddel nem konzultáltál még, hoyg kihez fogtok tartozni? Ha hezitál, mond, hogy ide akarsz jönni :D a többi dokiról nincs sok infóm, egyről tudom, hogy nem kedveli sok szülő...
A szagatalnításban meg reménykedj :D én a hóeltakarításban is reménykedem :DDD
Sziasztok! Most regisztráltam, mert szeretnék szigetszentmiklósiakkal ismerkedni, illetve segítséget kérni 1-2 témában...
Májusban költöztünk a férjemmel a Lakihegyi Lakóparkba, eddig teljesen pozitív a tapasztalatun, szeretünk itt élni! A szennyvíz dolog sem vészes, nem mindennap "élvezzük" a szagokat, illetve vannak lépések a szagtalanítás ügyében, szóval biztosan nem marad ez már hosszú távon így!
Amit kérdezni szeretnék Tőletek, gyerekorvos választással kapcsolatos! Augusztusban fogok szülni, így időszerű lenne kiválasztani a gyerekorvosunkat, de nem tudom, hogy ki milyen, illetve mi alapján dönthetnék! Első baba, új lakó, szóval semmi infóm! :( Ha tudnátok segíteni, nagyon szépen megköszönném!
E-mail-ben, vagy itt, ígérem, figyelem a hozzászólásokat!
Üdv. Zsófi
Sziasztok,
Van infótok halásztelekről? Néztünk ott házat, új építésűt, az ilona utcában, halásztelek egészen északi részén. az árvíz itt nem fenyeget? nem tudom, pontosan hol van a gát? átjutott már rajta valaha a víz?
néztünk szigethalmon is az andrássy és a csokonay úton, nem tudom milyen környék.
szigetszentmiklós nagy részén kár hogy nincs csatornahálózat. a boglya a harkály és a csépi utcában is vannak ígéretes házikók.
ha tudtok, kérlek írjatok kicsit a helyekről. mi most jártunk ott először.
köszi előre is a segítséget.
Sziasztok!
Most költöztünk a Bajcsy-Zsilinszky utcába, van egy 1 éves kisfiam. Mondjátok, a motorosok minden este kirajzanak vagy csak így tavasztól mondjuk őszig? Elviselhetetlen hangja van némelyiknek, a körforgalomnál lakunk, itt húzatják, pedig teljesen felesleges lenne. Nem is gondolnak rá, hogy a házban lakó kicsi gyerekek felébrednek rá esténként. Csak engem zavar?
Szia!
Tapasztalataim alapján nem a legszerencsésebb ez az időpont. Reggel kb fél hétig nagyon jól el lehet hagyni a várost, de utána .....
Ma csak a cityben közlekedtem, de még 8 órakkor is volt egy kis torlódás.
Van egyébként egy szökési útvonal is, ami a csepeli strand felé visz. Az még egész jó, de sajna egyre többen használják azt is.
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy hétköznap mondjuk hogyha reggel 8:30ra kellene a városban lennetek akkor mennyire áll be a miklósi út?
Pár éven belül, ha még nem épül ki teljesen kiköltöznénk pesterzsébetről, csak bevallom félek, hogy csak 2 út vezet a városba.
Sziasztok!
Szuper, hogy íg felélénkült ez a topic. Annak idején én indítottam, de az utóbbi időben hiába látogattam erre.
Ki is használnám az alkalmat: nem találom, hogy a Bailadorban és az Oázisban mikor vannak a baba klub foglalkozások?
Kétéves a törpém, és már nagyon vágyik társaságra.
Sziasztok !
A komp utcában vannak eladó újépítésűek, sőt, szentmiklóson elég sok ilyen lakást adnak el. Nem tudjátok miért ? nem jók a lakások ? vagy az a környék nem jó ?
Sziasztok!
Sajnálattal olvasom a hozzászólásaitokat, hogy nem szerettek itt lakni, én ugyan csak rövid ideje élek itt, és az új részen, a Lakihegyi Lakóparkban, de nagyon szeretek itt élni.
Itt az árak is felfelé mennek. :)
Sziasztok!
Valóban így van, de a Tebe sor és környékét töltötték fel veszélyes hulladékkal és úgy emlékszem, hogy a Csépi út jobb oldalának egy részét (ha a lakótelep felől jössz). A többi tiszta. Ami vészes még a Narancs utca és környékén a nagy fesz. miatt.
Sziasztok!
Mi pár héten belül költözünk Szigetszentmiklósra pont a Buckába. Nekünk nagyon tetszett/tetszik, de ez a mérgezéses dolog most egy kicsit nyugtalanít. Mi a helyzet azóta? Tudtok valamit??? Amiket én találtam erről, azok kivétel nélkül 2000-2001-es anyagok. Volt, amiben azt írták, hogy a területet kipucolták. Szerintetek? Előre is köszi mindenkinek!
Nálam semmi negatív...avgyis én a "falu" részen lakom, tehát a Buckát nem százszázalékosan ismerem, de amit eddig ott láttam az nem volt vészes...na persze vannak vad környékek is :D a sok homok engem ott nagyon zavart...más nem nagyon :)
elolvasom a cikket, utánanézek, ez érdekel engem is
Szia!
A szomszédban még van pár szabad lakás :) de tényleg kezd limitálódni :)
A többit küldtem priviben...
Sziasztok
Budapesten élek és azt tervezem, hogy kiköltözöm Szigetszentmiklósra a Lakihegyi Lakóparkba. Mi a véleményetek a lakóparkról és a környékről? Milyen gyorsan lehet onnan elérni Budapestet?
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Miért olyan olcsó az ingatlan Szigetszentmiklós, Szigethalom településeken más hasonló településekhez képest?
- Tud valaki varrni tudó lányt/asszonyt Szigetszentmiklós környékén? Csak egyszerűbb munkákhoz kellene hosszabb távon.
- A szigetszentmiklósi általános iskolákkal kapcsolatban véleményekre lennék kíváncsi.
- Milyen játékboltokat ismertek Budapesten vagy Szigetszentmiklóson?
- A Duna-parton hol lehet sátorozni ingyen? Szigetszentmártonhoz közel?