Szigetszentmiklósi vagyok... (beszélgetés)
Szia futrinka!
Két cukrászda is van a közelünkben, az egyik egész közel, valami P betűs,(?) elég újnak látszik... Még csak párszor voltunk kint a háznál, de tetszik. A férjem többször megy ki, ő jobban ismeri már a helyet. Remélem, minden jól alakul, még rengeteg az intéznivaló, és pici gyerkőccel (15 hónapos) ez nem túl egyszerű :)
NyNyh
Szia Nyikknyekk :)
A Tököli utca igen hosszú, de szerintem minden része szép. Átlagban minden közel van hozzá, busz is jár ott. A strand sincs messze, ha a 100as házszmok fele lesztek...
Minden ideköltözni vágyónak!!! Ha ikerházat szeretnétek, van egy pár szép lakás, van hozzájuk számom, írjatok üziben küldöm...(teszem hozzá, nekem ebből semmi hasznom, de jó lenne, ha normális emberek laknának a környéken, mint "vad-idegenek" :))
Sziasztok!
Mi is most leszünk Szigetszentmiklósiak, a házunk épp a festés burkolás szakaszban tart. Szóval szeptember elején költöznünk, kb. Nem tudom, minek hívják azt a részt, ahol a ház áll, a Tököli utcában lesz. Ismeritek azt a környéket?
Ha tehetitek a lakihegyi parknál semmit ne vegyetek, nem azért mert valami baj van ott, csak néha egy ülepítő felől fúj a szél...remek a szag...
Annyit kell tudni még miklósról, hogy a posta néha vacakol, akkor az asztalra kell bent csapni náluk, valamint télen a falu részen a hókotrás kicsit nehézkes...na jó, többet inkább nem írok :D nincs is mit...
Van hekkes a parton Szigethalom után, itt az Oázis vízipark...bent a város sincs agyonzsúfolva...
Arra figyelj, hogy a csatornázás meg legyen...a buckában van az a házikó, én is láttam a hirdetést :) de így konkrétan az utcát nem ismerem :)
Szigetszentmiklós gyönyörű hely, egyet érdemes megfontolni: a város felé 3 út van be, ha valamelyik járásképtelen, a másik kettő +20-40 perc csúszást eredményez!
És itt nincs "pörgés", maximálisan nyugis város, olyan, mint egy csendes nyaralóövezet.
Most épült mögöttünk egy marék ikerház, de pici a kertjük :( szerintem a kertes ház nem 20 m2 kertet jelent...
Sziasztok!!!
Igen, házat. Most építik. 19 milliónál fog megállni körülbelül. 85m2. De egyre drágábbak ott is a házak. Állítólag nagyon fejlődik ez a térség.
Szia NRose! Köszi, ráér! :) Láttam egy eladó ház hirdetést a neten! Gyönyörűséges kerttel. Abban az utcában van elvileg. Nem mintha meg tudnánk venni, csak álmodoztam róla.
Egyébként milyen ott lakni? :)
Hmmm, Sziget szentmiklós. Biztos szép hely.
Körülöleli a víz...:-)
Hmmm...
Ha valakit érint:
Bama-mama torna és zenés foglalkoztatás is van ám Miklóson! :)
Egyik hétfőn, a másik pénteken!
Babamasszázs tanfolyam is indul rendszeresen, kimozdulni jó és szerintem heti 1-2 alkalom hasznos is, nemcsak a mamának, a babának is!
Részleteket talán inkább priviben mondanék, írjon üzit akit érdekel! :)
szia Zsuzsi, az a bucka az komoly hely, de még mindig nem tudom, mitől lett bucka?? ha erről tudsz valamit közel 3 éves szigszentmiklósi múltadból, írd ide légyszi :)
néztünk ott egy házikót, de olyan pici a kertje, hogy nem nevezhető már kertes háznak... :P
én is itt lakom de a párom az idevalosi
én kb 8 éve lakom itt
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Miért olyan olcsó az ingatlan Szigetszentmiklós, Szigethalom településeken más hasonló településekhez képest?
- Tud valaki varrni tudó lányt/asszonyt Szigetszentmiklós környékén? Csak egyszerűbb munkákhoz kellene hosszabb távon.
- A szigetszentmiklósi általános iskolákkal kapcsolatban véleményekre lennék kíváncsi.
- Milyen játékboltokat ismertek Budapesten vagy Szigetszentmiklóson?
- A Duna-parton hol lehet sátorozni ingyen? Szigetszentmártonhoz közel?