Szigetszentmiklósi vagyok... (beszélgetés)
10 éves.
Egyenlőre igen :) Te merre laksz?
OEP rendelése nincs, vagyis nem tudok róla.
Van egy honlapja is www.dentform.hu rajta van az is, hogy mi mennyibe kerül.Szerintem nem a legolcsóbb fogorvosok közé tartozik, de tényleg ügyes.
Szia
Mennyire drága mert nagyon kellene egy jó fogorvos az egész családnak. Oep rendelése nincs?
Szia!
Mivel még 1 éve lakunk itt, és az én lányom tavaly szeptemberben a Bíró Lajos Általános isiben kezdte meg az első osztályt, (most másodikos) így csak erről a suliról tudok véleményt mondani. Mire lennél kíváncsi?
Szia
Hogyan rendel? Magánrendelöje van?
Sziasztok
Jó fogorvost tudtok ajánlani miklóson?
És biztos, hogy itt van lehetőség lovaglásra?
Biztos, hogy azt a számot kell hívni, ahol a víz,gáz,fűtés van kiírva? Mert sehol az oldalon erre utaló információt nem találok.
Van a Buckában is. Övé a lovak, de rendes oktató tanít rajta lovagolni.
telefonszáma az alsó csíkreklámon elolvasható (víz-gázfütés...)
bujkálunk :D
gyerekesek :) Alma koncertre van vkinek jegye?
Köszönöm az infót. A temető pontosan merre van?
Mert még csak 1 éve lakunk és emiatt nem tudom pontosan, hogy merre van a temető.
Szia!
Te tudsz esetleg itt Miklóson lovaglási lehetőséget?
Hálás lennék minden információért.
Eddig a legközelebb vagy Pesterzsébeten vagy Tökölön a reptérnél találtunk. De ezek nincsenek elérhető közelségbe, utazgatni kell, amire nincs mindig időnk. A lényeg, hogy tudom, hogy itt Miklóson vannak olyan emberek, akik lovakat tartanak, de nem ismerem őket, nem tudom, hol laknak, ennek okán beszélni sem tudok velük erről, így ha esetleg tudsz valamit lovaglással kapcsolatban itt helyben, minden infót nagyon megköszönnék.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Miért olyan olcsó az ingatlan Szigetszentmiklós, Szigethalom településeken más hasonló településekhez képest?
- Tud valaki varrni tudó lányt/asszonyt Szigetszentmiklós környékén? Csak egyszerűbb munkákhoz kellene hosszabb távon.
- A szigetszentmiklósi általános iskolákkal kapcsolatban véleményekre lennék kíváncsi.
- Milyen játékboltokat ismertek Budapesten vagy Szigetszentmiklóson?
- A Duna-parton hol lehet sátorozni ingyen? Szigetszentmártonhoz közel?