Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem is tünt fel,hogy ilyen rég nem jártam itt.Úgy összefolynak a napok.Ákos mostanába elviselhetetlen.Azért nem írtam a játszót.Sőt vmelyik nap megpofozott egy gyereket a játszótéren.:(Tök égő volt.
Ákosnak van kismotorja.Igazad van futni kell mellette.Ha Stella is velem van,nem is merek úgy elindulni.Szerencsére Ákosnak ha szólok megáll.Általába szótfogad.Persze mostanába nem jellemző.Kezdek egy kicsit belefáradni.Állandóan csak szídom.:((((
Cheeryca akkor örülsz,hogy itthon vagy.Pénz meg majd lesz vhogy....De hogy?!:(((Mamának jobbulást.Remélem nem komoly.
Fúú...ezekről a motorokról van egy véleményem! Van aki szereti de én kifejezetten utálom őket, én nem veszek Ritának az biztos.
Sok rosszat hallottam és láttam ezzel kapcsolatban, na meg én nem akarok ez miatt is idegeskedni hogy nem áll meg a gyerek és a kocsi alá gurul.
Látom az anyukákat ahogy mennek a játszótéren körbe velük és ordítoznak hogy állj meg..!!Állj meg!!! Ha meg nem akkor megveri... Köszönöm ebből nem kérek.
Sajnos a bölcsödében azonban adnak a gyerek alá. Szóval hallgassam majd hogy anya nekem miért nem veszel, mikor a Janikának meg a Virágnak is van??? :-O
Nem baj kitartok az elhatározásomnál. :)
Hát kicsit kilettek.. de megoldják, és megértették mert sajnos ez véletlen volt, nem rajtam múlt.
Még jó hogy vissza lehet jönni gyedre...
ok! :-)
Én meg visszajöttem gyedre mert anyum lerobbant és nem tud vigyázni a manóra főállásban..:-(
De azért örülök hogy itthon vagyok vele!
Hahó!!!
Mi nem vesztünk el, csak nem értem rá!!!!
Jártam kresz tanfolyamra és a Boti is nagyon aktivizálta magát, ráadásul páromék se sokat voltak itthon a munka miatt.
A húsvét jó volt, elutaztunk anyumékhoz, rengeteg állat van náluk, a fiúnak nagyon tetszettek.
Az egyik ló prüszkölt és Boti meg elkezdett ordítani, alig bírtam megvigasztalni.
Veletek mi a helyzet???
Ki hogy van és a gyerekek?
Mi tegnapra lebetegedtünk idáig büszke voltam mert a játszó tele volt beteg gyerekkel vagyis orr folyósokkal és nekünk semmi bajunk nem volt csak tesóméknál voltunk a hétvégén és a panel és a kertes házi fűtés más pedig még fel is volt jól öltöztetve.
Remélem ti jól vagytok?
Sziasztok!
Úgy látom fárasztó volt a húsvét, de ennyire :-)
A korai kellést már mi is kipróbáltuk párszor,de 11-kor kidőlt és du-tán nem bírja ki estig csak szenved ás nyűgös így vissza álltunk erre hogy reggel 7-8 kor kellünk és 12-13-közt alszik el.
Félek hogy leesik az ágyról mert a húgoméknál mellettem aludt és így is leeset csaknem értetem hogyan,ő észre se vette csak én ijedtem meg ő aludt tovább.Lehet hogy én is az ágya mellett fekszem majd egy ideig.
Köszi a tanácsot.
Úgy sikerült,hogy kb.3 hétig az ágya mellett aludtam a földön,amig el nem aludt.Most is úgy altatjuk,hogy vki addig a szobába marad,különben játszana.Nálunk Stella születése óta éjszaka átjön hozzám.Én azt csinálnám,hogy ha elalszik a kanapén visszatenném az ágyba.Igy hátha rájön,hogy értelmetlen.Én ezt csinálom,de eddig semmi.Pedig már 3 hónap eltelt.:(
Ákos nagyon sokáig 5:30-6ó között kelt.Én nem altattam vissza.Elkezdtük a napot.11ó-kor ebédelt és utána csicsi.
Én édes citromos kalácsot fogok csinálni, becsületes neve húsvéti cipócskák édes kelt tésztából. A horvátok szokták enni a sonkához, évek óta keresem a receptet és most kaptam meg. Remélem sikerülni fog.
Gondoltam a cipóban sült csülökre is, de ha megfőzném a csülköt elfogyna mire a tésztába kerülne, így utolsó pillanatban lesz csülökfőzés.
oké ki megyek elébed nálunk Balázs keveset alszik a legjobb esetben is 1,5 órát alszik.
Én sütők kalácsot több mint valószínű meg csinálok joghurt tortát és kész nem várok vendégeket így csak magunknak meg apósomnak 4 embernek elég.