Sziasztok (beszélgetés)
Én is, de most eltűnedeztem, mert megyek apával ebédelni, meg utána suliba, most meg bezárom az irodát hetfőig!
Köszike! Azért még próbálkozom netközelbe jutni!
Ez ma már egy ilyen nap!:)))
Mindenki félrebeszél!
Hülye vagyok... azt apám szedi, nekem a Concort kéne...
2 Betaloc??? Nekem egyet kéne szedni, mert ugrál a vérnyomásom, de hízok tőle, mint állat :(, így nem szedem, az orvosom meg mindig kiakad, mert mondom, ne is írja fel, mert álmos vagyok tőle nagyon, dekoncentrálttá tesz és hízok... kell a fenének. Nem szeretnék 40 évesen egy marék gyógyszert tömni magamba. Igyekszem inkább egészségesen élni, ha helyre kell hoznia valamit a szervezetemnek, minden lehetőséget megadok neki. Hiszek benne, hogy sikerül :) - persze nekem a stresz a hibás, a munkahelyem és a fehér köppeny...
Az előző beszólásomat én sem:))))
Hát csajok, én lassan könnyes búcsúzkodásba kezdek, mert mára leteszem a lantot lassan, a hétvégén meg nem igen jutok netközelbe, csak néhány percre legfeljebb...
Azt ne is emlegesd,így is elég a napi 2 Betaloc a szívemre.Eszméletlen.Harmincegy évesen kripli vagyok.Szívgyógyszi,vérnyomás,meg koleszterincsökkentő,még jó,hogy a jókedvem megvan.
Ok, ne menjünk :)... de nem bírtam kihagyni :D.
tényleg csak poénnak szántam, bocsi, nem akartam rádhozni a szívszélhűddést!
Vettem a privit,meg bugyit is cseréltem,a nagy ijedelem után.
:DDDDD
Ahhoz én is nagyon szoktam ragaszkodni, néha apa legnagyobb bánatára, de ebbe most ne menjünk bele:)))
Ha Te mondod, akkor biztos. Csak felfedeztem a tünetet :D. Nem csinálok belőle ügyet, de vannak dolgok, amikhez foggal-körömmel ragaszkodom (a bugyim is ilyen :P)
már megkaptad rá elvileg a választ;)
Bár már ott tartanánk!
Igaz beérném a ma délután néggyel is ;-)
NA, jó csak poénkodom:))
Betti, veled még lesz elszámolni valóm priviben;)
Na,most már össze kell szednem magam.Szóismétlés hegyek,válasz elejének figyelmen kívül hagyása,mi jön még?
INNENTŐL JOBBAN FIGYELEK.
Akkor neked is neurotikus izéd van?
Csak úgy szóismétlek folyamatosan!
Pedig itt van, és figyel minket... hehe - erről eszembe jutott a nagytestvér, aki figyel...
Jah, ilyenem nekem is van :). A Zenit megvan még :))) és nem adom, imádtam. A mosti gépemet sem adom el, ha lépek innen, akkor viszem azt is, mégha horror összeget is kell fizetni a súlyáért akkor is (na jó az a +5 kg nem oszt nem szoroz :D)
Nekem úgy tűnik.Biztos Nektek azért nem tűnt fel,mert régebbóta vagytok a portálon,és megszoktátok a jelenlétét(mármint Hoxáét),én meg csak pár napja észlelem a jelenlétét,eddig nem "találkoztam" Vele.
Csak egy baj van a digivel, használhatatlanok a képeik, azaz nagyon sok fajtának. Az ügyfél meg nem érti (mármint ilyen helyen dolgozom, ahol digitális technika van), hogy a monitorján (ahol is a képnézegető helyreteszi a színeket látványban) jó a kép, kinyomva pixeles, zöld, piros, kék árnyalatokba megy el...
Míg a hagyományos negatívos képnek sokkal nagyobb a színtartománya, kontrasztosabb, élesebb, kevésbé pixeles, A0 méretet simán viszi, még a kisfilm is! És negáról beszélek, nem diáról, mert a dia az még látványosabb és hozzá hasonlítani is szégyen lenne a digitális képeket.
Én fotósként povalyacsodok itt ott. A vasárnapi politikai tevékenykedésem betette a kaput így a többi napon már nem vállaltam... jó sok lóvétól elesve, de az épségem többet számít, volt kint annyi fotós, egészségükre!
Jah, egen, nem könnyű. A gépem (mármint a profi) 890 dkg elem, objektív és vaku nélkül. Egyszer heccből lemértem, full felszerelve 3,5 kg... ah, nyakban hordva pár óra után igen kellemetlen... kézben is nagyon nehéz, de hát fém, és üveg, szóval van benne anyag. A konkurense könnyebb, de azt sportfotózásra használják...