Sziasztok (beszélgetés)
Brigó, az első pont nálam is így van. Sejtem hgoy érzed magad, nálam már ez is elég az idegbajhoz. Ha nincs meló, vánszorognak a percek.
Nefis, mibaj?
Ma nem leszek túlságosan bőbeszédű, mert idegileg még mindig nem vagyok toppon!
Nyugodtan lehet írni privit, arra válaszolok, de nem leszek túl kommunikatív...
Bocsi, kivagyok...
Sikító frász kapok.
1)Semmi munka
2)begörcsölt a nyakam
3)elromlott a cdíró
4)ALIG TUDTAM VISSZAJÖNNI IDE KÖZÉTEK!
Kedves Bettibaba!
A lurkóid nagyon aranyosak!:)))
Sajna én hajnal óta fenn vagyok... a páromnál aludtam, nyolckor mentünk hozzájuk, a Körúton laknak...
Ugye hajnalban indul dolgozni a kincsem, hát mit ne mondjak, kész idegroncs voltam, amíg reggel nem tudtam vele beszélni!...
Jó reggelt :)
Én korán fekszem-korán kelek mostanában. Most meg dolgozok ezerrel és hiányzik a reggeli kávém (az elmúlt négy hónapban csak akkor ittam, ha tényleg nagoyn muszáj). Ma hamarabb lelépek, mert terhesgondozásra megyek. Utána meg ügyvédhez. Most hogy úton van a második baba, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy a nagylányom ügyét is lezárjam végre...
Sziasztok!
Már vártam,hogy v.ki belekezd az írásba,mert nem szeretek első lenni.Annak köszönhetően,hogy nem volt alvásmentes az éjszakám,jól el is aludtam,és a gyerkőcök voltak olyan édesek,hogy hang nélkül megoldották a reggelt nélkülem. Még egy levelet is hagytak a párnám mellett,miszerint nem volt szívük felkelteni,és minden oké volt,és hogy puszi.
Gyerekek, hasatokra süt a nap!
Ki hogy alukált az este?
Nem tudom, most pasmag ápolás jön, utána visszatérek ide!
És folytatom a szervezkedést...
Köszi ezúton is mindenkinek;)!!!
hihi, látod, tanulsz te velünk együtt, nem vagy te még véncsont!
Egyébként is, "jó pap holtig tanul":))))
Bocsi, később vettem észre én is!
Ma kicsit bamba vagyok!
Főnökasszony!
a 100. tagig megvan a továbbküldés! Kösz az infót, hogy, hogy kell, má megint tanultam valamit vén fejjel!
Most elrobogok, hat, félhét körül megint leszek!
Psuzi mindenkinek!
És köszönöm mindenkinek a segítséget!
majd a 64.-et.
Akár mennyit is sikerül, az már nekem nagyon nagy haladás!
Nagyon köszike!
kivágod az üzit, amit neked küldtem ctrl+x-szel, majd a tagság menüből kiválaszod a 63. embert.
Bejön az adatlapja, ott üzenet küldése gomb a jobb felső sarokban. Rá klikk! Aztán az üzit bemásolod a Ctrl+v segítségével...
Te voltél az utolsó, akinek, még el tudtam küldeni!
Ha nem tudod továbbítani másnak, írj vissza nyugodtan, akkor majd befejezem!
elküldöm még neked is!
Asszem belefér...
Csajok!
Segítsen valaki még a meglepi tervezésben!
Az első 60. tagnak, aki a tagsági listán szerepel, már lassan leküldtem az ötletet!
Valaki segítsen tovább küldeni, nemsoká el kell mennem, és míg vissza nem jövök (kb. 2 óra!), addig! Csak!
Köszi előre is!