Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szex nélkül... fórum

Szex nélkül... (beszélgetés)

1 2 3 4 5
96. d0d8909694 (válaszként erre: 93. - Ripi52)
2011. jan. 11. 23:08

Köszi a tanácsot, amúgyis elég nyúl vagyok, és ezzel együtt óvatos.

Egy kicsit azért félek is, eléggé idegen tőlem ez a módszer, de ha nem megy másképpen.....

Még egy választásom van: lemondani a szexről.

Melyiket válasszam?? :)) :( :(

95. c6560fb39d (válaszként erre: 91. - D0d8909694)
2011. jan. 11. 20:22

Ez baj,nem tudom meddig szedte,de ha közepes szintű a depresszió, bizony években mérhető több gyógyszer szedése majd elmaradnak,de még 5 év múlva is szükség lehet enyhe hangulatjavítóra,ez mellett teljesen normális,pörgős életet élnek.

Tehát nem csoda,hogy nincs kedve a szexhez annál nagyobb a gond,orvos,gyógyszer kellene.

94. ripi52 (válaszként erre: 92. - Zamus)
2011. jan. 11. 19:15
Az ellentétek vonzzák egymást.
93. ripi52 (válaszként erre: 90. - D0d8909694)
2011. jan. 11. 19:13

Még jó, hogy valami legalább érdekli és azt otthon műveli. Az én volt exem soha nem volt itthon. Reggel ment, délben jött kajálni, kicsit lefeküdt és újra távozott. Este meg csak aludni járt haza. Családi házban lakunk, de még a fűnyírást is nekem kellett csinálni. Egy haszna lett csak, hogy legalább amikor egyedül maradtam, nem volt idegen a munka. De most legalább tudom, hogy miért nekem kell megcsinálni.

A keresgéléssel azért nagyon vigyázz, sok a kamuzós a neten. Ne vegyél be minden dumát, mert szépeket tudnak mondani a pasik, hogy elérjék a céljukat.

92. Zamus
2011. jan. 11. 18:56
Úgy látszik a hal pasikra jellemző, hogy csak úgy elvannak.A párom is az és én is. Én viszont szinte mindenben az ellenkezője vagyok az ő tulajdonságainak.
91. d0d8909694 (válaszként erre: 89. - C6560fb39d)
2011. jan. 11. 18:34
Már nem szed gyógyszert, nem érzi szükségesnek. Jól elvan ő a lakásban egész nap. Nem mondom, vásárolni azért elmegy, de ennél többet nem csinál.
90. d0d8909694 (válaszként erre: 88. - Ripi52)
2011. jan. 11. 18:32

Nem bántasz meg, tudom.

Amúgy (anyagilag) nem önző, de magától nincs semmi ötlete, semmi nem érdkli a könyvein kívül. Ezen kívül hobbyja sincs.

Szóval azt hiszem, teszek egy próbát, már el is kezdtem keresgélni, csak félek, hogy csalódás lesz a vége.

89. c6560fb39d (válaszként erre: 86. - D0d8909694)
2011. jan. 10. 20:53

Én is hal vagyok,igaz a jellemzésből csak annyi illik rám,hogy vékony testalkatú,az álmodozás,csöpögős romantika nem az én világom,de mondták már többen,hogy egy hal pasi úszik az árral,nem küzd.:(

Valószínű nincs túl a depresszión,ahhoz is kell gyógyszert szedni,rendszeresen ellenőrzésre járni...tudom,végig csináltam segítő oldalról,egyedül nekem sem ment volna,ehhez hárman kellenek, elsőre Ő maga,egy társ,és doki.

Van valami hobbija? Igaz az Rajtad nem sokat segít,ha valóban ennyire lapos akkor tényleg segítség kellene,ülhet még eleget majd ha tényleg idős lesz.

Nem tudok tanácsot adni,mert orvos,és gyógyszer kell elsősorban,ha az sem hozza lázba,hogy esetleg félre mész,mert vannak igényeid,amit Ő nem elégít ki,és ezzel tisztában van,azzal nincs,hogy ez így nem mehet hosszú ideig!?

88. ripi52 (válaszként erre: 86. - D0d8909694)
2011. jan. 10. 20:00

Elnézést, nem akarlak megbántani, de úgy veszem ki, hogy csökönyös és önző pasi lehet a férjed.

Ennyire ellaposodott a kapcsolatotok és semmi jelét nem adja, hogy legalább megpróbáljon javítani rajta.

Ha most kevésnek tartod magad ahhoz, hogy rá hass, akkor nem tudom milyen jövő vár Rád.

Sajnállak és meg tudlak érteni.

87. ripi52 (válaszként erre: 84. - D0d8909694)
2011. jan. 10. 19:25

Ahhoz meg elég fiatal, hogy már rolót kelljen húzni. Nem lehet valami eg.űi. baja? Nem jellemző azért a férfiakra, hogy csak így lemondjanak az élvezetről.

És az a kevés legalább minőségi?

86. d0d8909694 (válaszként erre: 85. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 19:20

Szerintem, ha féltékennyé tenném az sem nagyon izgatná, vagy elmenne. Nem tudom, ezen még nem gondolkoztam.

Ő egy HAL! Azaz, se hal, se hús!

Sajna, de ez van.

Nem mindig volt ilyen, csak amióta sikerült kimásznia egy depressziós időszakból. Szerintem az a gond, hogy nem kimászott belőle, hanem belesüppedt.

Ehhez én már kevés vagyok.

2011. jan. 10. 19:15

Azért nem érdekli,mert problémája van,amin nem akar segíteni,mert nem hajlandó gyógyszert szedni.

De szerintem nagyon nem tetszene Neki,ha rájönne van valakid.Lehet már írták,de nem próbáltad féltékennyé tenni?Valahogy beindítani benne az ösztönöket,mert azok vannak csak alszik,elkönyvelte magát öregnek, ennek komoly oka van.

84. d0d8909694 (válaszként erre: 62. - Ripi52)
2011. jan. 10. 19:05

Pontosan ez az én gondom is, hogy őt nem érdekli a dolog, és egyáltalán nem hajlandó beszélni sem róla. Neki elég az, hogy itthon tesz-vesz, eszik, alszik és kész.

Nekem viszont kevés.

83. c6560fb39d (válaszként erre: 82. - Ripi52)
2011. jan. 10. 19:05

Sikerült.:)

Ezerszer inkább a szex mint a pia,szerencsére nem élek vele,pedig az egészséges adagot kellene néha,pl.vörösbor,de nem megy,szilveszterkor kölyökpezsgőt ittunk.:D

82. ripi52 (válaszként erre: 81. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 18:42

Ez volt a csel. Azt akartam, csak időközbe meggondoltam magam. Az előbbivel többre lehet menni.

Előbb az élvezet, majd az áldomás....

[link]

2011. jan. 10. 17:43

Köszi! :D Annyira a koccintásra koncentráltam....azt gondoltam gyöngyöző pezsgőspoharakat kaptam :D

Jó a póz.:)

80. ripi52 (válaszként erre: 79. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 17:34

Koccc..... a Tiédre is.

[link]

79. c6560fb39d (válaszként erre: 78. - Ripi52)
2011. jan. 10. 17:27
Koccc....egészségedre! ;)
78. ripi52 (válaszként erre: 77. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 17:24
Akkor igyunk rá!!!!!
77. c6560fb39d (válaszként erre: 76. - Ripi52)
2011. jan. 10. 17:20
Így van pontosan,egyetértek!! :)
76. ripi52 (válaszként erre: 75. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 17:17

Én is azon a véleményen vagyok, hogy egy jó kapcsolatban nincsenek tabuk. Való igaz, hogy a gátlásokon túl kell esni, de ha látjuk, hogy eredménnyel jár, akkor sikerül leküzdeni. Én amúgy gátlásos vagyok, de ha olyan visszajelzést kapok, hogy valami jól esik a másik félnek és észre veszem, hogy én is jelentek számára valamit, akkor engem kimondottan izgat. Ilyenkor belemegyek mindenbe, természetesen addig amíg nem perverz a dolog.

Az ötleteket elraktározom, soha nem lehet tudni, mikor kopogtat be a szerencse.

75. c6560fb39d (válaszként erre: 74. - Ripi52)
2011. jan. 10. 17:03

Igen,ez így van,egy pasiról állíthatom,hogy így van ezzel,de általában szeretik valóban.

Nem szégyen ez,a gátlásokat el kell dobni jó messzire,egy őszinte,erős kapcsolatba mindent lehet ami jólesik, amiről tudjuk,hogy izgató a másiknak akkor azt örömmel alkalmazzuk.:)

Tudom,de soha nem tudhatod mikor lesz lehetőséged ezt bevetni,jó ha van a tarsolyodban pár ötlet;)

74. ripi52 (válaszként erre: 73. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 15:00

Sok helyen olvastam már, hogy kimondottan szeretik a pasik, ha a párja önmagát is simogatja. Ez felizgatja őket.

Szépen leírtad, csak tudod nincs kivel eljátszani. Ezért írtam feltételes módban.

73. c6560fb39d (válaszként erre: 72. - Ripi52)
2011. jan. 10. 14:54
Nagyon tuti módszer,főleg úgy,hogy akkor amikor erről beszélsz csak beszélsz,és nem engedsz a vágyaidnak-nem adod magad,majd csak a következő alkalommal ami másnap el is jött.....fel kell csigázni az érdeklődést,de nem azonnal fejest ugrani,csak lépésenként,lassan a következő alkalommal pl. meg lehet egyezni,hogy mindent lehet csak egymáshoz nyúlni nem, csak nézni mit csinál a másik, hogyan kényezteti magát,szerintem ez igencsak tetszik egy pasinak,nálunk annyira bejött,hogy 2-3 hétig nem volt panasz, napi szinten találtunk újabb dolgokat,és ezt szinten lehet tartani,ami heti 4-5 alkalommal is igen jól tud működni,a dolog színességére kell vigyázni-megtartani.;)
72. ripi52 (válaszként erre: 70. - C6560fb39d)
2011. jan. 10. 14:44
Tetszik...... Eljátszanám valakivel.
71. ripi52 (válaszként erre: 69. - Kiskos21)
2011. jan. 10. 14:42

Ismerős a téma. Azért is meg akarjuk mutatni, hogy egyedül is meg tudjuk oldani a problémákat. Ez mindaddig igaz, amíg egyedül vagyunk, mert akkor a kényszer és a büszkeségünk erre ösztönöz.

Ha viszont már van egy párunk és szeretne segíteni a bajunkon, akkor nem szabad ellökni, mert hamar olyan érzése támad, hogy felesleges számunkra, s mire rájövünk, hogy jó lenne a szeretete, segítsége, addigra ő már túllépett rajta. Kényes egy helyzet, remélem tisztázni tudjátok.

70. c6560fb39d (válaszként erre: 69. - Kiskos21)
2011. jan. 10. 14:36

Hmmm,igen a hallgatás nem old meg semmit,sőt Neked is rosszabb lesz,mert betelik a pohár és robbansz,de soha nem késő váltani,jobb belátásra bírni a párod finoman,szép fokozatosan,mert rázúdítani mindent nem lehet,próbáld meg úgy ha este összebújtok,beszélj Neki a vágyaidról először esetleg csak egyről,és ne azzal kezdj,hogy Neked kevés a heti 1 alkalom,hanem adj hangot a fantáziádnak,magyarul izgasd fel csak szóban,úgyis lesz kézzel fogható hatása,remélhetőleg,ez már az első lépés,utána fokozatosan menni fog.Nálunk ez bejött amikor egy kicsit ellaposodott a helyzet,fel lehet dobni,igaz mindenkinél másképpen,én ezért nem táncoltam,vetkőztem zenére úgyis elröhögöm.:)

Ha ismered a párod, tudni fogod Neki mi jön be.;)

2011. jan. 10. 14:23
Azt hiszem az én hibám volt,hogy nem beszéltünk meg semmit. Előtte elég sokáig egyedül voltam három gyerkőccel,megszoktam,hogy csak magamra számíthatok,aztán mikor már sok mindent söpörtem a szőnyeg alá ha ismét söpörni akartam a szőnyeg alól előjöttek a régi dolgok.Néha csak kapkodta a fejét,nem értette,hogy mi a bajom.Hát ez elég fekete,de az én saram,hogy mikor mondta régebben,hogy beszéljünk meg valamit általában leráztam,és azt gondoltam mindent meg tudok oldani.
68. ripi52 (válaszként erre: 66. - Kiskos21)
2011. jan. 10. 14:10

Oké. Bocsi, nem mondtam, hogy biztos van valakije, csak egy feltevés volt. Sajnos mindenki magából indul ki, és saját helyzetén keresztül próbálja megvilágítani a dolgokat. Én is így tettem. Soha nem feltételeztem, hogy megcsalnak, s lám előbb-utóbb csak kiderült, hogy 5-6 éven át hárman párban éltük az életünket. 36 év után, gondolhatod mit éltem át - nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.

Nem értem. Neked a hallgatásod az oka, hogy az igényeid szerint minimálisra csökkent az örömszerzés?

Azért gratulálok!!! Szerelmes lenni jó dolog, csak néha megalkuvással és fájdalommal jár.

67. c6560fb39d (válaszként erre: 66. - Kiskos21)
2011. jan. 10. 14:00

Nálatok éppen a lényeg nincs meg, nem tudjátok megbeszélni a problémát,ez elég nehéz dolog ha valaki hátat fordít,akit szeretek azt nem hagyom ott,ha megakar valamit beszélni.

Nem valami szervi problémája van a férjednek? (szégyenli bevallani)

Eleinte is eltérő volt a szex igényetek?

Négy év valóban kevés idő a megunáshoz,bár embere válogatja.Mi 22 éve nem untuk meg egymást,persze hullámvölgyek mindenhol vannak,de megbeszéltük mindig éppen az aktuális problémát,és a titkos vágyakat is.

1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook