Szerintetek okkal esett rosszul a párom reakciója az "ötletemre"? (tudásbázis)
Sztem ok nelkul, hiszen te javasoltad, h ne aludjatok egyutt. A legtobb ferfi sokkal egyszerubb, mint a nok. Azt kell mondani nekik amit gondolsz / akarsz mert kulonben nem ertik, nem taktikaznak, mint a nok.
Igazabol csak tamogatta a te felvetesed, ezen sztem ne sertodj meg. Legkozelebb viszont legy oszinte es mondd neki azt, amit valojaban szeretnel :)
Ne essen rosszul:)
Nem biztos, hogy előnyös, ha az ember a munkahelyén nincs magánál egy 'rázós' este, v. éjszaka után;)Főleg, ha még olyan is a munkahelye:D
Csak péntek-szombat tudunk talizni, ilyenkor együtt is alszunk.
A páromnak ez kevés, legalábbis mindig ezt hangoztatja. Éppen ezért előhozakodtam azzal, hogy hétközben is talizzunk egy napot! Ennek Ő nagyon örült. Majd megjegyeztem, hogy mondanám, hogy aludjunk együtt, de nem mondom, mert másnap nem biztos, hogy ez előnyünkre válna, mert ilyenkor semmit nem alszunk, hajnal 3-4-kor még simán fenn vagyunk, és ilyenkor szinte 2 napig észhez sem térünk- amire egyből helyeselt.
(pedig én abban bíztam, hogy majd azt mondja, hogy: Kit érdekel?!?! Aludjunk együtt!)
Kicsit csalódott vagyok, és talán sértődött is:D
Vajon okkal?
További ajánlott fórumok:
- Anyós reakciója
- Szerintetek is a szakítás a férfi reakciója arra, ha egy nő a következőt mondja neki?
- Félni egy szülő reakciójától
- Hogy mondtad el a főnöködnek, hogy terhes vagy és mi volt a reakciója?
- Nem értem a szomszéd néni reakcióját. Pedig nem volt sértő, amit tettünk.
- 8 hetes kismama vagyok folyamatos rosszulléttel. Mitől lehet, hogy ha függőlegesben vagyok sokkal rosszabb?