Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket? (beszélgetés)
Szerintem sem minősít senkit, hogy akar-e gyereket vagy nem. Akár nő, akár férfi az illető. Teljesen mindegy.
Inkább legyen gyermektelen, mint kényszerűségből anya egy életen át. Borzasztó lehetett az az idő, amikor nem volt lehetséges a választás, vagy csak "angyalcsinálás" árán.
Szerintem sem Trapiti sem Enissa nem ilyen provokatív válaszra gondoltak, de ha idegesít az illető, aki kérdezi, kedved szerint válaszolhatsz direkt provokatív módon, vagy ilyen "bazmeg mi közöd hozzá", és akkor nem kell különféle ideológiákat gyártani hozzá, pl hogy nem szereted a gyerekeket meg minden.
Nem szeretni a gyerekeket az egész más mint az, hogy nem szeretNÉL gyereket, de mindkettőt meg lehet mondani normális hangnemben is. Látszik, hogy idegel a téma, ennyit nem pazarolnék rá...
1. normális, ha valaki nem olvad el a gyerekektől.
2. A mikor lesz neked? kérdésre pedig: Majd ha eljön az ideje... Ahhoz meg semmi köze, hogy az mikor jön el, vagy mikor nem :)
az enyém az, mert kizárólag rózsát eszek és rózsavizet iszom.
de az ember lehúzza, max 10 percig van szaga, egy szobában...
Kerek ez a zsemle,
nem fér a zsebembe
.....
Én szeretem a cicákat, van is, de a hideg is kirázna, ha más megsimogatná. Én sem babusgatom őket. És elvárom tőlük, ha idejön valaki számukra idegen, akkor tűnjenek el.
Általában meg is teszik, ha idegen van a portán, nem látható egyik macska sem.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Milyen szakmát javasolnátok annak aki szereti a gyerekeket?