Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
nyilván azért mert kell a csendőrségnek..nem hallottad?vissza adták a lízingelt autókat mert olcsóbb lett a zab ára...
ztán vetőmagnak is elmegy a patkolt tarhonya?...szerencsém lesz 1000-rel ha elvetem?
jövőre akkor aratok bizony...elkéne már 1 motoros seprű,a régi már kehes,nógatnom kell folyton
A Szövetségben lesik a gondolatainkat, van mikor még nem is gondolunk rá, már teljesítik is.:-)
Ez egy ilyen társaság.
Azt azért nem értem, hogy a lovat miért spórolták le a tarhonyádról?
nos aranyom köszönöm az előbbre mézes-mázos...
gondolkodnom kell mit írjak nehogy vki megbántódjon odaátról...ez itt csendes szigetnek látszik nem akarom a rontást mert még oda lenne az Őszi tarhonyavetés,amúgy is hallom idén nem volt sok nyák a terméshez...nosezután a bizonyos fogyást elő...segí..tő tarhonyamag iránt érdeklődnék röviden:holvettedhaa?
Milyen az a fogyást elősegítő tarhonya?
Mondjuk a szulákok is alkalmasak rá. Tegnap egy csomót fogócskáztam velük... ők jót mulattak, a tarhonyák újabb 10 centit nőttek (gondolom, az elfojtott röhögéstől), rólam meg lement egy kiló...
Szia Piri néni.
Most már aztán semmi gondunk nem lehet, hiszen mint Vajákos asszony, minden rontást le tudsz venni a Tarhonyatermesztőkről.
Hiába szereztem be bibircsók tarhonyát, hogy magam is vajákos asszony legyek, de nem sikerült csak a bibircsókot megszerezni. Az Asszony meg nem akar bibircsókos lenni, valahogy bibir ellen tiltakozik.:-)
Már tegnap is leírtam, de úgy látszik nem Ment-etem.
A Szövetségi raktárban halomban áll a csiszolt üvegcserép, csak eddig nem tudtam, hogy miért tárolják. Persze a Raktáros tudta a választ, így hosszasan elbeszélgettem vele. Nagyon sok érdekességet tudtam meg tőle.
Tudtátok, hogy fogyást elősegítő tarhonya fajta is van raktáron?:-)
Akkor semmi gond.:-)
Új tarhonyanövekedést elősegítő technikára jöttél rá, ezek szerint üvegcserepet kell a szulákoknak adni, labda helyett a focizáshoz és már jobban is nő a tarhonya.:-)
ez egy jó topik!
elismerésem a hozzászólásokhoz...
Az automata ablaknyitó szerkezet már megint nem működött, vagy belülről kitámasztottad?
Nem kell félni, betörő nem tud rajta átjutni.:-)
Tarhonyavirágot forró vízzel felöntesz, állni hagyod kb. 10 percig, aztán leszűröd, és ha már nem forró, csak nagyon meleg, akkor mézzel ízesítve megiszod.
Ha nincs tarhonyavirágod, hársfavirágot is használhatsz helyette :)
További ajánlott fórumok:
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Ettetek már rakott tarhonyát?
- Hogyan készíted a tarhonyát?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Hogy készítsem a - Virslis tarhonyát -?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?