Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
Na igen, azoknak akkor kanyi-munyi! :S
Én megengedem, de hogy van-e ehhez jogom, abban nem vagyok bizonyos.
Hivatkozz Rám egész nyugodtan, Én mindent tagadok! A dokim is mindig ezt tanácsolja.:)))
A jégverést nem hiszem, hogy túléli. Ha túléli, akkor is kiveri a szemeket a jég.
Akkor tarhonyával az utcán lövöldözhetek nyugodtan?
Vigyázz mit mondasz mert majd rád fogok hivatkozni ha valakinek kilövöm a szemét!:DDD
Ha gondolod, postázok ebből a tarackolósból, ez mindent túlél.
Végül is a tarhogyás fegyverre még nincs tilalom.:o)
Hogy érted azt, hogy a tarackkal szaporodik?
Nem inkább kereszteződik?
Akkor ez taracktarhonya?
Egyébként van ilyen fegyver is, hogy tarack. Most erről az jutott eszembe, hogy lövedéknek is nagyon jól lehetne hasznosítani a tarhonya felesleget. Igaz most nekem hiányom lesz és importra szorulok.
Aha, van, mifelénk vadon is megterem, tarackkal szaporodik, és ha elterjed lehetetlen az irtása.
Teremése apróbb, de annál finomabb.
Betakarítani rendkívül nehéz.
Lehet, hogy egy medencével én is jobban járnék, mert a vízcsapon lógnak egész nap.
Játékboltban esetleg lehet kapni, de szerintem egy kisebb műanyag tál is megteszi. :))
Ja és úszógumi nem is kell, mert fennmaradnak a vizen!
Ez már igaz!
Mondjuk én nem győzöm vízzel.
Azt hiszem szerelek fel nekik egy csapot, hogy kiszolgálhassák magukat.
Isznak és folyton pancsolnak :)
Meg rengeteget vihognak! :DDD
De jó, hogy ezt leírtad!
A szulákoknak is éppen jót tesz majd.
Én is köszönöm ezt a jó tanácsot!
Már régen jártam erre, most nem tudtam mi a legjobb megoldás ebben a melegben és éppen jókor jöttem. :)
A folytonérő tarhonyával semmi gond nincs, nyugodtan csomagold be és tedd el. Tavaly nyáron nekem is fán pirult.
Még most is van belőle. Felhasználásnál csak fel kell forrósítani zsiradékon és már öntheted is fel vízzel, vagy használhatod fel ahogy szeretnéd.
Nekem is pirulnak megint, mert a 11 emeletes hát tetején igen nagy a forróság.
A februári szüretelésűnek meg már előttem leírták a védelmét. Én is hasznosítom, hogy legyen majd mit begyűjteni.
Jah Boldog Tarhonyás Nyulat minden ide kommentezőnek:-)
A fórum indítójának külön üdv és tarhonyás jónapot kívánok:-DDD
Hhihihihi ez mekkora már:-)))))))))))))))
Szerintem jövőhét csütörtökön:-))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Ettetek már rakott tarhonyát?
- Hogyan készíted a tarhonyát?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Hogy készítsem a - Virslis tarhonyát -?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?