Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
Sziasztok! Úgy látom már tényleg régen jártam erre, pedig szorgalmasan ápolom ám a magasra növő és arany tarhonyáimat is.
Nemsokára bizony szüret.
Emlékeztek még erre? :DDDD
Thaiföld, Bangkok, Tarhonya Termelők Szövetsége
Fényposta tér 111.
Ide kell küldeni a tarhonyát és a facsemetéket.
Remélem mindenki nevelt csemetét is!
oszlej szükség lesz a jó tanácsaidra!!!!
Az aratás nem olyan egyszerű dolog ám!!!!
Ma főztem meg az utolsó csomag tarhonyámat, de sajnos itt Angolföldön valami miatt nem terem...
így várni kell nyárig.
Kedves Tarhonyatermelők!
. . hát hogyis mondjam? az életem úgy hozta, hogy megint eltünök a Hoxáról egy időre, na nem teljesen, de sokkal kevesebbet leszek annál itt, hogy ne tünjön fel halgatásom, mindenbe történő belebeszélésem, akár kéretlenül is.
A 2011 február 13.-i szüretről nem elfelejdkezni, hisz minden idők legjobb tarhonyatermése várható, ha addig a bogáncsoló szulákok mást nem gondolnak.:-)))
Várjál, már majdnem elhittem, hogy neked van igazad :)
Az első szüretünk 2009-ben volt, a második idén, és most 2011. februárjában tényleg a harmadik jön!
Persze, csak annak, aki első tarhonya szűretét
2008-10-30 17:35
után tette 2008-ba.:-)))
A 2008 február 13-i főszüretről azt hiszem lemaradtak a kommentek, hisz akkormég, nem működött a Tarhonyatermesztők Szövetsége hivatalosan.:-)))
Az is igaz, hogy a Szövetség alakulása elött, már tarhonyatermesztés azért volt rendesen.:-)))
még szerencse, hogy az éves tarhonyaszezon 365 napig tart, ha nem szökőévben vagyunk.
Hóesés meg igazán szükséges, bár a hóágyuk is termelnek megfelelő mennyiségú (térdig érő) havat a Február 13-i tarhonya szüretre.:-)))
Igazad van! Ma reggelre már a postaládában volt.
Azért kicsit aggasztó, hogy ennyire figyelnek... Vajon miért? Nem aggódnék ennyire, ha bárhol máshol lenne az a székház...
Nem hiszem, hogy Lipótmezőt nekünk találták ki, bár ki tudja ezt megmondani.:-)))
Lehet, hogy ezért van a Tarhonya Termesztők székháza, pont Lipótmezőn?:-)))
Szerintem ott rontottad el, hogy a kotlóst szokták ültetni, nem a kiscsibéket. Ha viszont hideg vízzel meglocsolod őket, oda a termés.
Szegény csibikék :) Remélem, nem ültetted őket túl mélyre, bár ők úgyse bírnak egy helyben maradni, mint afféle kisgyerekek...
További ajánlott fórumok:
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Ettetek már rakott tarhonyát?
- Hogyan készíted a tarhonyát?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Hogy készítsem a - Virslis tarhonyát -?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?