Szerintetek egy 30 éves férfi miért nem akar még mindig saját lábra állni? (beszélgetés)
már értem miért alakul ki egyes emberekben netfüggőség.
"igen, egyetlen tanács, és kérdés sem kerülte el figyelmünket. úgy érzem, felesleges minden egyes véleményre válaszolni, vagy csak időhúzás. és vannak kérdések, amik túlságosan rosszindulatúak ahhoz, hogy arra érdemi választ adhatnék.
de minden egyes válasz feldolgozásra került.
és szándékosan használtam ezt a szót.
olajat öntve a (be)képzelt tűzre."
Mi ez, ha nem fenyegetés?, gyerekek?:)
Szerintem kifejezetten visszafogott voltam :))
Te már csak tudod... ;)
Nah pont ezt írtam, csak nem ilyen szépen fogalmazva :))
Köszönöm!
Mindegy, nem vagyok egy mcrew... Szerencsére :)
Bárhol, bármikor vállalom a véleményem, bárki előtt, face to face is.
Max egyszer majd jól pofán vágnak érte :DDDD
Bhőőőő :DDD
Majd kiderül....
Én állat meg névvel, fotóval vállalom a véleményem :)
Ezt a tanácsot már többen leírták.
Nem értem mi köze van ahhoz, hogy "elpaterolják" egy külön lakásba ahhoz, hogy felelős beosztású a cégnél. ?????
köszönöm, ez már egyhasználható tanács, ami egyszerre vélemény is.
csak mégsem ennyire egyszerű, mivel felelős beosztású a cégnél.
de mégegyszer köszönjük mindenkinek.
És azt kapta az emberektől, kedves kérdező, amit megmondtam, és amire várni lehet.
Még az elején. Sajnálom, hogy csak fröcsögni tudnak, de tudja, Uram, az alázat és a tisztelettudás manapság már nem úgy van! Kicsit felejtős, kicsit visszamaradott... a többit levélben megírtam, amott.
már értem miért alakul ki egyes emberekben netfüggőség.
igen, egyetlen tanács, és kérdés sem kerülte el figyelmünket. úgy érzem, felesleges minden egyes véleményre válaszolni, vagy csak időhúzás. és vannak kérdések, amik túlságosan rosszindulatúak ahhoz, hogy arra érdemi választ adhatnék.
de minden egyes válasz feldolgozásra került.
és szándékosan használtam ezt a szót.
olajat öntve a (be)képzelt tűzre.
további hasznos időtöltést.
A kérdésre válaszolva, miként oldhatnátok meg ...szerintem egyszerű: Összepakoljátok, és berakjátok a seggét egy tőletek távol lévő luxuskéróba!Nem baj, ha nem akar menni...mennie kell..mert nem lóghat a szülők nyakán, nem egészséges...felfogtad?
Ja, és az sem mellékes, hogy ne nyomozzatok a lányok után, mert egyszer még pórul járhattok...nászember pofán töröl, azt annyi!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- A kutyámnak hasmenése van és nem tud lábra állni, mi lehet ez?
- Mitől zsibbadhat annyire egy gyerek (3éves) lába, hogy még lábra állni se tud?
- Mi lehet ez? Tegnap este 8 óta a gyomrom görcsöl, nem múlik semmitől, nem tudok sokszor lábra állni annyira fáj
- Oltás óta nem tud lábra állni.Mit tehetnék?
- 3 éves kisfiam reggel lábfájásra ébredt, nehézkesen tudott lábra állni. Most már nem fáj neki. Mit tegyek?