Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szerintetek ciki 12. osztályban terhesnek lenni? Mennyire nehéz úgy tanulni? fórum

Szerintetek ciki 12. osztályban terhesnek lenni? Mennyire nehéz úgy tanulni? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
95. unom (válaszként erre: 89. - Syria)
2020. máj. 18. 11:59
Hétnél kevesebbet.
94. NomNom (válaszként erre: 87. - Michelle.r)
2020. máj. 18. 11:55

Miért? Mert volt aki elmondta neki, hogy nem lesz fenékig tejfel az élet?

Szépek azok a sztorik amiket leírtatok, hogy XY is érettségi előtt/után szült és milyen jól alakult minden. De ehhez iszonyatos akaraterő is kell és segítő háttér.

Én csak az remélem, hogy van kivel beszéljen a várandósságról, anyaságról - felnőtt barátnő, anyós, bárki...

És igen, felelőtlenség volt, de ez a pici már ott van, így a lehető legjobbat kell kihozni az egészből.

Egy felnőtt féri nem tud 1 évet várni, hogy a párja befejezze az iskolát, sőt még ő erősködik, hogy ő már gyereket szeretne? Jó az egzisztenciája úgy, hogy nem dolgozik? Valami akkor sem kerek...

Ennek a szegény lánynak nincs senkije. Persze, hogy belement hiszen bizonyára családra vágyik.

2020. máj. 18. 11:55
En is aranyban tartom a pénzem, aztan azota dolgozni se kell. Megy az arfolyam felfele mint a pusztulat :D De egyebkent tenyleg vannak olyan foglalkozasok ahol nem kell mindennap készenlétbe lenni. Ott vannak a focistak, ok se dolgoznak mindennap oszt milyen jol keresnek. :D Lehet sportolo a parja, vagy Dajcs Tomi 😁
92. NomNom (válaszként erre: 88. - Unom)
2020. máj. 18. 11:51
Akárhogy számolom, nem jön ki az egy sem...
91. michelle.r (válaszként erre: 86. - Syria)
2020. máj. 18. 11:50
Mesélj Miss Marple, hol van a kutya elásva? 🙃
90. michelle.r (válaszként erre: 89. - Syria)
2020. máj. 18. 11:49
Én négyet. Sőt van, hogy kevesebbet.
89. syria (válaszként erre: 88. - Unom)
2020. máj. 18. 11:48
Aki "nem dolgozik hetfotol vasarnapig" az szerinted hány napot dolgozik a héten? :D
88. unom (válaszként erre: 85. - NomNom)
2020. máj. 18. 11:45
Heti öt napos munkával is lehet jól keresni. A legtöbb ember nem dolgozik heti hét napot.
87. michelle.r (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:43
Jobban jársz, ha törölteted a fórumot. 😎
86. syria (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:25
Hogy a túróba van "nem is akar milyen" egzisztencia, mivel "a parom nem dolgozik hetfotol vasarnapig"? Felelőtlenség volt részetekről nem megvárni, hogy elvégezd az iskolát. Mi történt volna, ha vártok egy évet? Itt valami nem stimmel.
85. NomNom (válaszként erre: 83. - 16b5d6ae34)
2020. máj. 18. 11:24

"segitsegem is lesz ugyan is a parom nem dolgozik hetfotol vasarnapig.."

Mégis jó az egzisztenciája.

Hát legyen úgy...

84. VendrinerPiroska (válaszként erre: 70. - Michelle.r)
2020. máj. 18. 11:23

"Mindnekinek aki azt hiszi hogy szuleim fognak vigyazni ra. Nem , nem ok fognak ugyan is nevelo szuleim voltak eddig es nem tartom a kapcsolatot veluk." ld. 62. hozzászólás.

Annyit ismerek belőle, mint te. A leírtak alapján szerintem nem érett még az anyaságra és persze a való életben sokkal nehezebb dolgokkal kell majd szembe néznie, mint egy online fórum és onnan nem igazán lehet kijelentkezni. Különben attól, hogy esetleg a párjának van pénze, az attól még nem lesz az övé. Ez az én véleményem.

83. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 62. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:22

Nem akarlak elkeseríteni, de nehéz életed lesz.

Nagyszülők nélkül, magadra utalva ... nehéz lesz. A párod -gondolom dolgozik- nem lesz veletek egész nap.

82. 5236d12e25 (válaszként erre: 75. - Cc7a88f96d)
2020. máj. 18. 11:16
Megint egyre jár az agyunk 🤔
81. 5236d12e25 (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:15

Ha elég érett lennél akkor elsősorban arra törekednél, hogy befejezd az iskolát, élj és szerezz egy jó állást. Függetlenedj, nem pedig beleszülni az "egzisztenciába"

Nem kívánok semmi rosszat. De had kérdezzem meg. Mi lesz ha ne adj isten megromlik a kapcsolatotok (mert ez ugye bármikor előfordulhat, de persze nem törvényszerű) Te ott állsz majd teljesen kiszolgáltatottan gyerekkel 0 munkatapasztalattal, 0 tartalékkal és kb minden nélkül?

Picit és ezért bocs, de úgy jön le az egész, hogy frankón el illetve kitartatod magad.

2020. máj. 18. 11:13
En nagyon sok embert ismerek aki gyerekfejjel szult, nem is egyet, sorba jottek a gyerkocok, de meg le is diplomazott. Gyerek mellett. Mindig a nagyobbak vigyaztak a kisebbekre amikor neki tanulnia kellett. Sose hallottam panaszkodni egyik gyereket se, pedig az egyik az osztalytarsam volt, sot mindnek nagycsaladja van azota. Tobb gyerekkel. Ennyit a konvenciókról. Nem ér semmit se. Ha ti akarjatok ezt a babat, meg kell tartani ha torik ha szakad, aztan megadni neki mindent amit tudtok. Sok sikert az kozos kis életetekhez! 😉
2020. máj. 18. 11:10

Nem ismerem, hogy milyen jogok illetik meg azokat akik terhesen nappali tagozaton szeretnék a tanulmányaikat folytatni, mert az én időmben ez automatikusan esti iskolát jelentett. Volt ilyen osztálytársam, aki végül elvégezte a gimit, de egy év alatt ötöt öregedett, pedig mellette ott állt a férje és az édesanyja is, akit sokat segített neki a babával, míg ő tanult. Ha csak nincsenek szüleid és a nevelő szüleiddel sem tartod a kapcsolatot, akkor nem sok háttered van, akik segíthetnének, ha esetleg beüt valami gond. Az, hogy a párod eltart most még nem életbiztosítás.Szerintem, jól gondold meg, mit csinálsz magad jövőjével és a születendő gyerekkel is.

Persze, ha ennyire az elején vagy, akkor még lehet, hogy magától lekerül a probléma az asztalról, hiszen akkor még kb. a késik a menses kategóriában vagy.

78. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:09

Pont annyira lehet bírni, mint amikor egy dolgozó nő lesz terhes. Neked most a tanulás a munkád.

Sokan egyetemi tanulmányaik alatt várnak babát és meg tudják oldani a gyereknevelést és a diploma megszerzését is; elhatározás és megfelelő anyagi háttér kérdése.

77. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 75. - Cc7a88f96d)
2020. máj. 18. 11:02
Igen, de olvastam a bemutatkozo szoveged, es jol leirtad hogy ki kell allni a viharokat es felallni barmi is jon🤔😊
76. bozsu55 (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:01

Párodnak is "korához megfelelő" a gondolkodása....

Még szerencse nem ez az általános az életben!

75. cc7a88f96d (válaszként erre: 74. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 11:00

Hàt szìvből kìvànom,hogy jòl alakuljanak a dolgok,bàr jobb lett volna stabil munkahely mellett,ugyanis ha neagyisten nem működne a kapcsolat idővel,kihez fordulsz?Nemhogy munka nèlkül,de nulla munkatapasztalattal.

Tènyleg kìvànom,hogy jòl alakuljon,mert ha nem,akkor bizony nagyon megszenveded majd..

74. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 66. - Cc7a88f96d)
2020. máj. 18. 10:56
Nem akarlak elkeseriteni de egyutt elunk, es az o gyereke is! O akarta nalam jobban is! Es tudja hogy en meg tanulok es valalta igy is
73. michelle.r (válaszként erre: 67. - VendrinerPiroska)
2020. máj. 18. 10:55
Még a fáradtságot sem vetted, hogy elolvasd, amit írt, mielőtt oltogatni kezdted? Leírta, hogy hány éves.
72. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 70. - Michelle.r)
2020. máj. 18. 10:54
Ajj vegree koszonom
71. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 48. - 5236d12e25)
2020. máj. 18. 10:53
Mint mondom a jegyesem es koztem 10 ev van. Van egzisztenciaja( nem is akar milyen, ezt azert irtam igy mert az anyagiakat irjatok) szuelim nincsenek! Nevelo szuleim voltak de veluk nem tartom a kapcsolatot! Nem nem veletlen szeru volt , a jegyesem nagyon akart babat es en is es agyaltam rajta rengeteget hogy ez felelotlenseg talan de most mennyivel jobb akik a semmibe szulnek 6-7 gyereket? Ne szepitsuk mindneki tudja most mire gondolok... itt nalunk ennyierovel rozsas a helyzet valoban diak vagyok van meg hatra egy evem de nem a semmibe szulom bele anyagilag stabilak vagyunk mint mondtam segitsegem is lesz ugyan is a parom nem dolgozik hetfotol vasarnapig..es azert en soha nem tanultam reggeltol estig es igy is jo jegyeim vannak kvázi figyelek az oran hozza tanulok kicsit es meg vannak a jo osztalyzatok
70. michelle.r (válaszként erre: 60. - VendrinerPiroska)
2020. máj. 18. 10:52

Honnan veszed, hogy a szülei nyakára szül? Honnan tudod, hogy nem vagyonosak a szülei? Honnan tudod, hogy a gyereke apja nem egy jól menő vállalkozó?

Van oka aggódni, ha a névtelenül feltett kérdésére is szét akarjátok szedni.

Ahhoz meg külön gratulálok, hogy abortuszra bíztatod, anélkül, hogy a körülményeit ismernéd.

69. Idhikai (válaszként erre: 63. - Idhikai)
2020. máj. 18. 10:50
... jajjj, bocsi éretségizet = érettségizett
2020. máj. 18. 10:48
Hány éves vagy?
67. Idhikai (válaszként erre: 64. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 10:48
Jelezd az osztályfőnök felé, és kérdezd meg mi a teendő ilyenkor. Mert nappalin valóban nem tanulhatnál, de ha szorgalmas vagy, akkor engedélyezhetik.
66. cc7a88f96d (válaszként erre: 61. - Fórumnyitó (anonim))
2020. máj. 18. 10:47

Helyesbìtek...anyagilag jòl ÀLL,màrmint Ő,mert mivel ő dolgozik.

Azèrt elèg gàz,hogy màs anyagi jelyzetèvel kèrkedsz,legyen az a pàrod vagy akàrki.Nem èltek együtt,szòval semmi közöd az anyagi hàtterèhez.

Nagy àlomvilàgban èlsz.Sajnàllak őszintèn.

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook