Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel? (beszélgetés)
Egyetemes tudatról hallottam már...és azzal egyet is értek...
De arról még nem hogy a gondolataim oda mennének vissza.....
Hogy van ez?:O))
Nem mindenki értelmezi Jézusnak vagy Mari néninek, de sokan igen. Ez tény.
Aki nyitott a megérzés világára ott sokminden tovább tud fejlődni. Akkor pedig kár lenne lesöpörni az asztalról, hogy nem tudhatjuk, mert nem vagyunk képesek felfogni. :)
Főleg az agyban zajlik. Elég jól ismerjük ezeket, befolyásolni is tudjuk.
Kérdeznék valamit.
A rádióadás, ami megy az érteren keresztül, az anyagi?
Egyetértek.
:)
Arra akarok kilyukadni, hogy ha valaki érzékel egy szellemet vagy ilyesmit akkor azt képtelen tisztán érzékelni mert az elme bekever az értelmezésben. Ezért látja Jézusnak, a Mari néninek vagy akárkinek stb.. Azért látja valamilyennek, mert az elme kényszert érez rá, hogy értelmezzen és ezt az ismerős dolgokkal teszi és helyettesíti be. A tiszta érzékelés azt az állapotot jelenti amikor tiszta energiaként látsz, érzékelsz valamit értelmezéstől mentesen.. :)
"az hogy ismeretlen nem jelenti azt hogy tapasztalatok által, mi ne deríthetnénk ki hogy mi az pontosan, és ne jöhetnénk rá az igazságra."
Ezt nem is állítottam.. :)
Nem akarja észrevenni. Az úgy oké.
Sokan használják már és sokan rájöttek már a lényegre.
Szóval nem úgy van, hogy nem tudhatjuk, mert már tudjuk.
Imádom, hogy te mindig tudod, hogy én mit gondolok. :)
Miért? Mit jelentsek ki? Azt, hogy vannak egyedek, akik kihasználják, de ezekről senki nem tud. vagy csak nem akarja észrevenni őket?
Az mi?:O))
Szia Bibie!:O)
Így van...egyet értek...
Ezek amiket leírtál a lelkünk megnyilvánulásai,és azok nem tűnnek el...folytatja az útját a test halálát követően!:O)
Na,perszeeeeee!:DDDDDDD
Jössz itt a gyönyörűen megfogalmazott,bár számomra érthetetlen mondataiddal,én meg időt és pénzt(:DDD)nem sajnálva bő másfél órája fejtegetlek,hogy vajon mit akarsz közölni,erre lepattintasz egy ilyen átlátszó szöveggel?
:DDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?