Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel? (beszélgetés)
Ajjjjj...már te is félre érted...Wood Nagut értette,Nagu szerint az elméletében...
Te meg Engem,meg Nagut....Nagu Engem nem,de én őt igen...én meg Woodot nem....
:DDDDDD
ááááááááááááááááááá
:DDDDD
Akkor te miről beszélsz?
Akkor írd le így
Edi erről beszél:...............
Én pedig erről:.................
Mert ez most nekem gyanús :)))
Szerintem vannak dolgok, amik emiatt túl dimenzionálódnak. A lélek születése és fejlődéséhez nem kellenek különleges képességek. Meg tudjuk érteni a jelenlegi eszköztárunkkal.
Azt észre vettem (nem rád gondolok), hogy vannak, akiknek nem áll össze rendesen, de azzal akarnk különlegesnek tűnni, hogy ők valami nagyon magasszintet tudnak. Persze elmondani meg azért nem tudják, mert mi hétköznapi emberek nem értenénk meg.
Na az ilyen szövegeket nem csípem. :)
De :)
(szerintem)
Jajj...eszembe jutott valami...
Attól,hogy valamit nem tudunk,és nem érzékelünk közvetlenül,attól az még létezhet...
Olyan mint a gravitáció...ha nem tudsz róla,és kiugrasz a 10. ről,akkor sem fogsz lebegni,hanem leesel,tehát hat rád...
Tehát attól,hogy nem tudunk valamiről,az még hat ránk,akár úgy is hogy nem tudjuk!:O)
Igen,de ez hosszú folyamat,és egy élet nem elég mindenhez...
Ezért érdemes nyitva hagyni egy "nem biztos,hogy mindent tudok" kiskaput...
:O)
Szerintem sokan elcsúsztak ebbe a túlzott spirituális elképzelésbe, aminek az lett az eredménye, hogy már olyan elméleteket szeretnének hinni, amit a normál ember ugyebár nem érthet meg.
Ez kacsa. Nem ennyire durva a dolog. Mindenki értheti. Minden ember. Nem annyira misztikus. Logikus, szép rendszerbe működik.
:)
Na,hát értelek én....
Én is erről beszéltem!:DDD
De hozzá tenném,hogy nem biztos hogy minden esetben húzol rá valamit az ismeretlenre....van,hogy azt mondod,hogy na...ez új volt...és nem tudod hová tenni...gondolkozol rajta,hogy mi lehetett,főleg ha többször történik veled...aztán utána nézel...és rájössz hogy mi az...
Én az alvási paralízissel voltam így....
(bár először én is azt hittem,hogy meg vagyok kattanva,de nem húztam rá semmit,csak utána jártam hogy mi az...)
További ajánlott fórumok:
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?