Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel? (beszélgetés)
Jó, oké, akkor azt mondom, hogy amiket ma itt leírtál az csak a felszínt kapargatta és nem volt igazán mély mondanivalója.
Na, lekezelő?
Persze hogy érti :))))
Gondolom ettől függ, hogy Wood érti-e :O)))
Anyám :)
Van itt is és már néha te is súrolod. :)
Ritka, de vannak emberek, akiknek nincs meg az elméletük, de nagyon hitelesen elő tudják adni, hogy csak elmondani nem tudják, mert nagyon összetett :)))
Nekem az ilyen szöveg vicces :)))
A felszínt kapargatja az például nem túl nagy tisztelet a másik ember mondanivalója iránt.
Erről beszélek, ezek nem kellenének. Csak azért Nagu, mert nem értetted.
Fenéket!:O)))
én nem a felszínt kapargattam...
de inkább nem mondok semmit....
Akkor azt látom, hogy Ediét nem értetted.
itt a megoldás. :)
Attól, hogy Wood kérdése abszolút témába vágó volt és az is amit írt rá. Edié inkább a felszínt kaparja és azt szűrtem le, hogy elsiklik a mondanivalóm lényege felett.. Erről csak én tehetek..
Nem írta, azt én állítom még mindig.. :)
Az a baj ezekkel a szövegekkel,hogy nem logikusak,egyáltalán nem kerek elméletek,és kikezdhetőek,és érvelni mellette egy idő után már nem tudnak...
Az az igazi,ami ellen nem tudsz felhozni semmit,és kikezdhetetlen...nem lehet "megfogni" semmivel amikor mondod,mert minden igazolja...:O)
"Még írni se tudsz.És ugy öszintén drágaságom,te honnan tudod azt hogy nekem nincs agyam?"
Itt sem jobb a helyesírás mint nálam !Nem mondtam,hogy nincs agyad. A léleknek nincs. Neked lehet,hogy van de akkor miért nem kérdésre válaszolsz ?
További ajánlott fórumok:
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?