"Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt! Igazi férfiak, igazi kihívás!" (beszélgetés)
pfff.. speciel tényleg érdekel, repülős dinasztia vagyunk :D Apámnak még repülője is van :D na jó, nem ekkora.
Húúúú, igazi férfi. Ha én ilyen lehetnék
Szerintem érted. De ez fordítva is igaz. Meg az élet bármelyik területén. Akkor mindent szabad a szeretett félnek, mert őt imádják. Légy nagyon szerelmes belül, de ne add ki magad. LÉgy tudatos mindenben, és ne itélj egy fotó alapján:)))
Haha,ez jó!:DDD
Honnan tudja,honnan tudja...Hát...igazi férfi mindent tud.Na!
Amúgy meg az én hangomat is imádják a telefonban,ez mindig is így volt.Csak az enyémet azért,mert állítólag annyira édes.Meg annyira aranyos.Meg ilyeneket mondanak.Kajakra megjegyzik nekem...:DDD
Tudtam, hogy te vagy a repülős:))))
Ez azért egy csöppet jobb kép!
Ö...igen.Jó lenne rá,de olyanba én úgy sem leszek szerelmes.Én egy bizonyos tulajdonságra "ugrom",az pedig kizárja ezt a fajta mentalitást.
Ez nem igaz!
Több pasi azt mondta rám, hogy szexistennő vagyok a hangom alapján:) A férjem is őrizget néhány hangfelvételt, mert szerinte is olyan a hangom a telefonba, mintha szextelefont hívott volna...
Csak tudnám, honnan tudja milyen az?
Tudom.És mégsem ezt választom.Nekem ez nagyobb teher,mint...egyszerű embernek lenni.Kipróbáltam,nem tetszik,nem csinálom így tovább a dolgaim.Akkor inkább meghalok,az fix.
Most megint nem értelek.
nem mondtam, hogy ne legyél szerelemes, csak azt, hogy legyél öntudatosabb. Amit csinálsz az pont jó arra, hogy kihasználjanak.
De e mellé hasznos ha szeded a leszaromtablettát az illetővel szemben :D Tudod, biztos, ami biztos.
Khm-khm!Nos.A tapasztalataim azt mutatják,hogy az istennői státuszt egy bizonyos esemény megtörténte után,illetőleg közben lehet elnyerni...khm.
XDDD
:)Akit szeretek az úgy is tudja, hogy mennyire, a többiek meg nem számítanak. Saját tapasztalat:)
Jaja, a pokol, az valóban elszabadul...
Na most én mondom:nana:)))
Feeeeeejtsd ezt ki lécciiiiii...:)
Én sem nélkülözöm az észt.Elég idő telt el,hogy kész legyek minden válasszal,ami felmerülhet kérdés,ha netán...eszébe jutnék...A válaszaim minden kérdésére pedig megvalósítom nélküle is.Csak az nem ugyanaz.Na mindegy.Szóval:ez az én döntésem.Vagy szerelmesen,vagy sehogy sem.
Így-így :D Mihelyst tojsz rájuk magasról, te vagy az istennő :D A mai kiscsajok itt rontják el. Ja, meg gyereket is akarnak a balgák :D
Igazad van. Tudatosan kell csinálni, mert a pasik kiszagolják, ha jobban szereted őket. Saját tapasztalat. Aztán elszabadul a pokol. Ez most komoly:))
Evek ota angolul dolgozom, ezt nem kellett.
Oh menj már!XDDDD
Jaj de állat vagy te...:DDDD
20 évesen döntöttem el, hogy ilyen leszek, 1 év múlva férjhez mentem, és természetesen szerelmes voltam/vagyok/leszek, csak nem ész nélkül.
Megkerested a gugliban?,, Ügyeees
Pár héttel ezelőttig én is így gondoltam.De rájöttem,hogy nekem ez nem kell.Szerelem kell.Nem pazarlom a kevés energiám másra.
További ajánlott fórumok: