Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt! Igazi férfiak, igazi kihívás!" (beszélgetés)
Kül és belsérelmi nyomokat tudnak hagyni, olyan adottságokkal rendelkezik némelyik.
Khm, khm...
:DDD
Itt is igaz, mint sok másban, hogy ehhez nem kell sok ész, sőt, minél kevesebb ész, annál több az ösztön...
"Annyira tudnak csak mint a néger fiúk."
Tudsz valamit??????????
De hol van Luigi?????
Annyira tudnak csak mint a néger fiúk.
Állatias, grrrr...:DDD
Pedig fent van, mert látom....
Leskelődik
Merre vagy Luigi? Beszédünk van veled
Nyomja a gép előtt a túlzott igényeivel.Nem lép ki a saját világából. Ha elkapná egy idősebb csaj, megismerné a magyarok istenét, aztán le se tudna szokni róla. Ókor sem fórumozna. Ott lógna a csecsen. Nem a virtuális cuncikákat hajkurászná.
Biztos gyereket akart. :)
Luigi nyomja egy naggggyon ütős klubban is. Ott kiélheti magát. Én is megyek utána. Ha befogadnak.
Néger csajjal? Őrült. Miért nem azzal kavar? Azok nagyon tudnak.....
Bár csak hallomásból tudom-
Nálam ez úgy műxik, hogy aki fiatalabb, mint a kisöcsém, aki 73-as születésű, azt inkább örökbe fogadom, mint kavarok vele :D
Nekem nem, de oviba egyutt jartunk:))) de csak ott mert en utana valtottam egy masik korosztalyra
A 77-es évjárat nekem már óvoda :D
Robin Thicke is??? Uaaao:))))
Tom Wellingtonrol: ki tudja miert, de ez egy nagyon jo evjarat:)))) (csak luigi maradt ki a szorasbol de en hiszem, hogy mindenben lehet javitani)
77-esek: Tom Wellington, Jonathan Rhys Meyers (uaaao...), a nogyogyaszom (uaaao), egy masik pasi egy angol kem-hajszas filmbol, majd kikeresem...
En emlekszem: kopasz, neger csajszival, sztem tobbet mutat a koranal (Luigi), atlagos, talan kis pocak is, remlik
Ez jó, ezzel még 10 év jónak mondható házasság után is egyet kell értsek.
Akinek ez a siker, hogy szétrombol valamit, az beteg. Még akkor is, ha mindenki másban is lehet hibát találni.
De tegyék csak a mai emberek ezt, csak nekik lesz rosszabb, ők kötnek ki a pszichiátrián, az elvonón, a temetőben. Én csak a lányomat sajnálom, mert már hat rá ez a hülyeség. És az a baj, hogy ő van kiborulva a saját maga gonoszságától..
Óóó, ez egy nyálas szájú suhanc...
Na ezt most kiosztottad. :)
De télleg, én nem nézek ilyeneket, ezt az izét is most látom először. (pasinak nem nevezhető valami) :)
Kivetelesen egyet ertunk. Trendi ize...
További ajánlott fórumok: