Szeretem az új életem, de ez nem mindenkinek tetszik. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
10. 55Judit
jan. 18. 12:15
Ha a változás hasznunkra válik és senkinek nem ártunk vele, akkor dicséretes. Bárki bármit is mondjon. Ha nem tetszik, ne nézze!
9. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 10:18
Mindegy, milyen változást eszközölsz az életedben, lesz, akinek nem fog tetszeni. Ne foglalkozz ezzel! Ha Neked jó, akkor jó. :)
8. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 07:52
Miért?
7. semleges
jan. 18. 00:51
Ha neked tetszik az már jó.
6. Myra
jan. 17. 22:12
A te életed, neked kell hogy tetszen.
5. lolita2112
jan. 17. 21:56
masokat akarod boldogga tenni vagy magadat?nem kell torodni minden baratno,rokon,szomszed velemenyevel!lenyeg,hogy te erezd jol magadat a sajat borodnen!
4. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 15:45
A féltékeny vagy értetlen ellenállók, akik próbálnak lebeszélni hogy nem jó helyen vagy. Van ilyen.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 14:52
Csak most néztem rá a vallomásban, mindenki azt mondja nem baj. Persze hogy nem. Mindenki foglalkozzon a saját életével!
2. 55Judit
jan. 17. 14:21
És ki a fontosabb neked? Az új saját életed, vagy az akinek nem tetszik?
Az a tapasztalat, hogy minél fiatalabb vagy annál inkább számít mások véleménye, az idő múlásával pedig egyre jobban magadat helyezed előtérbe. Idős korodban már csak az fog számítani hogy te magad jól érzed maga a bőrödben, és mindenki gondoljon amit akar. Egyébként akinek esze van, az a saját életével van elfoglalva nem a máséval. Ezt már fiatalon is érdemes szem előtt tartani.
jan. 17. 14:21
A vallomás: "Szeretem az új életem, de ez nem mindenkinek tetszik."
További ajánlott fórumok:
- Menjek vagy maradjak? Szeretem a férjem,de felmerült a kérdés, hogy tényleg erre kell-e feltennem az életem.
- Én nem szeretem, nem tetszik ha a cicibimbóban Piercing van rakva!
- Utálom magam. Utálom az életem. Az anyámat szeretem. A...
- Szeretem az életem, nem cserélnék senkivel. Van benne jó...
- Nem szégyellem, de magam jobban szeretem mindenkinél.🙂🤷🏻♀️
- Szeretem az életemet. Szeretem, hogy mindig van választásom.