Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelmi horoszkóp fórum

Szerelmi horoszkóp (beszélgetős fórum)


91. mdóri
2008. jan. 9. 19:22

Szia Tinendo!

Ha esetleg ráértsz, nagyon megköszönném, ha nekünk is jósolnál valamit.

Én Ikrek vagyok és 1984.06.14.-én születtem Szombathelyen

A Párom 1979.10.29-én

Előre is köszönöm!

2008. jan. 9. 19:02
és a jelenlegi párom ő Vízöntő.
89. Angyal89 (válaszként erre: 82. - Tinendo)
2008. jan. 9. 19:01
szia! apárkapcsolatban élöt szeretném!Elöre is köszönöm:)
88. Donyta (válaszként erre: 85. - Tinendo)
2008. jan. 9. 11:30

Köszönöm Tinendo, hogy válaszoltál a kérésemre.

További szép napot Neked, és rengeteg kódfejtést!!!

Puszi:

Dony

87. tinendo (válaszként erre: 86. - Szanka)
2008. jan. 9. 11:16

Az új év szerelem tekintetében neki kedvez a legjobban. Rengeteg ideje lesz arra, hogy szerelmi terveket készítsen, átgondolja a jövőjét vagy éppen a múltját. A változás szele intenzívebb szerelmi életet hozhat.

Vigyáznia kell a párkapcsolatára, mert a párja nagyon feszült, akárcsak az otthoni hangulat. A puskaporos levegőben elég egy provokáló megjegyzés, és már ki is tört a balhé. Igaz, hogy a Szüzek ügyesek, és figyelnek minden apró jelre, de most még inkább „résen” kell lenniük.

Tavasszal már sokkal jobb lesz a helyzet.

Külföldre is utazhat a kedvesével. Igazi szép, szerelmes, turbékolós út lesz ez, amely csak kettejükről szólhat. Itt helyre lehet hozni sok feszültséget okozó apróságot.

Nyár elején a Szüzek munkája rengeteg idejüket fogja elrabolni.Ennek a többletmunkának a párja és a családja látja majd kárát.

Nyár végére a párjaösszes türelme elfogyni látszik. Nem szabad engedni, hogy válságosra forduljanak otthon a dolgok! Legalább a hétvégéket kell neki szentelni. Nem éri meg az egzisztenciális sikerekért feláldozni egy komoly kapcsolatot!


A születésnapja körül a Szüzek kissé fáradtnak és gondterheltnek érezhetik magukat. Nem igazán tudnak felhőtlenül ünnepelni, sőt ha lehet, ki is térnek a hangos buli elől.


Ősszel jó hatással lehet rá és a párjára egy kisebb belföldi utazás kettesben. Nem kell luxusszállodába menni, elég, ha találnak egy meghitt, csöndes helyet, ahol fel tudnak töltődni, önmagukkal és egymással foglalkozni. Ez mindent helyrehozhat, ezért nem mondjon le róla semmilyen ürüggyel!

Az év vége közeledtével megint oda kell figyelnied a párjára, mert többet igényel, mint azt gondolná!

86. Szanka (válaszként erre: 83. - Tinendo)
2008. jan. 9. 10:19

Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.

Nem volt teljesen egyértelmű a kérésem. Azt szeretném, ha leírnád, mit jósolnak neki a csillagok 2008-ra.

Szerelmes, de nem a feleségébe/belém/, hanem egy másik asszonyba. Az érdekelne, hogy ez mennyire lesz tartós.

1974.07.15.

Előre is köszönöm!

85. tinendo (válaszként erre: 84. - Donyta)
2008. jan. 9. 09:56

Párban élő ikrek:

Azok az Ikrek szülöttek, akiknek van párjuk, az év elején legyenek nagyon figyelmesek a párjukkal, mert komoly konfliktusok alakulhatnak ki. Ennek fő oka, hogy az Ikrek terveiben, hivatásában váratlan fordulatok történhetnek. Észnél kell lenniük, és nagyon okosan kell a felmerülő nehézségeket kezelniük, különben többéves munkájuk veszhet oda. Emiatt már nem nagyon jut energiájuk, idejük a párjukra, amit ők nehezen tolerálhatnak.


A problémák megoldása után a kibékülés történhet úgy, hogy fogják magukat, és elutaznak külföldre kicsit világot látni. Azért is fontos ez, mert az Ikrek szülött a tél múlásával egyre feszültebb lesz. Tele lesz tettvággyal. Egyre kevesebb türelme lesz a párjához és a panaszkodásához. Jobb, ha sporttal, mozgással vezeti le a felgyülemlett energiákat, és nem vitákkal!


Tavasszal nagy vágyuk teljesülhet az Ikreknek. Lehet, hogy sikerül olyan támogatót, protektort találniuk, aki jóindulatúan, barátian segíti őket. Ettől rögtön nyugodtabbak lesznek, ami jó hatással lesz a párkapcsolatukra is.


A születésnapjuk környékén régi témákat rángathatnak elő, és ezzel bosszanthatják a párjukat. Ideje lenne már továbblépni és a múltat lezárni. Ha nem képesek erre, akkor viták sorának néznek elébe…


Nyár derekán az otthoni feszültségek elől elmenekülhetnek egy kis időre, ha elutaznak kettesben. Sajnos hazatérve – ősszel – vagy kettejük között, vagy a szülőkkel alakulhat ki konfliktus. A megoldás egyedül a végtelen türelem és a várakozás lehet, ugyanis idővel szépen elsimulnak azok a feszültségek, amelyek ekkor megoldhatatlannak tűnnek.


Az év vége már békésen, harmonikusan fog telni a párban élők számára. Jó, ha sokat beszélgetnek, szeretkeznek és minél több időt töltenek el együtt.


Ha a férfi Szűz-jegyű: Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Ám sajnos gyakran magasak a Szűz-férfi elvárásai. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Mindez a szenvedélyét is annyira megzavarja, hogy visszatér a jól bevált „ágy-programra”. Ezt ugyan nem veti meg, de elvégre néha valami új sem lenne rossz.

Ami még jobban feltüzeli: A Szűz kedveli a rutint, ám nem lehetetlen ebből kizökkenteni. Hass rá csáberővel! Meséld el neki, hogy mit olvastál a Tantra-szexről. Teremts egyszerű, de mégis izgalmas estét! Vegyél fel érzéki, de egyszerű fazonú kockás vagy apró pöttyös ruhát! Készíts különleges, de nem túl kiadós vacsorát, és légy rendkívül ápolt! Hallgass rá figyelmesen, és ha lehet, ne kritizáld!

84. Donyta
2008. jan. 9. 09:32

Szia Tinendó!

Szeretnélek megkérni, ha csak ennyiből is kitudnál hozni nekem egy előrejelzést, megköszönném!

Én: IKREK: 1959.05.29. 13:20 Szentendre

Fiu: SZŰZ: 1969.

83. tinendo (válaszként erre: 81. - Szanka)
2008. jan. 9. 09:09

Ha a férfi Rák-jegyű: Ezt a jegyet a fogyó-, és a növekvő Hold befolyásolja. Ami azt jelenti, hogy vele a Mennyországot és a Poklot is átélheted. Amikor ugyanis jó a hangulata, akkor ő a legtüzesebb szerető, amikor pedig valami megcsorbítja az ingadozó lelkivilágát, ő legrosszabb. Az ujjaival és a nyelvével olyan ügyesen bánik, mint [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]David Beckham[{[{[/A]}]}] a focilabdával.

Ami még jobban feltüzeli: Egy fürdőtől vagy egy masszázstól – melynek során a Rák erogén zónái természetesen nem maradnak érintetlenek – nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is. Ezzel együtt ne engedd, hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák-férfi szereti a partnernőjét idealizálni. Idővel azonban realistábbá válik, és a „lejárt” ötletek is felizgatják.

82. tinendo (válaszként erre: 79. - Angyal89)
2008. jan. 9. 09:04
Párkapcsolatban élő vagy nem párkapcsolatban élő szerelmi horoszkóp érdekelne?
81. Szanka (válaszként erre: 76. - Tinendo)
2008. jan. 8. 13:59

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!

Megkérdezhetném, még hogy a volt páromnak mit írnak a csillagok, ő most olyan szerelmes, hogy attól nem lát semmit tisztán.

1974.07.15.

Előre is köszönöm!

2008. jan. 8. 11:45
Nekem is készitsen valaki horoszkópot ha esetleg tud:)1989.05.24Budapest 22:40
2008. jan. 8. 11:44
Az Ikrekről irna valaki?
78. tinendo (válaszként erre: 77. - 9554ed1dc0)
2008. jan. 8. 11:42
Szívesen.
2008. jan. 8. 11:12

Köszi szépen!!!

Van benne igaság!

76. tinendo (válaszként erre: 74. - Szanka)
2008. jan. 8. 10:24

A párra váró Rák szülöttek rögtön év elején megtalálhatják a párjukat, ha elutaznak külföldre. A találkozás olyan váratlan és gyors lesz, hogy akár menekülőre is foghatják. A Rákoknak idő kell ahhoz, hogy megnyíljanak, megbízzanak a másikban. A sürgető, túl erőszakos partnert nem kedvelik. Az év elején ez okozhat gondot.


Még egy utazás vár a Rákokra. Ez belföldi, és kevésbé „sokkoló”. Bár ez is hozhat új kapcsolatot, de ez nem sürgető, hanem sokkal lassabb és szelídebb. Lehet, hogy ez egy idősebb partner, aki jól tudja, hogy az időt nem lehet siettetni. Minden be-, illetve megérik a kellő pillanatban!


Tavasszal új feladatot bíznak rájuk, vagy előléptetik őket, vagy egy átszervezés miatt új területre kerülnek, ami nagyon megterhelő lesz a Rákok számára. Pedig tele lesznek energiával, lelkesedéssel, mégsem tudnak hinni önmagukban. Az új helyzet kezelése annyi idejüket és energiájukat felemésztheti, hogy a párkeresésre már nem marad semmi…


Nyár elején egy barátról kiderülhet, hogy több mint barát. Olyan régóta ismerik már egymást, hogy nem kell zavarban lenniük semmi miatt. Szerencsére „nyitott könyvek” egymás előtt. Mindent beszéljenek meg! Tisztázzák őszintén, mit éreznek, mit gondolnak, mi a véleményük a kialakult helyzetről! Minden zavaros gondolat, érzés eltávolíthatja őket egymástól, de minden őszinte mondat szorosabbá teheti a kapcsolatukat!


Az év vége felé régi témák okozhatnak otthon feszültséget. Lehet, hogy az egyedülálló Rák szülött szülei ismét elkezdenek aggódni, hogy miért nincs még a gyermeküknek párja, gyermeke, családja stb. Értésükre kellene adni, hogy ez a hozzáállás nem könnyíti meg a Rákok helyzetét, sőt csak elszomorítja őket. Természetesen aki igényes és tartós kapcsolatra vágyik, olykor többet várakozik, mint azok, akik gyűjtik a futó kalandokat…

75. tinendo (válaszként erre: 73. - 9554ed1dc0)
2008. jan. 8. 10:22

Te:

A párkapcsolatban élő Oroszlán szülöttek a 2008-as évet vidáman, bulizva kezdik. Valószínűleg több pótszilveszteri partin is részt vesznek a párjukkal együtt. Bár a párjuk nem mindig lesz lelkes, de hűségesen fogja kísérni az Oroszlánokat, hisz ez az elvárás. Az is lehet, hogy inkább lebetegszik, csak ne kelljen menni. Majd az ágyból kíván jó szórakozást. Az Oroszlánok pedig lelkiismeret-furdalás nélkül vetik bele magukat a buliba. Ilyenek ők: élvhajhászok, hedonisták, hűtlenkedők. Illetve a hűség fogalmát meglehetősen tágan értelmezik: szerintük a hűtlenség az, amikor nem sikerül titokban tartaniuk a félrelépést, és ezzel fájdalmat okoznak a másiknak.


Fájdalomdíjként tavasszal elvihetik a párjukat egy különleges külföldi útra. Jót fog tenni a kapcsolatuknak minden szempontból: érzelmileg, hangulatilag, kommunikációs tekintetben is.


A nyár kezdetén tele lesznek energiával, amely majd szétfeszíti őket. Eredményesen vezethetik le ezt a munkában. Komoly sikereket, elismerést és előléptetést is elérhetnek 2008 nyarán. Ez elsősorban az ő érdemük, de ne feledkezzenek meg a támogatóikról sem! Ezek a sikerek elvonják a párkapcsolattól az idejüket, ezért ebből adódhatnak feszültségek. Jobb lenne nem kérkedni az egzisztenciális eredményekkel, mert az csak olaj lenne tűzre – ugyanis a párja visszavághat azzal, hogy „miközben te aratsz, itthon én tartom a frontot”.


A születésnapjuk körül elmérgesedhet a helyzet, ha nem figyelnek jobban a párjukra.


Ősszel több lehetőség is lesz kisebb utazásra. Ne hagyják ki, mert ez gyógyszer lehet a párkapcsolati sérülésekre!


Az év végén közös gyermekeik okoznak örömöt. Lehet, hogy valamilyen sport- vagy tanulmányi versenyen érnek el jó eredményt, és ez büszkeséggel tölti el az Oroszlánokat. Ez is segít a családi béke helyreállításában.


Ebben az évben nem bonyolódsz érzelmi vitákba. Neked is szükséged van néha a pihenésre, ezért foglalkozz egy kicsit magaddal, a tavalyi konfliktusokon pedig próbálj meg túllépni! Hidd el, ami nem öl meg, az megerősít!


Egyedülállóként sem lesz könnyű dolgod. Előző kapcsolataid után sírsz, és magadban keresed a hibát. Nem benned van! Ha ezt megérted, új találkozások várnak rád.


Párod:

Első kategóriájú tökéletes szerető. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Ám sajnos gyakran magasak a Szűz-férfi elvárásai. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Mindez a szenvedélyét is annyira megzavarja, hogy visszatér a jól bevált „ágy-programra”. Ezt ugyan nem veti meg, de elvégre néha valami új sem lenne rossz.

Ami még jobban feltüzeli: A Szűz kedveli a rutint, ám nem lehetetlen ebből kizökkenteni. Hass rá csáberővel! Meséld el neki, hogy mit olvastál a Tantra-szexről. Teremts egyszerű, de mégis izgalmas estét! Vegyél fel érzéki, de egyszerű fazonú kockás vagy apró pöttyös ruhát! Készíts különleges, de nem túl kiadós vacsorát, és légy rendkívül ápolt! Hallgass rá figyelmesen, és ha lehet, ne kritizáld!

Ő a két lábon járó realitás. Ne reménykedjünk abban, hogy elsöprő érzelmeket lobbantunk fel benne, esély sincs rá. Mind lelkileg, mind testileg közel kell kerülnünk hozzá, és nem ajtóstól rontani a házba, hanem hosszú évek alatt, kitartóan imádni, és elfogadni őt.

Az „elfogadni” szón van a hangsúly. Ugyanis elvárja, hogy minden ellenállás nélkül, mindegyik döntésébe, elvébe nyugodjunk bele, ne mondjunk nemet, és pláne ne illessük kritizáló megjegyzésekkel. Ez utóbbitól teljesen kiábrándul, fortyog és sziszeg, és felveszi harci maszkját. Nem fog látványos hadjáratot indítani, de mindent megtesz, hogy leigázzon. Megtöri az ellenállást anélkül, hogy ő maga megtörne benne. Sajnos nem veszi észre, hogy ezekben a csatákban akkor is veszít, ha győz. Ugyanis, olyannyira képes sajnálni magát amiatt, amit tennie kell, hogy a végén elhiszi, ő a szenvedő fél, és a másik bebeszéli magának sérelmeit.

Korlátokat állít, és ha valaki azokon belül marad, és hajlandó az ő törvényei szerint játszani, nem fogja megbánni. Szűz partnere szeretni, és kecsegtetni fogja, kedvében jár, lesi a kívánságait. Ezért csak teljes odaadást vár cserébe, ami már saját személyünkről való lemondást jelent. Neki éreznie kell, hogy olyan kötelékkel kapcsolódik párjához, amelyikről más oldalágak nem csüngenek, nem fontosak már sem a barátok, sem a rokonok.

Az ölelkezések is visszafogottak lesznek. A Szűz jegy ritkán éli át az elsöprő testi vágyat, nem érti, másokat hogyan kerít hatalmába egy szerelem, amitől szárnyalnak, és csillapíthatatlan tűzben égnek. Talán ebből fakad féltékenysége, meglehet attól fél, hogy az ő csöndes, nyugodt szerelméből kikívánkozhat partnere, hogy annak az őrült vágynak a csapdájába essen, amit ő nem tud, vagy nem mer megadni neki.

Pedig csak el kellene engednie magát egy kicsit.

Elhinni, hogy a simogató kéz valóban csak simogatni akar, hogy a szerelmi vallomás valóban csak szerelmi vallomás, nem több, nem kevesebb. Nem volna szabad minden mögött valami okot keresnie, mert ezzel keseríti meg saját gondolatait. Természetesen csalódhat is, és az a Szűz, aki megnyílik az érzések világa felé, valószínű, hogy fog is. Mint ahogyan az összes többi jegy szülötte. Sem többször, sem kevesebbszer. Fel kellene ismernie, hogy tulajdonképpen az ő gondolatai azok, amelyek féken tartják szenvedélyét, és hogy ha a fájdalomtól félve sosem engedi meg, hogy elkapja őt a vágy, akkor csalódni nem fog az igaz. De beteljesülni sem.

Magánéleted nagy változásokon megy keresztül. Óvakodj a megalázkodástól, és igyekezz előre kigondolni mindent, amit lehet, a jelenlegi kapcsolatod érdekében. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne hallgasd meg a másik felet és ne gondolkodj el az ő nézőpontján

74. Szanka
2008. jan. 7. 21:46

Szia!Szeretném ha az én horoszkópomat is megcsinálnád!

1973.07.09.

A párom lelépett, itt maradtam a pici fiammal, és hát érdekelne a jövő.

Előre is köszi!

2008. jan. 7. 21:30

Szia!

Szeretném ha megcsinálnád a mi párhoroszkopunkat is.

Párom: 1982.08.24.

Én:1987.08.03.

Elöre is köszi

72. tinendo (válaszként erre: 71. - Rena85)
2008. jan. 4. 19:32
Szívesen.
71. Rena85 (válaszként erre: 70. - Tinendo)
2008. jan. 4. 17:27
Köszönöm szépen!
70. tinendo (válaszként erre: 69. - Rena85)
2008. jan. 4. 15:15

2008:

Rák:

Olyan ember vagy, akinek a legfontosabb dolog az életében a család és a szerelem. Ez idén sem lesz másképp, annyi változással, hogy kézben kell tartanod a dolgokat, és ezért változásokat vezetsz be. Ne hagyd befolyásolni magad!


Új kalandokra, új tapasztalatokra vágysz, és ezért hajlandó vagy ismeretlen vizekre evezni. Bízz magadban, és ne félj kezdeményezni! Meglátod, kivételes bátorságod meghozza majd gyümölcsét.


Ha párkapcsolatban élsz:

Szeretnéd a kapcsolatodat magad irányítani, és komolyabb vizekre evezni, - ezzel egészen február közepéig nem is lesz gond. Azonban, ha nem bízol kellőképpen partneredben, az konfliktusokat szülhet, értelmetlen veszekedések nehezíthetik mindennapjaidat. Ne bonyolítsd túl a dolgokat! A tavaszi időszak nagy áttörést hozhat, júliustól az egyetértés köztetek rendben lesz, kapcsolatotok harmonizálódik. Óvatosan viselkedj az őszi hónapokban, különben könnyen elvesztheted partneredet. Házasságnak a májusi és decemberi hónap kedvez.


Ha nem élsz párkapcsolatban:

Ha még nem vagy elkötelezve, akkor már a tél vége meghozhatja számodra a nagy fordulatot. Újabb és újabb esélyeket kapsz, ha még júliusban is egyedül vagy akkor a nyár végére különösen megnő az esélye, hogy párra lelj. Tartós kapcsolat kiépítésére, az augusztus és a szeptember különösen fontos időszaknak mutatkozik. Kerüljétek azonban a hirtelen döntéseket (gyors összeköltözés vagy idő előtti házasság), ez könnyen az új kapcsolat rovására mehet.

69. Rena85
2008. jan. 3. 16:27

Szia Tinendo!Először is Boldog Új évet kívánok!Szeretném megkérdezni,hogy már tudsz e nekem a 2008-as évre horoszkópot készíteni.Ha esetleg megtennéd,hogy leírod ideírom az adataim:1985.06.22.Székesfehérvár,16óra 45 perc.


Előre is köszönöm!

68. tinendo (válaszként erre: 67. - Sate)
2007. dec. 24. 08:10

Szívesen.

Köszi, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek is.

67. sate (válaszként erre: 66. - Tinendo)
2007. dec. 22. 20:51
Nagyon szépen köszönöm a segitséged, és boldog békés karácsonyi ünnepeket kivánok Neked és családodnak ezuton is.
66. tinendo (válaszként erre: 64. - Sate)
2007. dec. 17. 14:16

SZÛZ:

Az idei karácsonyi idôszak sok Szülött szívét nyitja meg egy új kapcsolat elôtt. Jövôre a február is új távlatokat nyithat, bár lehet, hogy csak az ôsz folyamán avanzsál szerelemmé. Igazán jelentôségteljes kapcsolatra április végén vagy esélyes, de a júniusi idôszakban is bizakodni lehet. A nyár a házasulási kedvet is fokozza. Aki még, vagy már szabad, egy szeptemberi ismeretséget, egy novemberi beteljesülés követhet, egy eljegyzést, egy esküvôt. A szerelmesekre májusban és novembertôl év végéig a szakítás árnyéka vetül. A tartós együttélésekben pedig a tavasz, a június és az ôsz vége jelez nehéz periódust.

65. sate
2007. dec. 15. 20:15
Bocsi nem tudom számit-e de az előzőböl kimaradt 10. óra 30 perckor.
64. sate
2007. dec. 14. 01:38

Szia Tinendó!

l957. 09.21-én születtem, Budapesten. 2008-as évről lehet már kérni, vajon mi vár rám a szerelemben?

Köszönöm a fáradságod.

63. Donyta
2007. dec. 1. 10:55
???
62. pamela95 (válaszként erre: 58. - Tinendo)
2007. nov. 14. 15:11
Szia szeretném ha elkészitenéd a horoszkopunkat.ha nem nagy kérés.Az 1 ik barátnőm ajánlott.neki bejött amit irtál.köszike.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook