Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szent István öröksége és a mai nő élete fórum

Szent István öröksége és a mai nő élete (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szent István öröksége és a mai nő élete

4. Ruslan (válaszként erre: 1. - Sajtó)
szept. 1. 22:14
Amúgy ami ebből kimaradt, hogy Szent István épp azért lett nagy uralkodó és király, mert nyitott kifelé és felvette a keresztény hitet. Tehát éppen emiatt tértem ki erre.
szept. 1. 22:10

Nekem nem tetszett ez az írás. A múlt értékeire alapozva lehet erős jövőt formázni?? Szépen hangzik, de ez nem igaz. Hiszen egyedül ki boldogul?

Magyarország az Unió tagja már és a N A T O tagja is. Ezenkívül nagyon jók a kapcsolatok Kínával, ami nagy előny, gazdaságilag mindenképp. Külső segítség nélkül nincs fejlődés és erős jövő sem lehet. Kell ápolni a hagyományokat, de ez ehhez kevés, nyitni kell kifelé és nem feltétlen elhatárolódni. Zsókának igaza van, Szent István nem volt annyira jó ember. Négy felé vágtak valakit, kidöfték a szemét a másiknak és ha jól tudom megkínozták a kultusz hívőket.

2. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Sajtó)
aug. 24. 15:32
És a sok szép és igazságos tette mellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy hány magyart lemészároltatott, csak mert nem egyezett a véleményük. Ja, hogy az nem is ő volt, hanem az anyja? Hagyjuk már! Úgy szép a történelem, ha nem széppé fakítjuk, hanem teljes kegyetlenségével együtt mutatjuk be!
aug. 20. 09:35
Szent István király nem csupán az államalapítás atyja, hanem a magyar identitás egyik legfontosabb formálója is volt. Az ő munkásságában ott volt az igazságosság és a béke iránti elköteleződés, a család és a közösség fontossága, a kölcsönös támogatás és felelősségvállalás. Ezek az értékek ma is ugyanolyan fontosak, mint ezer éve. Különösen a nők számára bírnak nagy jelentőséggel, hiszen ők azok, akik a mindennapokban is őrzik és továbbadják a hagyományokat, akik a családot és a közösséget összetartják.

Ugrás a teljes írásra: Szent István öröksége és a mai nő élete

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook