Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Pont én is ilyen csörlős megoldásra kapacitáltam tegnap apácskát, de le lettem hurrogva.
Tároló...hát elég sok helyről hallottam, hogy bizony feltörik és ellopják a kerékpárt, a babakocsit. Sőt egyik barátnőmék házában a felső emeletről (új építésű, puccos környék) ahol elvileg idegen nem járhat be a lépcsőházba, mert az ajtó csak kulccsal ill. kapucsengővel nyílik, a lakásuk ajtaja elől lopták el a több 100E Ft-os kocsit. Direkte Szlovéniából hozták, mert nekik a legújabb modell kellett.
Na többek közt ezért se szabad sok pénzt adni érte. Ebben az országban semmi sem szent.
Nekem pár éves a Lukács fürdőből lopták el a szemüvegem. A szaunába nem szabad bevinni, mert leolvad róla az ilyen-olyan réteg, beletettem a törülközőmbe és az előtérben hagytam. Mire kijöttem a törülköző megvolt, szemüveg sehol. Mivel nagyon speciális cilinder-dioptira az enyém, rajtam kívül senkinek se jó, nem a keret volt drága, hanem a lencse.
Mivel nem volt pótszemüvegem, egy hétig a fal mellett botorkáltam. És 40E Ft-om bánta, a szarka meg pár száz ft-ot kaphatott max. érte, a lencséket ki kellett dobnia. Az ilyen tetű alakat hú de meg tudnám büntetni! Pl. közlekedjen ő vaksin, bekött szemmel egy hétig.
Sziasztok!
Fildus engem érdekelni fog... :)
Hát nem irígylem a 4. emeleti lift nélkülieket... ilyenkor jó gyorsan elszégyelem magam, mikor morgok, hogy vagy emelek itthon két lépcsőfokot, vagy lent jövök be, ahol nyáron dagad a kapu, és nehezen bírom bevágni :)...
Képzeljétek Manna úgy néz ki szereti a sütőtököt... tegnap evett először, még kiköpte, ma meg már befalta amit kiraktam Neki :)))... annyira édike volt :)
Kedden kapta a 4 hós oltást... picit belázasodtunk, de nem volt vészes, inkább csak hőemelkedés... szerencsére nem kellett kúp, borogatással lement Neki :)... és még nyűgös sem volt, olyan kis nyugis baba... mondjuk kedd óta szerintem többet aludt, mint fent volt, de így legalább nem szenvedett...
Nagyon sokat kúszik... olyan édike volt tegnap.. leraktam a heverő egyik felére egy játékot, Őt a másikfelére (keresztbe nem hosszába)... addig emelgette a kis fenekét még végül elérte :)..utána oldalára dölt, úgyhogy nekem támaszkodott, és úgy játszott... olyan kis idilli volt...
egyébként tényleg hihetetlenül nyugis baba... reggel mikor felkel, gyorsan tisztába teszem,agyon puszilgatom, aztán megy a járókába... szép türelmesen megvárja amég előkészítem a reggelijét, eltüntetem az előző napi mosatlant (azt addig még nem kel fel, nem akarom, hogy ne csörömpöljek) adok az ebeknek enni... szóval tényleg nagyon kis türelmes...
Ma segített Apa adóbevallását megcsinálni.. Ő fogta a papírt :))), kicsit mint ha meggyűrődött volna :))))))))
Ancsa, kíváncsi vagyok végül melyik kocsi mellett döntesz, majd írd meg mindenkép!!! hogy vagytok egyébként??? Pocikeményedés??? remélem pihizel is néha!!4
Vagy Te :D
De látod kocsival csak fél óra, BKV-val másfél :D
Közlekedni sem túl egyszerű babakocsival... tapasztaltam a bőrömön, mikor mentem kikatához (csak a fél várost utaztam át)...
Én ilyenkor inkább kenguruval megyek, szerencsére szereti a gyerek :D
Mi 4.-en lakunk, nincs lift, de szerencsére van egy tároló lent. Én sem tudnám mindennap felcipelni.
Megnézem a miénk hány kiló.
Nekem az lenne érdekes, hogy a KOCSI hány kg.
Mivel a 2. emeleten lakunk lift nélkül, ezért nem mindegy mennyit cipelek.
A PC-nak van saját honlapja is, meg lehet nézni a kocsikat. Nincs olyan állati nagy választék, de korrekteknek tűnnek, és olyanból rengeteget látok, lehet, hogy tényleg jók.
Ja, megnéztem még egyszer, nem saját honlap, de pl. ez elég részletes:
Nem tudom, megyek-e ma este, még megbeszélem Emberrel, ha ő is tud most, esetleg igen. De ma csomó szaladáglnivalóm van.
Nekem már nem aktuális :D
Most tanulmányozom az excel táblát, és utána megírom a saját tapasztalataimat egy wordbe, akit érdekel szóljon :-)
Sziasztok!
Tudtok valami helyet Szent Imrén kívül , a XI. ker központi részén ahol kismama jógát tartanak?
Szerintem ez is tökéletesen megfelel a célnak. Nekem is hasonló van, csak "régebbi", kikatának pedig pont ugyanilyen!
Megmondom őszintén ebben a többfunkciósban nem igazán bízok...
Inkább külön egy hordozó (mi azt a Brandonba vettük 7990 ért) és egy babakocsi...
Mindjárt megkeresem azt, amelyik kocsi nekem tetszett, de ugye nem kellett vennem...
Sziasztok!
Megérdeklődtem a kolléganőimtől akik voltak a Minitext vásárán. Ruhák zöme 50-től 144-es méretig vannak. Egy rugi 300 ft-tól és ehhez hasonló árak. Nagyon dicsérik jó minőség jó pénzért. Az ASTI mintabolt (soroksári) mellett az udvarban. Már csak a egy hét van hátra.
Én babakocsis témában nem igazán vagyok otthon, mert mi a keresztlányom után megörököltük...
Csupán Rita a 3. baba benne, úgyhogy nagyon jó strapabíró :-)
Pierre Gardin a babakocsi márkája, teljesen tud feküdni benne és ülni is lehet (azt hiszem 3 részben dönthető), ami tetszik benne, hogy a tolókarja átbillenthető, a kerekek szabályozhatók, bolygó kerék, de le lehet fékezni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?