Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Bocsi Rita ezt beneztem 😂😂😂
Lassan mar uldozesi maniam (is) lesz 🙈
Tudom mit jelent a rezidens, a lanyom is az :)
Nezd meg az albumom es tudni fogod mirol beszeltem mikor azt irtam hogy barcsak inkabb egy rezidenshez mentem volna... 😉😎
Rókus.
Van egy bőrgyógyász is nehogy őt nézd
Gyakorolni fog rajtad. A doktornő azért lesz ott hogy figyelje mit csinál rajtad a gyakornok. Én tuti nem mennék.
Ha tb.re akarod menj dr Kaszás Annamáriához. Gyönyörűen dolgozik. Teljesen tb.re kis borítékot szoktak neki adni. Mindent megcsinál. 2 munkát láttam élőben. Tökéletes lett és ő maga csinálja.
En is kuvancsi vagyok!
Lukats Olga zsenialis orvos, es fantasztikus ember!
Nekem Október 22-re kell a Mária utcába mennem. Majd mesélek a fejleményekről.
Üdv:
Claudia
Sza Bluerose!
Kőnig Claudia vagyok, nekem októberben lesz műtétem. Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban lesz a műtéted? Tudod az operáló orvos nevét?
Az idei évre már nincs több tb által támogatott műtétre engedélye. Én meg szeretnék minél hamarabb már túl lenni rajta de persze nem mindenáron. Mivel akkor elfogadtam a műtéti időpontot , így egy újhoz ismét Pestre kellene utaznom ami nem könnyű az én helyzetemben de ezt már részletezném. Gondolom ez nem egyedi eset , mert én úgy vettem ki a szavaiból, hogy rendszeresen műtenek a rezidensek és talán más is van itt akit a doktornő
helyett a rezidens műtött.
Koszonom Eve1!
Eleinte nagyon nehez volt, de mara mar feladtomma valt hogy ismertessem mindenkivel a sztorimat, bizva abban, hogy ezaltal kevesebb lesz a jovoben az aldozatok szama.
De ennyireee? Uristen ehhez milyen vastag pofabor kell??? Ez a legmaximalisabb tiszteletlenseg a szakma es a hozza bizalommal
Fordulo betegek fele!
Sajnos nagyon sokan vagyunk akik megjartuk azt a bizonyos Bajcsy mutot... es azota is szenvedjuk ennek a dontesnek a kovetkezmenyeit :(((((
Kedves Szokapetra!
Nagyon tudok Veled érezni...( az én műtétem sem a várt eredményt hozta) ) rettenetesen sajnálom a veled történteket én is.. sajnos az orvosok visszaélnek a betegek bizalmával..
Kitartás!! Ügyes csajszi voltál eddig is és az is maradsz!! Tervezd a jövődet!!
Ha csak szimplan nem tetszett volna... en annyi fizikalis fajdalmat eltem es meg a mai napig elek is at hogy azt nem tudom elmondani.
Ha nevetni, asitani akarok tamasztanom kell alurol az arcom. Mosakodni meg mindig csak torlokendok segitsegevel.... iszonyat fenyerzekeny a szemem, egyetlen pillanatra sem mehetek napra meg a fenyvedo kremmel, napszemuveggel sem. A homerseklettol is nagyban fugg hogy milyen fajdalmakat kell atelnem :( es meg folytathatnam
Ugy latszik ra nem vonatkozik az orvosi esku!
Melyen a szemembe nezve kozolte hogy tokeletesre sikerult a mutet! Annyit gondolkodtam rajta hogy hany no volt eddig akivel ezt lelkiismeretfurdalas nelkul megtette.
Szia kevuka!
König Claudia vagyok. Októberben lesz szemhéjműtétem.Nekem annyira rémes a szemhéjam, hogy TB alapon megcsinálják. Nem találom a képeidet. Megnézhetném őket?
Köszönettel:
Kőnig Claudia
Koszonom az egyutterzeseteket!
Kitettem egy fotot a jelenlegi allapotomrol, eddig 3 korrekciot vegzett rajtam Dr Tönköl Tamas. Gillel szerettem volna megallapodni, azonban a peren kivuli egyezsegkotesre nem latnak lehetoseget, mert nem igazolom a karteritesi igenyem jogalapjat! Nonszensz!