Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nagyon szép az új szemvonalad:), negyedik napra ez gyönyörű !!!
Én most tényleg azt gondolom, hogy sosem múlik el, persze nem a Tiédre gondolok :) Csak guggolgatok, de azt nem tudom elkerülni. Akarsz rondát látni jelentkezz a naplómba :)
:-D :-D igen, újdonság :-D
Meg fogod látni, hogy te nagyon szép leszel, ha elmúlik az ödémád. Nagyon szépen látszik a felsö szemhéjad (ami még sohasem volt:)).
Mint én már most...és a képnél sokkal cikibb, csak a lámpa túl megvilágította...
Hajolgatok :-( :-( biztos amiatt...sosem szívódik fel így..
Ügyes vagy, szépen tudsz dagadni és lilulni is:))Hamarosan a szemed alá is le fog húzódni és akkor tényleg úgy nézel majd ki, mint akit összevertek:)
Gyors gyógyulást!!
Köszi! A nemhajolgatás megy, a gyógyulás még nem annyira :) illetve biztosan folyamatban van már az is, de még nem látszik.
A lilulás meg a dagadás, na AZ már jól megy :)
Ákkor, már te is túl vagy rajta.Minden jót, gyógyulgass és ne hajolgass:)
Szuperek lesznek a pillogóid :D
Nah, miket írok..szóval a biztatást :-)
:-) köszi a bíztatást! :-)
Nekem eddig egy perc sem volt, hogy arra gondoltam volna, hogy megbántam ..:-) Bírom én a strapát..:-D :-D Örülök, hogy végre kilátszik a szemem :-) ..bár ma egy kicsit megszeppentem, mert szemmel láthatóan kisebbnek látszik a jobb szemem..lehet az kisebb is volt eddig is../ ?/ csak eltakarta a lelógó? :-O :-O
Én sem akartam leszedni, de nem kérdezte :-D lejött magától :-O Az a baj, hogy nálunk most olyan zűrös időszak van, alig jegeltem is..de most megyek és jegelem..olyan szép sárga szín jött mára elő a lila mellé :-D..nagyon színes egyéniség lettem :-D :DDD
Hidd el ,megéri utána sokkal jobb lesz !! Tudom ilyenkor az ember még meg is bánja ,de utána nagyon fogsz örülni. Kitartást :)
Sajnos a varrat gyógyulása viszketéssel jár, nehogy vakard, a jegelés segít. Nem tudod leragasztani a kiálló szálakat? Bár ha levágtad nehezebb lesz. A két végén én nem szedtem le a tapaszt, hogy ne álljon el a cérna.
A monokli-szituáció csak most kezd kialakulni, és nyilván fokozódik majd, mint a nemzetközi helyzet :)
A látásommal csak annyi van, hogy a pislogás is kellemetlen, ezért vagy kiszárad a szemem, vagy könnyezik, vagy az egyik száraz, másik könnyezik, szóval szarazegész.
Ne is mondd a viszketést, elöre félek töle.
A látásommal semmi nem volt..annyi, hogy nem nyílik ki ugye rendesen a szem...
Engem a monoklik, amik nem kicsik, lent fönt, mindenhol nem érdekelnek..egyszer csak elmúlnak..viszont annyira viszket a szemem, a varratnál, hogy őrület alig bírom visszatartani magam, hogy ne vakargassam állandóan...leestek a tapaszok, kicsit azért bekrémeztem őket előtte... kiáll a cérna és annyira piszkál is..pedig levágtam már belőle kicsit :-) ..és varratszedés majd kedden ...
Nahát, ne panaszkodj, hozzám képest bálba indulhatsz :-D
Köszönöm a beengedést ! :-)
Megtaláltam a csatlakozási kérelmeket, heuréka :)
A látásom valahogy nem az igazi tegnap óta, biztos tudjátok, miröl beszélek.
Sziasztok!
Szédült-napraforgó és ABC2011 megnyitottam a naplómat.
Lányok: Tudtok segíteni? kit műtőt Paputh dr úr?
köszi előre is!
Jólvan, egy kis jegeléssel és szörnyülködéssel voltam elfoglalva. Beengednélek szívesen, de nem találok erre irányuló kérést, értesítést, üzenetet vagy más ilyesmit.
Azóta biztos elállt a vérzés :) De mikor engedsz be a titkos naplódba? Már ott ácsingózunk a kapuban :)
Ne parázz ,hamar meggyógyulsz. Vigyázz magadra :)
Én már nem is mutatok képet :-D :-D...de van egy jó hírem, nekem ma leestek a nagy ragacsok :-)
A lilulás eröteljesen megindult, és vele együtt a titkos napló :)
Szórványosan vérzik is még picit.
Csak pozitívan, mert nem biztos :) Én sajnos megjártam, mert úgy látszik nem voltam elég óvatos. Legalább kétszer-háromszor hosszabb lesz így a gyógyulásom. Kényelmetlenség lesz egy kicsit, de az is kibírható. A végeredmény a lényeg :)
Köszönöm :)
Nekem úgy tűnik, hogy a neheze csak most jön. A műtét nem volt vészes abszolút, még az ilyen magamfajta beszari szikefóbiásnak se. BB tényleg nagyon aranyos, ügyes, meg hát az egész egy vacak óra, az semmi. Majd ez a pár nap, ami most jön, na az lesz vacak szerintem.
Na végre , gratulálok, túl vagy a nehezén! Már csak türelem kell és pihenés- Naplót nagyon egyszerű csinálni, de mobilról nem tudom van e különbség. Le kell menteni a fotót és kiválasztani a napló feltöltéshez.
Biztos kicsit szoros a tapaszod, ezért feszül a szemhéjad pislogásnál. Gyors gyógyulást !
A naplóhoz nem értek..tegyél fel csak símán egy képet :-)
Igen, rendben így :-) Nemsokára be tudod csukni, nyugi! :-) Az érzéstelenítő elmúlt már? Én utána azért már jobban betudtam..