Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Közben amit látsz, az nem a seb jött fel? biztos cérna?
Mit lehet elrontani egy tapasz levételen..? ne idegeld magad már! Semmi gond nem lesz, szép leszel, látom én..Neked eleve 10X olyan jó állapotban volt a szemed előtte is, mint az enyém most :-DDD
Ááá, akkor biztos elkúrtam!!!
Na most rosszul is vagyok megint.
Bocs gyerekek, hogy ennyit rinyálok, de nekem ez az egész nagyon para. Életemben nem volt mütétem, és hát ráadásul ez a szemkörnyék, érzékeny, vérzékeny, szóval fosok mindentöl, még mindig.
Lehet varrás közben elfogyott a cérna :-D :-DDDD viccelek csak :-D
Nekem ilyenem nincs..egy cérnavég, oszt ende..nálam :) Akkor én is aggódom, miért nem lett tovább varrva ..:-:-D elfogyott a cérna és nem volt kedve újat befűzni? :-DDDD
Már itt is vagyok a következö láma kérdéssel, ezúttal a varrással kapcsolatban. Lehet hogy a doktornöt kéne megkérdeznem, de hátha annyira triviális az egész, hogy fölöslegesen zaklatnám hülyeségekkel.
Szóval a varrás elindul mondjuk a belsö szemzugból, itt rögzítve is van a cérna vége egy kis tapasszal. Aztán halad az áthajlási redöben, és itt van a meglepi, mert a külsö szemzug magasságában véget ér nekem a cérna, ki is áll a vége. Ugyanakkor valami folytatódik is, és jóval kinntebb van egy cérnavég ismét, szintén leragasztva.
Érthetö vajon a leírás? Szóval mintha egy-egy extra cérnavég kandikálna kifele mindkét oldalon. Mármint ahhoz képest extra, hogy azt hinném, hogy egy-egy szállal van végigvarrva mindkettö.
Jól van ez így? Nektek is ilyen volt? Vagy elkúrtam valamit a tapaszleszedésnél? :0
Sziasztok!
Dr. Tönköl Tamás műtött valakit?
A tapasz leszedésével kínlódom. Tegnap rákentem a hosszú csíkokra a Tobradexet, ma reggel ismét, aztán egész délelött viaskodtam vele, és a négy csíkból egyet sikerült leszenvedni. A többi ragaszkodik, föleg az alvadt vérhez. Persze kenem alá is a kenöcsöt, várok félórát, és közben rettegek hogy valamit elbaszok.
Pedig el vannak cseszve a dolgok már most rendesen... Tegnap estére lelohadt az ödéma, mára visszajött, a színe gusztustalan, nem javul a várt tempóbab és szerintem aszimmetrikus.
Nem vagyok optimista
Hát még dagadt egy kicsit, és azért, nem?
Ahogy teljesen felszívódik az ödéma, ez biztos a helyére kerül, gondolom én
Nekem ugyan nem volt csipás, véres, a krémet is csak a ragacs leszedése után használtam. A ragacsot is vízzel szedtem le, semmi probléma nincs tőle. Próbáld ezzel is, azzal is, amelyik sikeresebb, az a jó módszer Neked! A víz nem ront a dolgon!
Mielőbbi gyógyulást!
Akkor kenjem a Tobradexet kívülröl a hosszú csíkokra már ma este?
Úgyis kenek a szemembe is asszem, mert csipás.
Az alvadt vért vajon leszedhetem valahogy? Azt is egy kis Tobradex-szel például? Vízzel törölgetni biztos nem lehet még (vagy de?)
Csajok,
Holnap le kell szednem a tapaszokat.
Kérem szépen az összes tippet és trükköt, hogyan csináljam.
Félek, hogy egy óvatlan mozdulattal letépem az összes vart, alvadtvért, madzagot, szört, bört, kutyát, macskát