Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nem szemhejplasztika fórumon, hanem ahogy eddig is írtam már parotoknak az a kép amit a profil oldalunkra felrakunk az a főoldal képgalériájába is felkerül és azt ezek szerint szeretik páran folyamatosan nézegetni 😞 tiszike meg én is így jártunk 😞
Már mint hogy miért nem vállaltak?
Szia,hogy vagy? Remélem minden oké!
Elnézést kérek mindenkitől, de most letöröltem a profilképem. Nem gondoltam, hogy egy ilyen jellegű fórumon nem vagyok biztonságban de hihetetlen, hogy mindenféle fisz-fasz fórumot látogató egy szemhéjplasztika fórumon akar ismerkedni.
Csak motoszkál az agyamba,mivel eddig 1 dr sem vállalt ,tudott segíteni,,,meglátogatom:)
Tiszike én is kíváncsi vagyok. :) Szerintem most itt mindenki agyába befészkelte magát ez a lehetőség. ;)
Sziasztok! :)
Nem volt időm hoxázni az elmúlt napokban, de visszaolvasva látom, hogy megy a szépülés ezerrel. ;)
Mókus, szuper, hogy Te is túl vagy rajta. :)
Tényleg átvágták a madzagodat? :-O Jesszusom, ez nem valami biztató. Lehet rám is ez vár majd...
Eri, lehet elvesztettem a fonalat... Mintha azt beszélgettük volna múltkor, hogy a felsőd egy éve volt, most alsóra mész.
Hogy-hogy megfordult a dolog? :)
Mindjárt válaszolok a privikre is és felteszek egy "kicsisminkes" fotót.
Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk. Remélem ugyanilyen szép marad! :)
Azt hiszem ez az utolsó hónap hogy lézerezik Dr Boros...úgy hogy most majd már csak legközelebb november decemberben kezdi...addigra meg ki derül hogy megéri e..1 év távlatából mi fog történni a bőrömmel...
BB nem kérdezted ?,,,,Nekem lézerrel akarta a szemem csinálni:)
Ez a fajta lézer zsugoritja a bőrt..arra jó ha valakinek nincs sok bőrfeleslege..ezt a fraxel nem tudja utánozni..mert nincs akkora hőhatás és fraxel nem hatol olyan mélyre..
Köszönöm szépen...csinálj naplót...ne izgulj..csak felső hamar megvan..
A ráncokra nem megoldás a bőr kimetszése.
Nekem is van, de bőrfeleslegem nincsen. Legalábbis annyi, ami veszélytelenül eltávolítható lenne.
Esetleg a lézerezés lehet a megoldás, tiszike szemhéja nagyon szépen kisimult tőle.
Sziasztok !
Ma voltam konzultacion,Boros doktor urnal, rendes volt es hetfore berakott. De csak a felsot csinalja mert az also teljesen jo szerinte. Mar nem felek annyira :)
Megprobalok naplot kesziteni :)
Kesves tiszike !
Oltari jo fej vagy :)
Kertem a betekintest , koszi a segitseget.
Ilyenkor a püffedtség rásegít a ránctalanításra ;)
Érdekes, én meg úgy gondolom, hogy nekem nem vészes és meg akarja műteni :) Majd varrat kiszedésnél kifaggatom, én inkább lézereztetném, sztem nekem az elég lenne.
Köszi de azért sajnos van ránc a szemem alatt nem is kevés de nem akarja a dr.nő megműteni.
Hú ez nagyon szép lesz!! Semmi ránc a szemed környékén ,csak a bórfelesleg volt. -10 év :) Gratulálok !!!
Bocsi, nem tudom hogy kell.
2012-ben ,de csak a jobb szemem nem tetszik
Hogyhogy? Mikor csináltattad meg?
Times2! Engedj be minket, ezerrel kopogtatunk :D
Tudom csak vicc volt ,de én akár újra csináltathatnám!!!:(
csak vicc volt :) dehogy kell