Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Megértem, ha nem akarod elmondani a környezetednek, hogy szemhéjplasztikán voltál. Nekem is csak a férjem tudta. Ugyanakkor valószínűleg senki nem fogja észrevenni. Már régóta olvasom a fórumot, és csak olyan sztorikra emlékszem, hogy senki nem vette észre... Amit mondani szoktak - sokszor még ezt se: milyen kipihentnek látszol! vagy: Valami olyan furcsa rajtad... megváltoztattad a frizurád? vagy: Új a sminked?
Általában csak az veszi észre, akinek szintén volt, előtte pedig nem ciki, sorstárs :-)
Írd majd meg a reakciókat!
Sziasztok, kicsit OFF: Ildikó kérésére visszatettem a mellkisebbítős képeimet egy titkos naplóba. Hátha mást is érdekel.
sziasztok...csinaltam egy érdekes naplot..igaz hogy nem szemhéjplasztika, de érdemes belekukkantani...arc feltoltés....nem titkos,,,
Sziasztok. Ma kiutasiottam jó pár lányt a naplóimból, mert a legtöbbel semmiféle kapcsolatban nem állok. Az a naplóm , amelyik csak "tagoknak" van, oda nem engedhetek be senkit. Aki a szemhéját akarja mütetni, az ne a cicis naplómba jelentkezzen. Minden új jelentkezöt töröltem, ezért irjon nekem az, aki tényleg vmi okból szeretne visszajönni.
Büszkén :-)! Ez nem ciki, hanem vagányság! Hirdesd az igét :-)!
Vasárnap megyek hivatalosan emberek közé, és azon agyalok, mivel nálam elég szembetűnő a változás, hogy miért nem merem felvállalni, hogy plasztikáztattam a szemem. Lehet nem mindenki veszi észre, a sminkelési tudományomat még nem vetettem be, optikailag lehet vele itt ott korrigálni és akkor csak az marad: milyen kipihent vagy!! De a konkrét kérdéseket, nem tudom, hogy kezeljem.
Szia!
Igen jó lett volna váltani egy pár megnyugtató szót, de már így is csúszásban voltunk. Majdnem 8 óra volt mire velem végzett.
Jobban viselem mint gondoltam, szinte nem is fáj. Tegnap a műtét után pár perc múlva elkezdett nagyon fájni kb egy óra hosszáig amíg be nem ütött a Cataflam. De tök jól aludtam azóta nem is fáj csak reggel ébredtem úgy mint egy béka (jól be volt dagadva felül)meg a külső szemzugban nagyon bepirosodott. Egy kicsit szivárgott a vér is este de mára semmi. Tuti be fogok kékülni.
De jó, bírom ezt a nőt, a halál nagy nyugalmát és ügyes kezét. Akkor csak jó pihenést, gyógyulgass.
Találkoztam Times-el is, de csak annyira futotta a gyors betegcsere miatt, hogy jól egymás szemébe néztünk, ezzel jelezve, hogy "tudom ki vagy", de beszélgetni sajnos nem tudtunk. Remélem veled is minden okés már Times!
Jah és még egy fontos! Szemecske mondogatja a "madzagos" érzést és látványt a felső-je után, hogy még mindig van neki. Írtam már korábban, hogy nekem is van, de nekem nem zavaró. Én felsővel 2 hónapos leszek 1 hét múlva. Bea meglátta és azt mondta, hogy na jó, ezt mindenképp megvágjuk kicsit és teljesen elfog múlni... És így is tett. Kicsit keresztben átvágta, hogy ne húzódjon asszem két helyen is. Semmi varrás, semmi kötés rá, csak mintha kis seb lenne ott most. Azt mondta teljesen el fog tűnni.
Sziasztok! Na megvolt a dolog, minden rendben ment, de valamiért ezt most nehezebben viseltem mint a felsőt :-(. Bea szuper volt, Ő a megszokott nyugalommal és profizmussal dolgozott, de én nem voltam jó formában valahogy. Egyrészt a jobb szememnél, még javában ment a móka, de hamar lebontottam az érzéstelenítőt és elkezdtem érezni a dolgokat előbb mint kellett volna. Nyilván nem fullban, de fájdalmas volt.Másrészt pedig nagyon megemelkedett a pulzusom és ez csak lassan rendeződött. Este is jobban fájt, mint a felsőnél, de jól aludtam, és mára már minden teljesen rendben van! Nem fáj, nem dagadt fel túlságosan, tehát hamar rendben leszek. Egyébként a jobb szemem Bea elmondása szerint egyáltalán nem, a bal viszont kicsit vérzett. Azt mondta a balnál lehet bevérzés majd.
basszus , pedig olyan szép helyen vagytok....menjetek szánkózni:DD
Igen. Este fél 6ra értünk haza. 0 fok, esik a hó és kegyetlenül fúj a szél. Visszamegyünk:))
Sziasztok ! Holnap megyek konzultaciora es szeretnek megnezni nehany titkos naplot, de fogalmam sincsen hogyan kell :)
Nincs, nincs :) végre volt időm belemerülni ;) még csak ma néztem meg az elejét ahol a szemed szépült, eddig mindig lekötöttek a frissebb bejegyzéseid :D
oh te szegény..nincs jobb dógod ?? :P
Nagyon szívesen vaarenyka! :) én is várom a Te naplódat :)
sok sikert kívánok a konzihoz ☺😊 várjuk a beszámolót róla
akkor most mar remélhetöleg otthon----de jó :)) majd azért irjál
Ilyen időben?! Brrr én ki nem mennék :) esik, fúj. Én teljesen jól el vagyok a tunyulással. Ma makrancoskatát böngésztem szinte egész nap :)
Nekem van naplóm, nézd meg! 😃
Sziasztok,
Unalom a köbön, megprobalok internetezni és tv-t nézek mert ma már másodszor hajolik le mert mindig elfelejtem hogy nem lehet.
Szerencsere nem lilulok sehol csak az alsó szemhéjam piros. Nem fáj csak az egyik varrat húzódik jobban a jobb szememen. Egy picit jegeltem.
Ti bevéreztetek?
Köszönöm Ildikónak, hogy beengedett a naplójába!
Sziasztok! Az utolsó néhány száz hozzászólásotokat olvastam. Nektek köszönhetően eljutottam BB-hez, 02.23-án megyek konzultációra. Dr. Mihályfihoz már lenne műtéti időpontom is, de ő 200 000 HUF-ért csinálja és nem láttam szemhéjplasztikáiról képeket. (Egyébként ismerek elégedett pácienst)
A profilfotómon jól látszik, hogy miért szeretnék szemhéjplasztikát. Köszönöm szépen az infókat!
Unom magam a lakásban de holnap már megyek ki sőt nemsoká már ma este is sötétbe :)
Hajrá Mókus, megy a drukk!
Eri, Gabesz nálatok mi a helyzet?
Ildi Te Meddig pihentél intenzíven a műtét után? Hány teljes napot?
Igazából ezekhez a kedvező árakhoz nem tudom ki akar puccos rendelőt?! Világosan leírta a honlapján hogy széles körben elérhetővé kivánja tenni a szemhéj plasztikát - és milyen rendes tőle! Vmin spórolni kell hölgyeim 😊😉