Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok Lányok! Tegnap túlestem a felső szemhéj műtéten. Minden ok volt, bár a jobb szememnél már a varrás végét éreztem, ami nem volt annyira szupi.
De a legkellemetlenebb az volt mikor kimentem műtve a folyosóra és gyakorlatilag folyt a szememből a vér. Vissza kellett mennem, jég, nyomókötés többszöri kötéscsere és fekvés. Nagyon korrekten elláttak, nem volt pánik, csak kellemetlen volt, nyomókötéssel engedtek haza. Még ma reggel is szivárgott a vér, de mostanra talán elállt. BB már érdeklődött nálam és meg is nyugtatott hogy minden ok:)A kérdésem: Ezt a rengeteg alvadt vért a tapasz alól, körül, a szemhéjamról el kell távolítani szerintetek? A már láthatóan vérrel telitett szem alatti ödémás részt valami speckó krémmel érdemes már most kenni hogy gyorsabban szívódjon fel? Bármi javaslatot szívesen veszek, nagyon örülnék neki ha kiokosítanátok.Előre is köszönöm. A műtő előtt várakozó sorstársamnak - aki közben szintén a fórumunkat olvasgatta - nagyon köszönöm a bíztatást és a papírzsepi halmot...
HÁÁÁÁÁT levettem a tapaszt, megijedtem magamtól:)
Tudom, hogy óráról órára és napról napra változik, de olyan furaaaa.
Csajok, ti hogy álltok a tapasz levétellel?
Én szemcsipesszel segítségével könnyen letudtam venni.
Én szerdai vagyok de nekem is vasárnapot mondott.
A lézeres csiszolás nem fáj?
Nem tudom elképzelni hogyan csinálja.
Nagyon bátor vagy, hogy leszedted a tapaszt. De az a lényeg, hogy rendben vagy. Én még nem tudom, hogy holnap is hogyan szedem le. Alatta alvadt vérdarabok vannak :(
Tudja valaki, hogy az mit jelent "Majd megcsiszoljuk a puklit!" ?
Mivel csiszolja meg?
Szia, sziasztok! Na itt vagyok én is. Képzeljétek nagyon nem fogadtam szót Beának. Kedden este műtötte az alsóm, és holnap kellett volna levennem a kötést, de nem bírtam tovább azt az őrijtő viszketést, és ma reggel lepreparáltam a kötést mielőtt megbolondultam volna. Éééésss minden a legnagyobb rendben! Csak a bal szemzug alatt van kis piros bevérzés, de a jobbon semmi. Még egy picit be van dagadva, de úgy látom, ha leapad, akkor sem marad egyáltalán majd ráncom! Minden jó tehát, jöhetnek az új célok! 3-4 kg minusz(csak zsírból), sokkal több társasági élet, több alvás, több víz!
Szemecske, ha zavar a madzag és még látszik is, akkor ne hezitálj,hívd fel Beát! Egy másodperc volt, és adott hozzá szurit is. Már alig látszik, és tényleg megoldotta a madzag problémát.
Times, veled is minden OK?
Még nem kentem, holnap akarom a csíklevétel előtt.
Szerdán megyek varrat szedésre.
A két oldali tapaszt ami a fonalat takarja azt ugye nem kell levenni?
Vagy lekell?
Neked miért kellett megint műteni?
Szia,köszi érdeklődésedet minden a legnagyobb rendben. Nem lilultam be csak a szemhéjam sárgult egy kicsit be.
Holnap szedem le a ragasztócsíkot, de már most látszik,hogy óriási lesz a változás:)
Már azon agyalok , mikorra tervezzem be az alsót, mert ha tényleg olyan szép lesz a felső amilyenre számítok, akkor az alsót is meg kell csináltatnom.
Nézz be a naplómba ott mindennap teszek fel képeket.
Ahahah..igen...
Az egyiknek még kedvesen is válaszoltam...általában próbáltam mindenkinek kedvesen válaszolni....na itt rontottam el...