Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ki fog nyúlni a bőr. Semmi nem fog látszani. Sokkal jobb ha húzódik mintha lógna a bőr. 3-4 hónap.
Szerintetek az egyik szememnél a belső szemzugba ici-picit húzodik a bőr, látszatra nagyon is sokat számít! Azon lehet változtatni??valakinek volt , van ilyen problémája?
Szia,ez attól függ,hogy mennyire vagy napfüggő,ha az vagy akkor tényleg jobb a téli időszak.Műtét után 4.nap van a tapsz leszedése-na addig csak rövid távra ajánlott mozogni,7.-8.-dik nap szokott lenni a varratszedés,utána nyugodtan vállalhatod magad bárki előtt,ilyenkorra mehet a napvédő meg a smink,addig a napszemüveg "jó barát".
Szia, én télen voltam, de ha csak úgy érnék rá, mint Te, simán elmennék nyáron is. A napfényt valóban kerülni kell egy darabig 2 hét után is, de napszemüveggel ez kivédhető. 1-2 hét után szerintem simán lehet menni emberek közé, 1 hét után már lehet alapozót használni. A nyár előnye, hogy lehet bujkálni a napszemüveg mögé, amíg nem annyira tökéletes.
biztos nem mennék nyáron...ki se bírnám műtét után a nyűglődést,meleget,napfénymentességet..erre a legjobb novembertől márciusig :)
Kedves lanyok,
Szeretnem megkerdezni, hogy nyari mutetet javasoltok-e, vagy kivetelezheto-e....? En max. a nyari szabadsagolas alatt tudnek idot szakitani erre a beavatkozasra.
2 het szabadsagot kovetoen mennyire latszodnak meg a beavatkozas nyomai? Koszonom
Aaa123 teszel fel új fotót??? Olyan régen láttunk..
Drukkolunk! Nekem 6 napig volt fent a tapasz addig semmivel sem kentem.
Márta szorítok neked csütörtökön!!!
Biztos nagyon szép leszel...
Sziasztok! BB csütörtökön ismét kezelésbe vesz. Megműti az alsó szemhéjamat, most hogy a felső 2 hónapos lett. Mivel nekem a felső műtét után sokat segítettek különböző "kencék" a lila foltok felszívódásában, most kérdésessé vált mit használhatok amíg rajta van a kötés??? Korábbi bejegyzésekben olvastam - de most nem találom kinél- hogy valamelyikőtők a Schlüsser sók közül szedett. Nem ismerem ezeket ezért tudna valaki ez ügyben segíteni, hogy melyiket használhatnám?
Ez attól van, hogy kedvezőtlen csillagállásnál kereszteztétek egymás útját :))) Ildikó nagyon kedves és segítőkész, csak nem reagáltatok jól egymás bejegyzésére.
Nahát. .tudod te kedvesen is köszönteni az új jövevényeket..
Szia Tusza! köszöntelek a fórumon :)
jó helyen jársz, írtam priviben neked
doktornőnek a kislánya most 2 éves :) már dolgozik
Sziasztok.Uj vagyok az oldalon és nagyon tetszik ,a sok vélemény.Én most szeretnék szemhéj plasztikara menni, de szinte elveszek a sok plasztikai weboldalban.Most kaptam egy nevet Bálint Beata..akiről több jót is mondtak.hol lehet őt elérni..? Ja azt hallottam,hogy szülésin van..akkor most nem dolgozik?
köszi
Miért mondják a lézeres arckezelésre, hogy veszélyes? Én csak azt láttam itt, hogy mindenki szépül tőle, komolyan elgondolkodtam , h rám férne.
Szép összetevői vannak, egyedül a parfümöt hagyhatták volna ki...menj fel a krémmániára,... van akinek nagyon bejött, van akinek nem... olvasgasd aztán majd gyököt vonhatsz ;)
Mi a véleményetek a alvedre szemránckémről? Vlaki használ olyat a szemhéjára igy mütét után??( 3 hós)
Na nekem lett egy pici fehér gríz vagy mi az egyik vágás végében. Nagyon közel van, hogy leperegjen, gondolom akkor inkább ne bántsam. Nagyon picike, csak közelről látom.
Nemigen üt el, kicsit rozsaszinűbb, de nemcsak a heg, hanem a környéke is, igy egybe olvad. A legeleje meg még mindig feszes, ha felhuzom a szemoldokom, akkor a 3D-s hatás még jatszik, de alaphelyzetben mar nincs madzag. :)
jó 15 éve megégettem a karom belső felét vasalóval, kb 7-cm-es csíkot hagyva. Nem tudom mennyi idő múlva már nem emlékszem szoliba mentem, hosszú évekre ott maradt a barna körvonala. Szerencsére most alig látszik, mert 3 éve nem napozom, nem solizom. Tavaly télen 20% glikolsavaztam néha a karomat is bekentem, lehet azért kopott le....
Neked milyen színű a heg Szemecske? Neked is elüt vmennyire?
Sztem Eperke nagyon is jól gondolod, h inkább sose érje nap!
Annál is inkább, mert a kialakult (kész) heg, ami fehér, az már barnulni úgysem tud...
Eperke..hát azért tegyél magadra valami védő krémet...
Nekem is fura. Arra mondta, hogy látta ahol már teljesen rendben van ott tök fehér a vágás. Én úgy gondoltam kb már sose érje nap 😊 Főleg hogy gyönyörű bőrt szeretnék és savazok is. Egyébként meg már biztos uncsi de gondolom a Boros lézer ezt is megoldja majd 😊
Persze ha teljesen védve van akkor lehet..a hegek legnagyobb ellensége a nap.
én simán szolizok már a műtét után 2 héttel,csak letakarom vizes vattakoronggal :)
Szerintem sem szabad napoztatni..mindenhol írva van..mert be barnulhat örökre. Ez nagyon furcsa hogy ezt mondták neked.
Köszönöm szépen mindenkinek! Eperke NAPOZTATNi??? Nekem azt mondta a doki h 3 hónapig kerüljem a szolit napot, de mig látszik addig tuti! Én úgy fél évre gondoltam. Pedig már annyiszor megfordult a fejemben h milyen jó lenne szolizni:-//