Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm a válaszod Mitti,nekem is hasonló gondolataim voltak,még nem szedtem le,gondoltam majd este.Te mikor szedted le?
Nem is beszélve arról, hogy a piszoktól, portól, szmogtól is véd.
Szerintem nem gond ha tovább marad. Akár a varratszedésig is. Még a hematóma ellen is véd...szóval nyugodtan maradhat.
Köszönöm tiszike a segítséged, megpróbálom.
Akkor jól kend be a krémmel a ragaszto csíkot. Aztán majd csak a krémből felenged..de vigyázz ne menjen a krém a szemedbe..
Mármint hogy a floxallal gondoltam a bekenést.
Az a baj,hogy nekem még sehol sem enged.Tudom,hogy víz nem érheti,de már arra is gondoltam,hogy így a ragasztócsík tetejét nagyon vékonyan bekenem,hátha enged valamennyit.Elvileg ma le kellene vennem valahogy. ....???
Azért is nem nagyon merem leszedni,mert attól félek,hogy megsértem,bevérzik.Nagyon stabilan ráfeszül még.Nem tudom mit tegyek,kövessem a drnő utasítását és próbálkozzak valahogy leszedni, vagy várhatok még vele.
Szia
Én úgy vettem le, hogy ahol már engedett ott kenegettem...és szép lassan a következő napra mindenhol levehető volt fájdalom és nyúzás nélkül.
A varratot 3×4× kentem flaxollal naponta.
Ennyi.
A varratszedés után is kentem vele még egy hétig. (Addigra fogyott el)
Szerintem ne feszegesd a ragasztó csíkot ne hogy szét nyiljon a seb. A ragasztó csík arra is jó hogy lenyomja a hegeket hogy szép laposan forrjon össze a seb.
Sziasztok! Pénteken volt a műtétem,nagyon izgultam,rosszabbra számítottam,de a kellemetlenségen kívül,fájdalmaim nemigazán voltak.Jelenleg a látásom még nem tökéletes,csak lefelé,keskeny csíkban, homályosan kukucskálok.Szeretném megkérdezni tőletek, ti a ragasztócsíkot,könnyen le tudtátok venni,nem fájt? Nekem ma már meg kellene tennem,azaz 2 nap műtét után és kenegetni floxallal.Én vettem cicaplastot is.Hogyan alkalmaztátok a krémeket? 1-2 nap az egyikkel, aztán a másikkal?Úgy láttam a naplóitokban,nektek tovább rajta volt a ragasztás.Próbálkozom a levétellel,de mindig megtorpanok,gondoltam inkább megkérdezlek előtte titeket,tapasztaltakat.Köszönöm,ha tudtok benne segíteni,eddig is sokat köszönhetek nektek,ha nincs ez a fórum,nem biztos,hogy ma ilyen kérdések foglalkoztatnának.
Minden rendben lesz...nekem is nagyobb volt a félelmem, mint amekkora a műtét. 😊
Kopogtass! Bár nem a doktornőd műtött de végigkövetheted a műtét utáni folyamatot.
Bátorság :) :) nyilvános a naplóm,1 hetes leszek holnap :)
Ne izgulj 😊Én már lassan egy éve túl vagyok rajta,ha érdekel a naplóm kopogj,ott részletesen láthatod Bea alkotását 😁
Sziasztok,
Hètfôn fog mûteni Bàlint dr-nô. Izgulàs van 🙈. Jòl jönne pàr bàtorítò szò, tapasztalat, stb.
Köszönöm! :)
Köszönöm szépen! Ma sokat javultam. Holnap teszek fel képet. Egy kicsit izgulok...mégiscsak a második műtétem. Ha nem tökéletes, írány a lézeres ránctalanítás. Kértem a dokit, de belementem volna a tavaszba, ìgy lebeszélt.
Nem rusnya nagyon jó lesz napról napra szebb leszel
Hétfőn volt a műtét :) igen már ki van véve. nekem is fura volt,hogy miért ilyen hamar,de Tönköl doktor nagyon jól elmagyarázott mindent,hogy miért lehet ilyen gyorsan :) :) sokkal jobb nélkülük :)
Ha jól látom kedden volt a műtéted. Ilyen gyorsan kivették a varratokat?
Nem vagyok virgonc a boldogságtól. Rusnyaságban a tetőfokon vagyok. Hétfő este varratszdés. Kedden muzsáj dolgoznom.
Boldogság :) :) túl vagyok a varratszedésen és bár kék-zöld-lila és bedagadt a szemem de így is IMÁDOM :)
Szerintem sokat fog még változni. Nem egyforma az egyes emberek sebgyógyulása.
Próbálj még türelemmel lenni...hidd el, hogy jó irányba alakul, még ha lassabban is.
A hét végén leszek 6 hetes...
Tettem fel két közeli fotót...semmi smink nincs a szememen. Szerintem rendben van, én elégedett vagyok.
Sajnis nekem is a belső szemzugnal csunya vastag a heg
Köszönöm Nektek!
Már 1 hete kenem Cicaplasttal,talán valamit segít.
Március első hetében megyek majd vissza Boros dokihoz.
Majd meglátjuk mit mond,mert a bal szememnél dupla redő van és a jobbosnál a heg fölött nyitott szemnél behajlások vannak!
Nem bántam meg a műtétet,csak azt sajnálom,hogy ilyen csúnyán gyógyulok,mert inkább takargatnom kell a jelenlegi állapotot,mivel a belső szemzugnál csomós és vastag a heg.
Nekem azt mondta Boros doki, hogy lézerrel szépen megoldható a csúnyán lévő hegesedés, ráncok vagy fibrómák. Kenegesd addig is cicaplasttal. Nekem korábban segített.
Csatlakozom Hupikékhez,nehéz türelmesek lenni,de ha kell,akkor tuti lehet korrekciozni😊
Szia! Megnéztem a képeket és nekem teljesen okénak tűnik. A varratszedésen nekem is mondta a doki (először azt hiszem Dittánál olvastam), hogy lesz egy olyan rész a most következő hetekben, amikor a heg pirossá válik és megduzzad. De ez lejjebb fog menni. A rizsszem érzés viszont zavaró lehet :( Azt tuti le tudja lézerezni majd. Vagyis ahogy olvasom a többieknél, majdnem minden ilyen kis dudort meg lehet oldani lézerrel. Kitartás addig is!
Sziasztok! Többen írtatok, hogy megnéznétek a naplóm, én pedig, hogy kopogjatok, mert csak úgy tudlak beengedni benneteket, de nem tettétek.
Sziasztok!
Tettem fel képet a hegekről!Tudom,nyugi,idő! Türelmes vagyok, sokat nincs is időm tükörben nézelődni, csak eléggé kellemetlen minden pislogásál az érzet,mintha egy fél rizsszem ragadt volna a szemhéjamra! :(
Hát ez van, két hét múlva okosabb leszek!