Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,
Sztem mutasd inkább meg a dokidnak, vagy egy szemésznek. De fáj is, vagy szúr, mit érzel?
Nekem tegnap este borzasztóan szúrt a szemem, szinte már a szemcsepp sem használt. Úgy látszik, tényleg mindenkinél más a folyamat.
Szia,
Nekem 5 napja volt a felső, Boros dokinál. Kopogj nyugodtan a naplómba.
Sziasztok! Volt köztetek olyan akinek műtét után kötőhártya gyulladása lett? Én azt gyanítom, hogy az lett... Csak a bal szememben nyálkás kocsonya anyag most már vérágas is és váladékos... Orvos szerint ne aggódjak használjam tovább a Tobrex-et. Bár ha ez mellett jött ki ez a valami nem hiszem, hogy hstna rá. Pedig ezen kívül elég jól gyógyulnék... Ez a 4.nap. raktam képet a naplóba erről a valamiről 😑
Nekem is tavaly februárban 😉 kopogj ha erdekel
Szia,nekem egy éve volt Bálint Beatanal a felső szemhejplasztikam,ha érdekel kopogj nyugodtan 😊
megnézhetném a naplódat ? köszi!
Nem 3, hanem 2 hét, melléütöttem.
Lassan kezdődhetne a visszaszámlálás...
22-én, kicsivel több, mint 3 hét múlva kell a műtétre megjelennem.
Nekem is 3 honapja volt de nem a doktornőnel.
Szia
N3kem januárban volt. Igaz nem nála de kopogtass nyugodtan ha szetetnéd megnézni.
Sziasztok !Pár éve gyűjtöm a bátorságom egy felső szemhéj műtétre ,most döntöttem és már voltam is a B.B doktornőnél jun.elejére adott időpontot a műtétre. Szeretném kérdezni ,kinek volt most felső műtétje és megnézhetném a naplóját (ha van)?! Köszönettel venném a tanácsokat is .
Köszi. Most vasárnap megyek.
Biztos a varratszedés után fog fellazulni. Légy nyugodt. Mikor mész varratszedésre?
Sziasztok,
Raktam fel friss képeket a naplómba. Lányok, légyszi segítsetek. Mit csinálok rosszul, hogy minden fotót elforgat, vagy fejjel lefelé tesz be a bejegyzéshez?? Köszi.
Nálam ezek a ''mélypont'' napok. Tudom, mindenki azt mondta, hogy lassan várható a javulás, és türelmesnek kell lenni. Nem is az zavar, hogy extra színes vagyok, hanem ez a szemhéj nem záródás.:(
Lassan 4 nap telt el, és még nincs változás, folyamatos szemcseppezés, még éjszaka is...Próbálok nem aggódni, de marha nehéz.
Szia,
Bent vagy. Köszönöm én is a beengedést.:)
Beengedlek 😀 rondabbra számítottam. Bár még csak 3 napos. Még mindig nagyobb dagadt. Egyre jobban kezd húzódni és nyomni. A foltokat talán már megúsztam, egyik szememnél olyan, de az se vészes. Remélem a vágás is szép lesz majd már nagyon kíváncsi vagyok 😀 A bal szememben tegnap óta valami fehéres hártyás nyálkás valami van, nem tudom mi lehet. Nektek nem volt ilyen? Raktam róla a naplóba képet.
Jeanne, Odett73 kopogok én is. Köszönöm, ha beengedtek.
Azzal azért én várnék legalább fél évet, ugyanis ott nagyon meghúzzák a szemet, ahogy tetoválják, nehogy felszakadjanak a varratok.
Jeanne, gyors gyógyulást kívánok neked! Vigyázz magadra:) Kopogok én is
Kopogtam, ha beengedsz köszönöm.
Szia! Gyors gyógyulást kívánok én is :) Kopogtattam a naplódba, köszönöm ha beengedsz.
Köszönöm remélem rendben lesz minden és szép lesz
Pár nap és elmúlik...csa az tűnik egy örökkévalóságnak😊
Köszi viszont neked is. Beengedtelek
Sziasztok,
Jeanne, gyors gyógyulást kívánok neked! Kopoghatok a naplódba?
Én két napos vagyok, és sajna úgy néz ki, hogy nem úszom meg a lilulást, ami mászik lefelé...😳
Sziasztok megvolt a műtét annyira nem is volt vészes bár az injekció az tényleg rossz. Rakok fel képet a naplóba.