Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Abortusz…ha előtte állsz, s úgy érzed, támasz kell fórum

Abortusz…ha előtte állsz, s úgy érzed, támasz kell (beszélgetés)

12. Gratia (válaszként erre: 8. - Karmol)
ma 13:39
Miért ne tudna?
11. Rebeka8 (válaszként erre: 8. - Karmol)
ma 12:04
Soha nem tudhatjuk, hogy kinek mi jelenthet egy olyan halvány kapaszkodót, hogy akár lelkileg, akár mentálisan is egy kicsi erőt adjon egy nehezebb út során ahhoz, hogy végig tudjon menni rajta…mindazonáltal azt sem lehet tudni, hogy kinek mik a körülményei.
ma 10:35
Ahogy telik az idő hidd el jobb lesz a lelked.
ma 10:33
Aki nem halott belul, annak ossze fog torni a szive.
8. Karmol (válaszként erre: 4. - Rebeka8)
ma 10:32
Sohe nem tudsz segiteni
7. Karmol (válaszként erre: 2. - Panna.33)
ma 10:30
Mi tort nt veled ez ugyben?
6. Karmol (válaszként erre: 1. - Rebeka8)
ma 10:29
Leporolid magad, es mesz tobabb.
5. Rebeka8 (válaszként erre: 3. - Libikóka)
ma 07:49
Nagyon szépen köszönöm, s meghat, hogy a számtalan rossz között, akikkel találkoztam ennek során, vannak olyan személyek, akikben még ott van a tisztaság és az ítéletmentes jóindulat.
4. Rebeka8 (válaszként erre: 2. - Panna.33)
ma 07:47

Köszönöm a véleményt, jól esik, értékelem…Arany mindannyiunknál korábban, s szebben megfogalmazta mindazt, ami miatt ezt a fórumot létre akartam hozni: „Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, / Ember lenni mindég, minden körülményben.”

Ha valaki a jövőben ilyen helyzetbe kerülne, szeretnék - ha csak morzsányit is tudok, de - segíteni…mert valójában ez a dolgunk egymás életben, még ismeretlenül is.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Rebeka8)
ma 07:43
Gyógyuljon a lelked,tested☺️Jobbakat,,sokkal🌼
2. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Rebeka8)
ma 06:34
Tündér vagy, Rebeka! ❤️
ma 06:21

Szia!

R. vagyok, 27 éves, s nemrég estem át abortuszon…hosszú út volt, s sok mindent megtapasztaltam, amit jelenleg az abortusz utáni második napomon lassan rakosgatok és próbálok összegezni fejben és lélekben.

Azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy a magam példájából kiindulva, ha Te is hasonló helyzetben vagy, s mindenhonnan ömlenek Rád vegyesen a vélemények, vagy egyszerűen csak egy kis támaszt szeretnél, amire én is vágytam, akkor legyen kitől kérdezned, s kivel megosztanod azt, amin most keresztülmész.

Jóindulattal, s szeretettel:

egy empátiával rendelkező, abortuszon átesett 27 éves lány

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook