Abortusz…ha előtte állsz, s úgy érzed, támasz kell (beszélgetés)
Köszönöm a véleményt, jól esik, értékelem…Arany mindannyiunknál korábban, s szebben megfogalmazta mindazt, ami miatt ezt a fórumot létre akartam hozni: „Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, / Ember lenni mindég, minden körülményben.”
Ha valaki a jövőben ilyen helyzetbe kerülne, szeretnék - ha csak morzsányit is tudok, de - segíteni…mert valójában ez a dolgunk egymás életben, még ismeretlenül is.
Szia!
R. vagyok, 27 éves, s nemrég estem át abortuszon…hosszú út volt, s sok mindent megtapasztaltam, amit jelenleg az abortusz utáni második napomon lassan rakosgatok és próbálok összegezni fejben és lélekben.
Azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy a magam példájából kiindulva, ha Te is hasonló helyzetben vagy, s mindenhonnan ömlenek Rád vegyesen a vélemények, vagy egyszerűen csak egy kis támaszt szeretnél, amire én is vágytam, akkor legyen kitől kérdezned, s kivel megosztanod azt, amin most keresztülmész.
Jóindulattal, s szeretettel:
egy empátiával rendelkező, abortuszon átesett 27 éves lány
További ajánlott fórumok:
- Az előtted lévő számot szorozd meg tízzel!
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- Az előtted levő szó hatodik betűjével mondj új szavakat
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- Ne menj előttem.....
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?