Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Plátói szerelem.. fórum

Plátói szerelem.. (beszélgetés)

7. Gratia (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:14

Ki fog ez hűlni, ha a nő nem akar találkozni, plusz ott a pasija.

Addig is táblázd be a drága férjed, ne legyen ideje beszélgetni.

ma 11:32
Hihetetlen sok az unatkozó ember. Csináljatok valami hasznosat. Vagy csak élvezzétek az életet.
5. globus (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:09
Jobb lenne, ha találkozhatnának. Lehet, hogy kiderülne, a szőke csodaszép csaj egy lepukkant ötvenes. Rejtőzködésnek mindig oka van.
ma 11:06
Egyszer beszéltem vele telefonon, akkor mondta hogy le fogja építeni. Elmondtam neki hogy nekem ez milyen érzés, és ugynazt mondta hogy fordított esetben ő így reagáltna. De akkor még nem voltak azok a kimondott gondolatok amit a férjem mondott. Engedjem el találkozni vele és kideriti mi ez az egész, és dönt...( mondtam neki hogy mehetsz de akkor ide nem kell visszajönni) a nő nem akar vele találkozni. Jelenleg elvieg azt van hogy a nő pasija engedi hogy beszéljenek de ő nem akar fültanuja lenni ennek a dolognak. Valamint kevesebb a telefonozás de van. Találkozni elvieg azzal eteti hogy várja meg amíg ő akar vele talákozni, mert eljön az az idő.
ma 11:00
Nagyon sajnállak, ez borzasztó lehet érzelmileg.
ma 10:55

[link] ?? 😅

Mondjuk az utolsó bekezdést nem értem, ti is üzengettek egymásnak a másik nővel?

Sziasztok! A kedves férjem lassan 1 éve beszélget egy budapesti szőke csodaszép nővel( ez lehet kamu is, mert egy képen kívűl nem látott semmit, mert nincs fent közösségi oldalon) utobbi 4 hónapban elszabadult minden napi 2x telefonálás de csak hétköznapi dolgokról. Érzelmek is megjelentek de ezt titkolja,másnak viszont elmondta...a csajnak sem meri mert egyből letiltaná. Batmen és madárka jelelgetések....ha egymás eszébe jutnak, költőnek képzeli magát,verseket ír neki. Közben a jelenlegi új pasija hazaköltözött hozzá Amerikából( ki tudja lehet a férje) voltak kirándulni, és arról ábrándozik hogy bárcsak ő élte volna vele ezt az utazást...Gáz, megalázó számomra ez az egész. Azóta ritkábbak ezek a beszélgetések a nővel de vannak!!

Valóban nekem kell engedékenyebbnek lennem? Hisz nem csinál semmit csak egy nővel beszélget aki baromira piszkálja a fantáziáját!! Én már elengedtem, mondtam neki hogy menjen ha neki más kell, de azt szajkozza hogy neki én kellek a család. De akkor mi ez? Életközepi válság?

Titkon azon reménykedek hogy valahogy eljut hozzá ez az egész, és amit egyszer megígért nekem azt beváltja. " Mint nő a nőnek megigérem le fogom építeni teljesen" mostmár várom...és tudod mit ha eljut hozzád tudod a számom hívj fel. Sose voltam roszindulatú ember de remélem sose tapasztalod meg hogy a párod egy másik nő felé ilyen dolgot érezzen. Tudom hogy a férjemnek kellene ezt elengedni, de miért nem tudja? Ha kell neked kedves A... akkor vidd, ha nem akkor pedig engedd el ezt az egészet és légy boldog a jelenlegi kapcsolatodban. Mert hidd el baromi nagy gondokat okoztok ezzel!! Nem tudom meddig tudom ezt bírni, vagy meddig tűröm....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook