Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
én csak sodródok az árral, mást nem tehetek...
Ja! Majd írom a naplómba: Megbüntettek a rendőrök. Nevetséges az egész, olyan volt, mint egy autósüldözés. Kész röhej. Ötezer forintunk bánja...
Judit, szerintem Beáék veled jönnek, Bogiékkal meg Bogiék. :DDDDD
Mi már mindent lebeszéltünk Bogival, úgyhogy mi koraiak leszünk:)
Sziasztok csajok!
Készül a mascarpone, meg Martinka fürödni :), én meg szusszantam egy ici-picit, de már futok is mert úgy tűnik Martinka már csak sírni bír.
Holnap várok mindenkit. Nekem Bogi indulási verziója tökéletes, de mindenki jön amikor gondolja. Persze minél előbb annál jobb!!! :)
Na majd még jövök valamikor később.
Holnap Pétfürdőre ez már tuti :D
Na csajszik akkor eldöntéttetek, hogy mikor és hogy megyünk holnap?
azt nem bánnám sőt megköszönném :D
Miattunk amúgy nem kell ám mégegy kört menni, max elmegyünk busszal, nem nagy dolog, kb fél órás út!
De majd holnap akkor megdumáljuk.
CukorBogi,a kis babakocsit elvigyük Kendének?
ja,a következő életemben én is FÉRFI szeretnék lenni!
CSajok,holnap este lefixálunk mindent!
Olyan ez a forum,mint egy konferencia beszélgetés:))))
Ami biztos, hogy 9felé én el szeretnék indulni...
Kende kajál sztem fél8 körül. összerámolok és aztán összeszedem a csipetcsapatot...vagy ahogy jó nektek...ez az én verzióm...
Ha minden jól megy akkor mi elég korán el tudunk indulni Beáékkal és ha úgy van max teszek egy kört gyorsba Bogiékkal...a Kende úgyi Lilizni akar majd :D
Sziasztok!
Idetaláltam, Köszi Vera.:-)
Kicsit visszaolvastam.
Itt is jobbulást Bogi! Gyógyulj ám meg péntekig.
Persze hozzánk is befér valaki.:-)
Mi a készenlétin lakunk, nem kell bemenni Palotára, hanem előtte a nagy kéményeknél kell lefordulni jobbra. Pontosabban a kémények előtt. Ahogy jössz a 4 sávoson, 2 leágazó van Csórnak, aztán van egy aminél a kohóhoz lehet lekanyarodni, és utána egyből az a leág, ami hozzánk vezet, ott szokták mérni a rendőrök a 70-et:)
Csak tudjam, hogy akkor ki kit szed össze.??? Mert Beáékat tudom hol laknak, de Bogiékat nem...max. a Várpalotai tescot tudom, vagy ahol kanyarodni kell a Bakony felé...
a met.hun néztem...ott szomorú dolgokat ír...
Vera beférünk ennyien hozzád????
Cukorborsobogi gyógyulj meg mihamarabb!!!! Kúráld magad ezerrel!
Judy írt, hogy jönnek. Nagyon örülök neki. :)
Nekem folyik a vörös rendesen a fejemből, viszont nem fogja meg a kédat, meg a törölközőt sem szerencsére:)
most nekem mahagóni van és ez nem csöpög fürdés közben és nem fog meg mindent ,ha vizes a hajam:)))
Ez a kallos tűzvöröse, de előtte mahagóni volt rajta, úgyhogy szerintem azért lett ilyen.
Pemete Bogi,nagyon jó a hajszíned!
Melyik szín ez?
Jobbulást itt is!
Néztem az előrejelzést,száraz zivatar.
Ez mi?
Kb 26 fok,változó felhőzet,zivatarok zavarhatják meg a napos időszakokat!
Jobbulást neked!
Hát elég ramaty idő lett:S
de péntekig persze meggyógyulhatok, attól függ hogy Vera lakása belső kapacitása mekkora...
További ajánlott fórumok: