Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Nálunk már minden ami nem szabad vagy eltört, vagy felkerült a szekrény tetejére:D
Elvagyunk, épp most írtam ki a nevét párizsiból:p
A naplómban nyarat csináltam!
Csak azért is!
Csomagoljunk!
Menjünk!
Sziasztok!
Szebb reggelt, mert ez a mai elég szar. Nem hiszem el, hogy még mindig esik!!!!!
Bogikám, néztem a tortás fotón az arcod és olyan nyúzott vagy! Pihenned kéne!
Apafej látod azért mégis meglepett egy tortával! :)
Sziasztok! :)
Nálunk most foci megy ezerrel. Én meg inkább alszom rajta. Egész nap zöld a tévé képernyője ha Gábor itthon van. :p
Anyátokköztöt mi is nézzük ha úgy adódik. Bármikor be lehet kapcsolódni ha néhány rész ki is marad. :)))
Egyéb sorozatot nem nagyon szoktam nézni, Martinka előtt a sok munka miatt, most meg Martinka miatt. Túlkiabálja a tévét és rajtam tornázik. :) Szerintetek?! :D
Én sem vagyok tökéletes látod:DD
Szeretem, nem kell gondolkodni, csak nézem, folyik a nyálam, és ennyi;)
NAH IGEN AZ JÓÓÓ
bocs
megvan mint a 10 évad és már rongyosra lett nézve de akármikor megnézném újra :)
Nálunk ma az volt az ebéd is, meg a vacsora is:p
Óóó most nézem, már megy a Barátok közt, megyek nézem:)
Ma méregtelenítek, jó kis gyógynövényes keverékkel. Rohangáltam is a wc.re. Holnaptól meg ilyen egyoldalú túródiétát csinálok. Csak az a baj ezekkel, hogy uncsik.:-( Át is írtam a fogyi naplóm címét.:-D
Ha nem eszek akkor rosszul leszek (alacsony a vérnyomásom és a cukrom is), az nálam nem jön be.
Én sem fázom:p
Mondjuk most sütöttem egy halom bundáskenyeret, lehet ezért:)
Fázik a lábam. :(
Milyen fogyit csinálsz? Vagy csak nem eszel?
Köszi csajok! Szerintem nem bírta jól, csak valamiért Veráéknál jól viselkedett.:-)
Csak a súlyt ne is mondjátok, az elmúlt egy hónapban 4 kilót híztam. Azt hittem megesz az ideg.:-S Mától kemény fogyókúra...:-( Úgyhogy jelenleg éhezem.:-(
Örülök, hogy Martinka szeme jobban van. Nagyon jó lehet ez a doki.
Én is nyarat szeretnék, mert jelenleg meglehet fagyni a nyár közepén.:-S
Én rá sem mertem állni a mérlegre. Jobb nem tudni az igazságot. :)))
Gyümi nap... nekem is az kéne, de maradok a gastroyal kajánál. Pláne, hogy be is kéne tartani a diétát. De ma erős leszek és betartom! :)
Tudod-e hiányzik a fini kvd
jujjj nagyon :)