Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Egy staffi lány volt a menyasszony:) Nagyon édesek voltak együtt, egszerre lihegtek, egyszerre csóváltak, szerelem volt első látásra:)
Ma Danussal orvoshoz megyünk délután, mert éjjel belázasodott, és még mindig lázas, meg fáj a torka, és köhécsel is.
pároztattátok?
milyen fajtával?
bull terrierrel?
nekem ha egyszer kutyám lesz, akkor skót terrierem lesz, fekete, olyan, mint Bush kutyája
meg kell zabálni őket:)))
mit terveztek mára Danussal?
Nekünkanyósnál volt macskánk, de az elég is volt egyszer, el is költözött hamar, mert nem volt normális. Megtámadott minket, majdnem kimarta a párom szemét, nem volt valami jó háziállat.
A Sefo kan, igen. Most voltunk vele nemrég csajozni:)
szeretenm én is a kutyákat, de nem akartunk a lakásba.
de tényleg semmilyen állatunk nincs, macsak sem stb.
sefo kan kutya?
Én nagyon kutyabolond vagyok, úgyhogy amint kiderült,hogy meg tudjuk venni ezt a lakást egyből elhoztuk a Sefot:)
Nekem az ősök anno nem engedték a panelba a kutyát, és majd megőrültem érte, úgyhogy nálunk egyértelmű volt, hogy lesz kutyánk.
nincs, illetve Zsolti szüleinek van egy németjuhásza, de panelba nem szeretnénk semmilyen állatot.
de nagyon édesek együtt:))
Nektek nincs kutyátok?
Én annyira örülök, hogy végülis nálunk maradt a Sefo, olyan aranyosak együtt a gyerekkel. Féltik egymást, vigyáznak egymásra, meg persze együtt rosszalkodnak:)
szép:))
az orra bull terrier, egyből megismerni:))
milyen fajta?
bull terrier?
nem, feltalálom magam otthon:)
igazából nekem tavaly volt egy vetélésem és szívesebben maradnék otthon
a stressz sem fog hiányozni, ami itt van:)
nyugalomban szeretném a pocakomat növeszteni:)
te hol dolgoztál még 8 hónaposan?
Azta! Hogyhogy ilyen hamar eljössz?
Akkor innentől hawaii, didzsi, napolaj?
Nem fogsz unatkozni?
Szokott hisztizni, de nem többet, mint más gyerek. olyan átlagosan hisztis:)
Te hogy vagy? Meddig tervezed hogy dolgozol? Emlékszem engem már az ötödik hónap környékén elkezdett szekírozni a védőnő, hogy meddig akarok még dolgozni. Aztán végülis amikor 8 hónapos terhes voltam, akkor mentem el szülési szabira, de addigra már kikészített, hogy mindig ezzel piszkált, meg szörnyülködött, amikor mondtam, hogy még mindig dolgozom:p
édes lehetett:)
hisztis kislány egyébként?
szuper, hogy már pelus nélkül lszik délután:)
ügyes Danus:)
Szia! Jól vagyunk. Dana már napok óta pelus nélkül alszik délután, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá!
Délelőtt begurultunk a tescoba, bevásároltunk, nem volt egyszerű, mert Dana mindenáron ki akart vetődni a bevásárlókocsiból, de mivel ez nem jött össze neki, ezért megpróbálta a cuccokat kidobálni amit bepakoltam... Kis rábeszéléssel sikerült meggyőznöm, hogy ez nem lesz jó, úgyhogy szépen kibírta a kocsiig, ahol jutalmul megkapta a tejszeletet:) Aranyos volt, mire hazaértünk, az egész fejét kikente vele:DD
hogy vagytok Bogi?
Danus?
Én is a gólyafészekben voltam anno:)
Nagyon jó volt!
Nem mentünk a Balcsira, mert apánk későn ért haza:(
azt mondják hatalmas élmény:))
már alig várom:))
Én 2x voltam mindkét gyerekkel 4D-n.
Először a 18. héten az AFP eredménnyel a kezemben, majd a 32. héten.
én Dr. Blaskó Ervinhez járok, nála szeretnék szülni is
ő annyit mondott, hogy a gólyafészekhez jelentkezzek majd be 4D uh-ra ha szeretnénk a 26-28. hét között
de nem ő csinálja a 4D-t
Ki a doki?
Mikor szeretnél menni?
igen,megtaláltam köszönöm Gólyafészek kismama klub:))
na oda irányított a dokim, de még odébb van a 4d:)
Igen, megnéztem a googleban. Beírtam, hogy 4D Székesfehérvár és kiadta a Deák Csaba nevét, ő a másik doki a Bácskaival ebben a központban.
Én a kisfiammal 2x voltam 4D-n, a Bácskaihoz kértem mindig időpontot, mert régen hozzá jártam magánrendelésre.
ez a gólyafészek?
vagy valami hasonló?
szia Judit
oké, hogy 4d-t a Bácskai magánrendelésen csinál, de hol?
kórházban?
nem Palotára szándékozom 4D-re menni:)
Igen, Fehérvárról jár ki csütrötöki napokon 11-13-ig rendel, de csak bejelentekzésre.
Palotán nem ő, hanem a Beleznay csinálja a kórházban a 4D-t, na én rá nem bíznám magamat.
Én mindkét gyerekemet Veszprémben szültem - nem véletlenül - akkor még működött a szülészet Palotán is.
A Bácskay Fehérváron magánrendelésen csinál 4D-t.