Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szégyellem magam, de nincs mindig türelmem a zagyva... fórum

Szégyellem magam, de nincs mindig türelmem a zagyva... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Myra)
tegnapelőtt 19:46

Jártatok.

De a türelem nem ezért kell.

13. Myra
tegnapelőtt 19:31
Kell a türelem. Még te járhatsz majd ebben a cipőben.
tegnapelőtt 11:46
Sajnos ilyen ez.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Channa*)
tegnapelőtt 10:11
Sir szegény, hogy nem emlékszik.
10. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 19:02

Neki nem rettenetes. A környezetének, azaz neked/nektek, annál inkább.

Szerencsére ők azt is elfelejtik, hogy hülyeségeket mondanak, esetleg csúnyán beszélnek a hozzátartozókkal, stb.

Az én anyósom, amikor már otthonban volt, azt kérte tőlem, hogy ne menjek őt látogatni azzal a férfival, akivel jönni szoktam.

A sógornőm is demens lett, nagyon gyorsan kialakult nála, nagyon jól elbeszélgettünk, aztán rácsodálkozott, hogy ismerem a lányát.

A férjemet (öccsét) rendszeresen felhívta hajnalban, hogy te kopogtál? Most nem tudok ajtót nyitni, mert fáj a lábam...

Sok kerülettel távolabb éltünk egymástól, így nehéz lett volna, hajnali 3-kor bekopogni hozzá.

Fel a fejjel! Nehéz, de sajnos nem tudsz mit tenni:(

jan. 28. 10:56
+t
jan. 28. 10:55
Tudom én azt, nem most kezdődöt, és tényleg nagyon keserű.
jan. 28. 10:35
Nem akarlak elkeseríteni, de egy nagyon hosszú gyászfolyamat kezdődik. Évekig tart. Ez nem olyan gyász, mint amikor meghal valaki, akár betegségben, akár hirtelen és váratlanul. Ez egy keserű, apró adagokban érkező, hosszan mérgező gyász.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
jan. 28. 10:30
Atyaég
jan. 28. 10:29

Rettenetes lehet neki.

Iszonyat, hogy minden logikát nélkülöz sok gondolata.

A másik rettenet, hogy mivé lett az az ember, aki egykoron a világ közepe volt és az általam ismert emberek egyik legokosabbja.

jan. 28. 09:46
Demencia. Hát az kemény dolog.
jan. 28. 09:45
Nekünk olyanokat mondott, hogy hallotta, éjjel járkáltunk a konyhában. Nem együtt laktunk. A kórházi szobába éjjel bejönnek a cicák. Ellopták a hálóinget, kulcslyukon keresztül húzta ki valaki.
jan. 28. 09:27
Ehhez nekem sem lenne.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook