Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Védted már meg a gyereked más gyerekével szemben? fórum

Védted már meg a gyereked más gyerekével szemben? (beszélgetés)

tegnap 18:48

Kifejezetten megvédeni nem, csak szólni egy srácnak, hogy ne vetessen a gyerekkel magának kakaós csigát. 😍

Többször kérdeztem 2. osztálytól, hogy mit vett a büfében, és mindig azt mondta; kakaós csigát. 1x mentünk pékségbe, s kérdeztem, kér-e? Azt mondja nem szereti........akkor miért veszel a büfében? - Mert xy kéri, hogy vegyek neki. Nagyot lestem. 😂

15. timycat (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 17:41
Nem volt rá szükség, szerencsére.
tegnap 13:40
Volt ilyen a tanár néni ügyesen elrendezte.
13. gigi> (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 13:21

Igen!

De hasztalan volt minden.

A fiam maga oldotta meg a problémát, miután elkerültek közép iskolába. Egyik reggel a buszon belé kötött ismét az a fiú aki több éven át terrorizálta. Az én fiam a tömött buszon egy jól irányzott pofonnal megelégelte a dolgot.

A bántalmazó fiú megszólalni sem tudott, meglepődött. Onnantól kezdve soha nem piszkálta a fiamat.

tegnap 12:06

Nem szoktam beleszólni gyerek-gyerek vitába. Azt gondolom, hogy rendezzék el egymás között.

De volt rá példa, hogy az oviban panaszkodott egy gyerekre a fiam rendszeresen, akkor az óvónéninek szóltam, hogy kicsit figyeljen jobban.

Nem tetszett a módszere, amivel tett ellene, mert közben a fiamat egy olyanra tanította, ami az én elveimmel nem egyezik.

Tehát, rendszeresen szekálta a fiamat ez a fiú. Miután szóltam az óvónéninek, a következő akciója a kisfiúnak az volt, hogy a gyerekem oviszsákját beledobta a wc-be. Az volt az ötlete, hogy a fiam is tegye ezt.

Egy másik eset:

Nyaralásnál a fiam egy kislánnyal játszott minden nap. Egyszer valamin összezörrentek és meglökdösték egymást, azaz a kislány is és a fiam ismeglökte a másikat. A kislány anyukája órákon át üvöltözött velem, hogy az én gyerekem fojtogatta az ő lányát és neveljem meg a gyerekemet, stb. Én mondtam neki, hogy meglökték egymást, amit mind a ketten láttunk, azaz nem fojtogatta és azóta is együtt játszanak, de egyszerűen nem bírt magával. Mindennek elmondott a férjemnek az unokatesómnak, az unokatesóm férjének. Már mindenki haja az égnek állt. Aztán gondolt egyet és bekopogott hozzánk és üvölte velem, hogy te hüly.e kis pest kurv.a. Én meg mondtam neki, hogy nem vagyok kispesti:DDD

Na, ezzel az információval nem tudott mit kezdeni és befejezte az ámokfutását...

És még egy:

Játszótéren a gyerekemtől mindig elvette egyidősebb kissrác a játékát. Én mondtam neki, hogy nem baj, majd ha megyünk haza visszakérjük. Így is volt, csak nem figyeltem megfelelően. Elkezdtem összeszedni a gyerek játékait és mondtam a kissrácnak, hogy nem kellene a kisebbekkel ezt csinálnia. Legalább 10 c.asszony esett nekem. Úgy megvertek, hogy ömlött az orromból a vér, össze-vissza karmolták a karomat és az arcomat, letépték rólam a pólómat, tépték a hajamat. Senki nem védett meg. Az egyik pasija, gondolom megunta és leszedte rólam őket. Ha nem teszi, akkor szerintem agyonvernek...

Na, tehát, ezért sem szólok bele. Ha kellett, akkor tanár segítségét kértem, de szerencsére nem nagyon volt rá szükség. Egyszer annyi volt, hogy a suliból nem mert kimenni a fiam, mert már a suliban is több c. gyerek verést ígért neki. Ekkor a férjemet hívta fel az osztályfőnök, hogy menjen a gyerekért, de ekkora már megunták és soha többet nem foglalkoztak a fiammal.

11. Alnisa
tegnap 11:51
De egy hete a szülővel beszéltem, hogy beszélgessen el a lányával. Nem vette zokon, megköszönte, hogy szóltam, sőt ő hozta fel szülőin, hogy kellene egy beszélgetés lányokkal, hogy nem kell kis tirpáknak lenni a többi lánnyal, csak mert ő olyan magasan horja az orrát, hogy bele esik az eső (ez egy másik kiscsaj). Gyanítom apuka ilyen, mert anyuka full normális, az apja meg még egy szülőnek sem köszönt az elmúlt 6 évben. Konkrétan legevőnek néz minden haladó embert.
10. Alnisa (válaszként erre: 7. - Kentaurcica)
tegnap 11:46

Így van. Amikor azzal jön a gyerek, hogy a másik gúnyolodott vele, vagy löködte, akkor bizony elkapom és elmondom neki, hogy talán nem kellene.

A leggázabb amikor játszón ott ül a szülő és le se szarja, hogy egy gyökér a gyereket, aki esetleg bántaja a többit. Az apja előtt is simán elkaptam a kiskölköt, az apja fel sem nézett, sok minden elmond ez is...

9. csemár (válaszként erre: 7. - Kentaurcica)
tegnap 11:29
Miért? Nem az a normális?
8. kentaurcica (válaszként erre: 3. - Jojócska)
tegnap 10:00
Bementél szólni?
7. kentaurcica (válaszként erre: 2. - Alnisa)
tegnap 10:00
Hogyan? Más gyerekére rászóltatok?
tegnap 09:52
Igen.
tegnap 08:17
Nem a gyereket, hanem a szülőt kaptam el, és kilátásba helyeztem neki, hogy egész életében plasztikai sebészhez kell járnia a gyerekével együtt, ha nem tesz meg mindent, hogy az én gyerekemről leszálljon az övé. Hatásos volt.
tegnap 08:09
Igen.
tegnap 07:51
Igen,az iskolában.
tegnap 07:45
Igen, iskolában, játszótéren.
tegnap 07:16
Óvodában, iskolában, amikor bántották?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook