Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Léteznek olyan férfiak, akik nem tudják mit akarnak? fórum

Léteznek olyan férfiak, akik nem tudják mit akarnak? (beszélgetés)

1 2
45. Anyagi (válaszként erre: 38. - Komor)
tegnap 23:35

Azért, mert ha azt akarod, hogy a férfi igazi FÉRFI legyen, neked igazi NŐ-nek kell lenned!

Aminek az alapja a tisztelet, hogy felnézel rá és elismered! És ne feledjük : szereted!

44. komor (válaszként erre: 38. - Komor)
tegnap 21:16

"Kevés a normális férfi, tisztelet a kivételnek."

Kedves Alnisa! Tudom, hogy egy női oldalon akár még sikeres is lehetne ez a hangnem, amit vagy öt egymás utáni hozzászólásodban megengedtél magadnak, de úgy látom az itt fórumozó nők nem vevők erre. Gondold át, miket írsogálsz!

Ajánlani tudom, hogy adjuk meg egymásnak a tiszteletet.

43. Regin_a (válaszként erre: 31. - Alnisa)
tegnap 19:11
Villanyégőt ki cseréli ki ha szükséges?
42. birebora (válaszként erre: 29. - K-né Zsóka)
tegnap 18:37
Már bocsánat, te ilyet neveltél?! Mert én nem. És az ismeretségi körömben sem.
41. globus (válaszként erre: 38. - Komor)
tegnap 17:41
A pénz, kérem szépen. Fizessen, mint a katonatiszt. Ha leteszi a zsét, jár kiszolgálás.
40. Lajos39 (válaszként erre: 22. - Alnisa)
tegnap 17:39
Hello. Akkor sikeresen a kettő százalékba tartozom, szerencsére, vagy pechemre.
39. K-né Zsóka (válaszként erre: 31. - Alnisa)
tegnap 15:24
Sajnállak, hogy neked csak ilyenekhez volt szerencséd, de nincs igazad. Nem mind ilyenek!
38. komor (válaszként erre: 31. - Alnisa)
tegnap 13:54

"kiszolgájuk a férfit, ő meg marha jól érzi magát, még véletlen sem vesz részt semmiben."

JA! A férfiak 98%-a ingyenélő, semmirekellő, ahogy a szavaidból kiveszem. Nem is értem, hogy mi a fenének akar minden nő pasit magának?! Egy ingyenélőt?!

tegnap 13:44
A kérdés az neked elég e ez így.
36. tien (válaszként erre: 31. - Alnisa)
tegnap 12:36

Szeretet,törődés ,fészekrakás.

Nem tudok más lenni ,és ki is használja a kis lükém.☺️

35. komor (válaszként erre: 22. - Alnisa)
tegnap 12:14

"A 98 % ilyen.... Egy 8 éves gyerek szintjén rekednek meg."

Hát ez meg eléggé kamaszosra sikeredett...!

tegnap 11:54

Léteznek, igen. Ez a te levelezőoartnered is tudja: pont annyit akar, amennyit tesz.

A tettekre sokkal beszédesebbek, mint a szavak.

A tettek mondják el az igazat mindenkiről, mellébeszélni bárki tud.

tegnap 11:51
Ha már lassan egy éve így haladtok, nem valószínű, hogy ez változhat. Aki párkapcsolatot szeretne, az nem írogat sokáig, hanem találkozni akar.
tegnap 11:50

Az internetes kapcsolat egy kapcsolati dinaminka.

Az online kommunikáció elválasztható a valódi kötődésektől. A folyamatos levelezés nem követel annyira személyes jelenlétet, és lehetőséget ad arra, hogy az érzelmi közelség ne váljon teljesen dinamikussá.

A személyes találkozók, a valódi jelenlét az, ami megköveteli a mélyebb változást, de ha valaki nem rendelkezik a kellő érzelmi készségekkel, hogy ezt kezelje, akkor inkább megmarad a „távolban”, és megakadályozza a kapcsolat fejlődését.

Tehát ha nem történik személyes találkozó, és az online térben marad a kapcsolat, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a másik nem szerethető, vagy nem szeret. Ez nem szeretethiány, ez érzelmi kapacitáshiány.

31. Alnisa (válaszként erre: 25. - Tien)
tegnap 11:39
Ezt mondom én, mert a szeretet és törődés és belénk nevelt dolgok miatt kiszolgájuk a férfit, ő meg marha jól érzi magát, még véletlen sem vesz részt semmiben.
30. Alnisa (válaszként erre: 29. - K-né Zsóka)
tegnap 11:38
Ezt nem a fiatalokra értetttem, hanem a mi korosztályunkra, 40-50 éves férfiak is ilyenek, meg az ennél idősebbek is. Ez sajnos generációk óta fennálló gond. Fiatalabb fiúkkal nem igen van kapcsolatom, de gondolom ők sem mások a munakamorájukból kiindulva.
29. K-né Zsóka (válaszként erre: 22. - Alnisa)
tegnap 11:21
Mint ahogyan a mai lányok többsége is ilyen. Ilyen generációt nevelt a mi korosztályunk és kész.
28. K-né Zsóka (válaszként erre: 3. - Judebyjude)
tegnap 11:19
Ahogy értelmeztem oda-vissza működik a dolog.
27. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:18
Ha minden nap írtok, és megbeszéltek mindent, de egy szóval sem célozgatott másfajta kapcsolatra, akkor miért nem tudod elfogadni, hogy barátságot akar?
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Birebora)
tegnap 11:17
szinte egész nap írunk... reggeltől késő délután estig. ennyit csak nem néz el egy nő sem. Ne már, komolyan ennyire rossz a felhozatal?
25. tien (válaszként erre: 22. - Alnisa)
tegnap 10:12

Kevés a normális férfi...

Az én férjem ilyen (volt).

Vitte a vállalkozását ,patyolat tisztán tartotta a lakást ,főzött magának stb..

Majd jöttem én ,addigi szeretet feleslegemet rázúdítottam ,és a sejhaját is kitörörtem.

Tehát itt a nők is vastagon benne vannak ,ha egy férfi elkényeztetett.

24. birebora (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:50
Persze, naponta többször is.
23. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:06
Simán. Sokan megoldják. Sokaknak olyan a munkája életvitele hogy napokat tud a szeretőnél tölteni, otthon meg várja asszony a gyerekekkel…
22. Alnisa
tegnap 07:58

A 98 % ilyen.... Egy 8 éves gyerek szintjén rekednek meg.

Kevés a normális férfi, tisztelet a kivételnek.

Bár azt gondolom, hogy ez a nők, anyák hibája, mert mindig alájuk van tolva minden. Anyuka mindig megcsinált mindent helyettük, majd a feleségük, barátnőjük folytatta ezt (magamat is bele értve). Komolyan köteleznék minden férfit, hogy 2 évig éljen külön, önállóan. Intézzen el magának minden, mosson, főzzön, stb. Hogy egy önálló, döntésképes, talpraesett pasi legyen belőle.

21. lolita2112 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:45
lehet forditott muszakban dolgoznak.
tegnapelőtt 18:27

Próbáld ezt a témát felvetni neki, hogy mit olvastál, mik is léteznek, mi a véleménye róla?

Amennyiben nem akarsz tőle semmit, van közös témátok,akkor hagyd. A lényeg, jól érzed így ebben a formában is magad.

tegnapelőtt 18:23

Privátban nem olyan rózsás ám a helyzet.

Sok embert összeköt a lakástalanság félelme.

tegnapelőtt 18:21
hát..nem tudom, biztosa így van, de inkább a kifelé boldog párkapcsolat az ami látszik...mindenhol
tegnapelőtt 18:14

Attól függ milyen a kapcsolatuk.

Lehet alig várja már a nő, hogy menjen a pasi, találjon valakit.

Itt a Hoxán is sokan vannak, akik egy lakásban élnek a volt párjukkal.

tegnapelőtt 18:09
hallani hallottam. na de azért. csak feltűnne az asszonynak hogy egész nap írogat valakinek. nem?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook