Léteznek olyan férfiak, akik nem tudják mit akarnak? (beszélgetés)
Azért, mert ha azt akarod, hogy a férfi igazi FÉRFI legyen, neked igazi NŐ-nek kell lenned!
Aminek az alapja a tisztelet, hogy felnézel rá és elismered! És ne feledjük : szereted!
"Kevés a normális férfi, tisztelet a kivételnek."
Kedves Alnisa! Tudom, hogy egy női oldalon akár még sikeres is lehetne ez a hangnem, amit vagy öt egymás utáni hozzászólásodban megengedtél magadnak, de úgy látom az itt fórumozó nők nem vevők erre. Gondold át, miket írsogálsz!
Ajánlani tudom, hogy adjuk meg egymásnak a tiszteletet.
"kiszolgájuk a férfit, ő meg marha jól érzi magát, még véletlen sem vesz részt semmiben."
JA! A férfiak 98%-a ingyenélő, semmirekellő, ahogy a szavaidból kiveszem. Nem is értem, hogy mi a fenének akar minden nő pasit magának?! Egy ingyenélőt?!
Szeretet,törődés ,fészekrakás.
Nem tudok más lenni ,és ki is használja a kis lükém.☺️
"A 98 % ilyen.... Egy 8 éves gyerek szintjén rekednek meg."
Hát ez meg eléggé kamaszosra sikeredett...!
Léteznek, igen. Ez a te levelezőoartnered is tudja: pont annyit akar, amennyit tesz.
A tettekre sokkal beszédesebbek, mint a szavak.
A tettek mondják el az igazat mindenkiről, mellébeszélni bárki tud.
Az internetes kapcsolat egy kapcsolati dinaminka.
Az online kommunikáció elválasztható a valódi kötődésektől. A folyamatos levelezés nem követel annyira személyes jelenlétet, és lehetőséget ad arra, hogy az érzelmi közelség ne váljon teljesen dinamikussá.
A személyes találkozók, a valódi jelenlét az, ami megköveteli a mélyebb változást, de ha valaki nem rendelkezik a kellő érzelmi készségekkel, hogy ezt kezelje, akkor inkább megmarad a „távolban”, és megakadályozza a kapcsolat fejlődését.
Tehát ha nem történik személyes találkozó, és az online térben marad a kapcsolat, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a másik nem szerethető, vagy nem szeret. Ez nem szeretethiány, ez érzelmi kapacitáshiány.
Kevés a normális férfi...
Az én férjem ilyen (volt).
Vitte a vállalkozását ,patyolat tisztán tartotta a lakást ,főzött magának stb..
Majd jöttem én ,addigi szeretet feleslegemet rázúdítottam ,és a sejhaját is kitörörtem.
Tehát itt a nők is vastagon benne vannak ,ha egy férfi elkényeztetett.
A 98 % ilyen.... Egy 8 éves gyerek szintjén rekednek meg.
Kevés a normális férfi, tisztelet a kivételnek.
Bár azt gondolom, hogy ez a nők, anyák hibája, mert mindig alájuk van tolva minden. Anyuka mindig megcsinált mindent helyettük, majd a feleségük, barátnőjük folytatta ezt (magamat is bele értve). Komolyan köteleznék minden férfit, hogy 2 évig éljen külön, önállóan. Intézzen el magának minden, mosson, főzzön, stb. Hogy egy önálló, döntésképes, talpraesett pasi legyen belőle.
Próbáld ezt a témát felvetni neki, hogy mit olvastál, mik is léteznek, mi a véleménye róla?
Amennyiben nem akarsz tőle semmit, van közös témátok,akkor hagyd. A lényeg, jól érzed így ebben a formában is magad.
Privátban nem olyan rózsás ám a helyzet.
Sok embert összeköt a lakástalanság félelme.
Attól függ milyen a kapcsolatuk.
Lehet alig várja már a nő, hogy menjen a pasi, találjon valakit.
Itt a Hoxán is sokan vannak, akik egy lakásban élnek a volt párjukkal.
További ajánlott fórumok:
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Tudják a férfiak hogy mit akarnak?
- Léteznek férfiak, akik gyantázzák az arcukat?
- Matematika és kémia az ALAPOKTÓL érthetőbben! Léteznek könyvek, pdf-ek, módszerek, melyek igenis(!) meg tudják tanítani az egyént, úgy?...
- Mire gondolnak a férfiak pontosan, ha azt mondják egy nőnek, hogy többet akarnak tőle, mint barátság?