Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Aki munkanélküli hogyan keres munkát, mit csinál egész nap? fórum

Aki munkanélküli hogyan keres munkát, mit csinál egész nap? (beszélgetés)

9. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:57

Reggel minden állásportált végignéztem, hátha felkerül új hirdetés, ami megfelel nekem. Illetve nagy cégek honlapját is végigböngésztem. Bekültem, amit lehetett és listát vezettem, mert pár hét alatt volt vagy 40 hely. Volt, ahova nem konkrét állásra, csak úgy adatbázisba beküldtem a jelentkezésemet.

Aztán amikor olyan helyen jártam, személyesen is bekopogtam. Pl. Multi Alarm számlát akkor helyben pénztárban fizettem be, és a HR-es vezetőhöz bekopogtam, hogy állást keresek pénzügyön, nincs-e. Pont akkor töltötték be előző héten, mondta, hogy kár, hogy nem előbb mentem. De azért otthagytam egy önéletrajzot.

8. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - Regin_a)
tegnapelőtt 08:41
Ezzel az a gond, hogy ilyen-olyan termékeladásra szinte mindig kell ember, de az nem fizet jól. A Telecom, Yettel, One, ezek is gyakran keresnek embert, otthonról is végezhető munkára, de náluk kell az idegennyelv tudás. És nem mindegy, hogy melyik az az idegen nyelv.
7. Regin_a (válaszként erre: 3. - Violet18)
jan. 28. 22:44

Nézd meg helyben a postát, telekom yettel meg az ilyesmi boltokat."

Így jó lehet

Én mint műszaki ember amikor mukanélküli lettem, akkormég sokáig adták a segélyt, de ahol megláttam egy konténert, tudtam hogy épitkezés

Jópár alkalommal sikerült melót szerezni mert villanyszerelő is voltam. Nyugdíjnál kitünt hogy volt hely ahol nem jelentettek be

Mindegy volt akkkor, örültem hogy volt melóm

Később beindult a szürkegazdaság :)

6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Szandra8676)
jan. 28. 22:35

Telefonos operatort mindig keresnek "

Mesélj erröl, mit kell csinálnia egy ilyen tel.operátornak.

Nulla forint helyett jó.

Közeli tapasztalatom van az ilyen munkáról, még ha én nem is műveltem

jan. 28. 21:53
Ha kell a pénz és egyedül neveled a gyereket akkor márpedig kell. Telefonos operatort mindig keresnek és irodai idoben igy a gyereket is tudod intezni. Atmenetileg szerintem nagyon jo mert kapsz fizut es dolgozol. Nagyon nehez elhelyezkedni szerintem ne dolj hatra mert 1 honap az semmi
jan. 28. 20:32
Vannak valós otthon végezhető munkák, home office?
jan. 28. 20:19
Nézd meg helyben a postát, telekom yettel meg az ilyesmi boltokat. Én is nagyon nehezen találtam anno, n3m egyszerű sajnos. Mondjuk én szerettem az otthon töltött időt egyedül, kár h azért nem fizettek 😅
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 19:57
Vannak ingyenes hirdető újságok, ha gondolod nézegessed. Talán 2 hónapja én is mutattam itt egyet valakinek, aki otthon végezhető munkát keresett. Több féle is volt benne.
jan. 28. 19:29
Sajnos megszűnt a munkahelyem, 1 hónap múlva a munkanélkülit se kapom, mondjuk van azért tartalékom, de tavasztól jó lenne valami. Igazából az a legnagyobb bajom, hogy befordulok egész nap itthon egyedül, nem is a pénz. Nem egyszerű a dolgom, mert van egy 7 éves fiam akit egyedül nevelek és olyan munkahely kell ami mellett tudom vinni hozni suliba, ráadásul kisvárosban lakunk, nem sok munka van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook