Aki munkanélküli hogyan keres munkát, mit csinál egész nap? (beszélgetés)
Reggel minden állásportált végignéztem, hátha felkerül új hirdetés, ami megfelel nekem. Illetve nagy cégek honlapját is végigböngésztem. Bekültem, amit lehetett és listát vezettem, mert pár hét alatt volt vagy 40 hely. Volt, ahova nem konkrét állásra, csak úgy adatbázisba beküldtem a jelentkezésemet.
Aztán amikor olyan helyen jártam, személyesen is bekopogtam. Pl. Multi Alarm számlát akkor helyben pénztárban fizettem be, és a HR-es vezetőhöz bekopogtam, hogy állást keresek pénzügyön, nincs-e. Pont akkor töltötték be előző héten, mondta, hogy kár, hogy nem előbb mentem. De azért otthagytam egy önéletrajzot.
Nézd meg helyben a postát, telekom yettel meg az ilyesmi boltokat."
Így jó lehet
Én mint műszaki ember amikor mukanélküli lettem, akkormég sokáig adták a segélyt, de ahol megláttam egy konténert, tudtam hogy épitkezés
Jópár alkalommal sikerült melót szerezni mert villanyszerelő is voltam. Nyugdíjnál kitünt hogy volt hely ahol nem jelentettek be
Mindegy volt akkkor, örültem hogy volt melóm
Később beindult a szürkegazdaság :)
Telefonos operatort mindig keresnek "
Mesélj erröl, mit kell csinálnia egy ilyen tel.operátornak.
Nulla forint helyett jó.
Közeli tapasztalatom van az ilyen munkáról, még ha én nem is műveltem
További ajánlott fórumok:
- Akik munkanélküliek, milyen módon próbáltok munkát találni?
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- Olyanokat keresek akik elhelyezkedtek munkanélküli alatt, és visszaigényelték a fennmaradó összeget
- Ha a munkanélküli központ ajánl munkát és nem fogadom el..
- 3 hónap munkanélküli után ha nem találtam munkát a tb-t magamnak kell fizetni?
- 22éves párom, nyáron elvesztette a munkáját, 4hónapig kapott munkanélkülit, de munkát nem találtak neki és még ő sem.Kaphat segélyt?