Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hidegvíz számla, miért ennyi? fórum

Hidegvíz számla, miért ennyi? (tudásbázis)

14. asztanaviszta (válaszként erre: 9. - Channa*)
tegnapelőtt 07:37

Ez már a szennyvízzel terhelt összeg. Budapesten kb. 600 forint 1 m3 víz,csatorna díjjal együtt.

Amit a f.i írt, az kb. 10 m3 fogyasztásnak felel meg.

Ez egy 2 személyes háztartásnak 2 hónapra teljesen reális összeg.

13. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 07:36
Ez midnenhol így van, nálunk is van csatorna díj. Aminek nincs szennyvíz díja, az a kerti csap. Egyébként aránytalanul magas e za díj, ahol pl a gáznál a rendszerhasználati díj. Valahogy le kell húzni a népet, ha már nem fogyaszt eleget.
12. bozsu55 (válaszként erre: 11. - Channa*)
tegnapelőtt 03:39
Nem, de szerintem te furcsáltad,hogy ilyen keveset fogyasztanak.
11. Channa* (válaszként erre: 10. - *bzsuzsanna)
tegnapelőtt 00:18

Rosszat írtam?

Baj, hogy fürdünk?

Akkor elnézést!

10. *bzsuzsanna (válaszként erre: 9. - Channa*)
jan. 28. 20:33

Honnan tudod hány személyes a háztartás?

Nem mindenki áztatja magát a zuhany alatt.

jan. 28. 19:07

Hogy tudtok ilyen keveset fogyasztani bármiből?

1321 Ft, talán 2 köbmétert fedez. Mi 10 m3-t tuti használunk havonta, de inkább többet.

8. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 18:18

Jól mondja a Regina: ivóvíz + ivóvíz szennyvíz + melegvíz szennyvíz + alapdíj az forintra pontosan 6369 Ft.

Ebből a szennyvíz 4441 Ft, tehát nem a vizet fizeted főleg, hanem a szennyvizet.

7. spann (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 17:51

Hívd fel a Vízműveket, vagy ahonnan számlát kaptad, hogy nincs-e valami tévedés.

Vagy még jobb, ha e-mailt írsz, akkor írásban válaszolnak.

6. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 16:48

Fogyasztottál1321Ft-nyi hideg vizet, + alapdíj, ha fogyasztasz ha nem,

Mi az hogy hideg-melegvíz? Távfűtési melegviz vagy mi. Ugyanakkor a melegviz is a csatornába távozik, persze felszámolják

Külön csövön jön az ivóvíz és a hsználati hidegvít, ami nincs úgy szűrve?

Számszerüleg stimt a számla

Megjegyzem, 1.000Ft körüli villanyra kb 6.000Ft végösszeg jön ki, szépen alátámasztva mikhez járulok még hozzá

5. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 16:40
Nekem az utolsó számlámon 5395 ft vízdíjra jött 8769 ft csatornadíj. 172,40 ft egy köbméter víz.
jan. 28. 16:06

Telefon elérhetőség?

Nálam a novemberi ki nem küldött számlára 1000 ft pótdíjat szerettek volna felszámolni.

3. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 15:52
A szolgáltató oldalán megtalálható az aktuális víz és csatornadíj. A csatornába a melegvíz is kifolyik.
jan. 28. 15:15
Erre én is kíváncsi vagyok. Hallatlan. Ne hagyd. Ilyen nincs.
jan. 28. 14:58

Légyszíves magyarázza már el valaki. Hogy az 1321 ft-os hideg víz fogyasztgása után miért lett 6369 ft. A vége. Értem én, de fel nem foghatom.

Alapdíj: 607 ft.

ívóvíz : 1321 ft.

Most jön, a hideg, és meleg víznek a szenyvízdíjja. ( igen, itt a melegvíz szenyvízétt itt számlázzák.) 1777, és 2664 ft. Ez összesen 6369 ft.

Tehát 1321 forint után több mint hatezret fizetek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook