Hidegvíz számla, miért ennyi? (tudásbázis)
Ez már a szennyvízzel terhelt összeg. Budapesten kb. 600 forint 1 m3 víz,csatorna díjjal együtt.
Amit a f.i írt, az kb. 10 m3 fogyasztásnak felel meg.
Ez egy 2 személyes háztartásnak 2 hónapra teljesen reális összeg.
Rosszat írtam?
Baj, hogy fürdünk?
Akkor elnézést!
Honnan tudod hány személyes a háztartás?
Nem mindenki áztatja magát a zuhany alatt.
Hogy tudtok ilyen keveset fogyasztani bármiből?
1321 Ft, talán 2 köbmétert fedez. Mi 10 m3-t tuti használunk havonta, de inkább többet.
Jól mondja a Regina: ivóvíz + ivóvíz szennyvíz + melegvíz szennyvíz + alapdíj az forintra pontosan 6369 Ft.
Ebből a szennyvíz 4441 Ft, tehát nem a vizet fizeted főleg, hanem a szennyvizet.
Hívd fel a Vízműveket, vagy ahonnan számlát kaptad, hogy nincs-e valami tévedés.
Vagy még jobb, ha e-mailt írsz, akkor írásban válaszolnak.
Fogyasztottál1321Ft-nyi hideg vizet, + alapdíj, ha fogyasztasz ha nem,
Mi az hogy hideg-melegvíz? Távfűtési melegviz vagy mi. Ugyanakkor a melegviz is a csatornába távozik, persze felszámolják
Külön csövön jön az ivóvíz és a hsználati hidegvít, ami nincs úgy szűrve?
Számszerüleg stimt a számla
Megjegyzem, 1.000Ft körüli villanyra kb 6.000Ft végösszeg jön ki, szépen alátámasztva mikhez járulok még hozzá
Telefon elérhetőség?
Nálam a novemberi ki nem küldött számlára 1000 ft pótdíjat szerettek volna felszámolni.
Légyszíves magyarázza már el valaki. Hogy az 1321 ft-os hideg víz fogyasztgása után miért lett 6369 ft. A vége. Értem én, de fel nem foghatom.
Alapdíj: 607 ft.
ívóvíz : 1321 ft.
Most jön, a hideg, és meleg víznek a szenyvízdíjja. ( igen, itt a melegvíz szenyvízétt itt számlázzák.) 1777, és 2664 ft. Ez összesen 6369 ft.
Tehát 1321 forint után több mint hatezret fizetek.
További ajánlott fórumok:
- Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán?
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Ki tudja, hogy mikor lesz a számlán a nyugdij?
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Népszámlálás 2011-Jelentkezett valaki Számlálóbiztosnak?
- Nem tudom befizetni a számláim !