Xiaomi 11T Pro okostelefon - jó telefonnak mondható? (beszélgetés)
Így vagyok én is, nekem van egy xiaomi redmi note 5-öm, ami tökéletesen működik még mindig, de csak tartaléknak használom. Ha elromlana a xiaomi 12 gépem, akkor rögtön van mire váltanom.
Szerintem egy pár évig még jó lesz a xiaomi 11T pro neked, ha csak az átlagos feladatokra kell. A xiaomi nem rossz márka, talán a harmadik, vagy negyedik legtöbbet gyártott mobil egy évben, elég jól felfutott az utóbbi időben.
Nem írtam eddig, de nem új állapotban vásároltam a Xiaomi Mi11 okostelefont..., mobiltelefon üzletben és ők adtak garanciát ès helyette szintén tőlük kapok másik Xiaomit.
Pillanatnyilag egy Samsung régebbi okostelefont használok,amin android 10 van, amit újonnan a férjemtől kaptam kb. 2018-ban és tökéletesen működik, előkerestem a szekrényből.
Egyszóval nincs igényem a legszuperebb okostelefonra, csak jól működjön, ne haljon meg, mint a Xiaomi Mi11, hiszen a régi Samsung is jól működik, erről írok most és ma emaileztem is róla, minden, nekem fontos app működik rajta, szép kèpeket is kèszít. 🤗
Most nézem, hogy a kérdésedre nem válaszoltam.
Ha nincsenek túl nagy igényeid, szerintem a 11T pro még egy-két évig teljesen jól elketyeg. Főleg, hogy újonnan kaptad. Most nem adnám el, majd pár év múlva cserélném le. Az én gépem is viszonylag öreg, csak egy évvel fiatalabb, mint a tied, és eszem ágában sincs újat venni helyette, amíg jó.
Ha garanciálisan befogadták javításra az Mi11-et, akkor az nekem a xiaomi korrektségét mutatja, merthogy kb 5 éves lehetett a géped. Akkor csúcsgép volt, az 11T pro egy kategóriával volt gyengébb. Szoftver frissítéseket már egyik sem kap. A teszt szerint fotózásban az Mi jobb, videóban a 11T pro jobb. Szerintem nincs nagy különbség a kettő között, kivéve az akku töltést, mert a 11T pro bivaly 120 W-os töltéssel dönget, ami ma is csak a csúcs Xiaomira jellemző.
Nem hiszem, hogy jó áron el tudod adni, merthogy 5-6 éves a kütyü, sokat nemigen kapsz érte. Ugyanakkor érdemes lenne inkább valami újat venned.
A mostani xiaomi 15T pro úgy 230-250 eFt körül kapható, nekem nagyon tetszik. A szoftver frissítést vagy 4-5 évig kapja, különösen tetszik a teleobjektívje, ami 5 szörös közelítésű, periszkópos megoldású. A szenzorok 50 Mpixelesek. Ha a mobilom nem lenne olyan jó, mint amilyen (xiaomi 12), akkor én ezt venném, vagy a xiaomi 15-öt.
Én kedvelem a xiaomit, de a 11t pro egy kicsit már öreg.