Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Xiaomi 11T Pro okostelefon - jó telefonnak mondható? fórum

Xiaomi 11T Pro okostelefon - jó telefonnak mondható? (beszélgetés)

8. komor (válaszként erre: 7. - Sanguinee)
jan. 28. 23:50

Így vagyok én is, nekem van egy xiaomi redmi note 5-öm, ami tökéletesen működik még mindig, de csak tartaléknak használom. Ha elromlana a xiaomi 12 gépem, akkor rögtön van mire váltanom.

Szerintem egy pár évig még jó lesz a xiaomi 11T pro neked, ha csak az átlagos feladatokra kell. A xiaomi nem rossz márka, talán a harmadik, vagy negyedik legtöbbet gyártott mobil egy évben, elég jól felfutott az utóbbi időben.

jan. 28. 20:54

Nem írtam eddig, de nem új állapotban vásároltam a Xiaomi Mi11 okostelefont..., mobiltelefon üzletben és ők adtak garanciát ès helyette szintén tőlük kapok másik Xiaomit.

Pillanatnyilag egy Samsung régebbi okostelefont használok,amin android 10 van, amit újonnan a férjemtől kaptam kb. 2018-ban és tökéletesen működik, előkerestem a szekrényből.

Egyszóval nincs igényem a legszuperebb okostelefonra, csak jól működjön, ne haljon meg, mint a Xiaomi Mi11, hiszen a régi Samsung is jól működik, erről írok most és ma emaileztem is róla, minden, nekem fontos app működik rajta, szép kèpeket is kèszít. 🤗

6. komor (válaszként erre: 5. - Komor)
jan. 28. 17:52

Most nézem, hogy a kérdésedre nem válaszoltam.

Ha nincsenek túl nagy igényeid, szerintem a 11T pro még egy-két évig teljesen jól elketyeg. Főleg, hogy újonnan kaptad. Most nem adnám el, majd pár év múlva cserélném le. Az én gépem is viszonylag öreg, csak egy évvel fiatalabb, mint a tied, és eszem ágában sincs újat venni helyette, amíg jó.

5. komor (válaszként erre: 1. - Sanguinee)
jan. 28. 17:36

Ha garanciálisan befogadták javításra az Mi11-et, akkor az nekem a xiaomi korrektségét mutatja, merthogy kb 5 éves lehetett a géped. Akkor csúcsgép volt, az 11T pro egy kategóriával volt gyengébb. Szoftver frissítéseket már egyik sem kap. A teszt szerint fotózásban az Mi jobb, videóban a 11T pro jobb. Szerintem nincs nagy különbség a kettő között, kivéve az akku töltést, mert a 11T pro bivaly 120 W-os töltéssel dönget, ami ma is csak a csúcs Xiaomira jellemző.

Nem hiszem, hogy jó áron el tudod adni, merthogy 5-6 éves a kütyü, sokat nemigen kapsz érte. Ugyanakkor érdemes lenne inkább valami újat venned.

A mostani xiaomi 15T pro úgy 230-250 eFt körül kapható, nekem nagyon tetszik. A szoftver frissítést vagy 4-5 évig kapja, különösen tetszik a teleobjektívje, ami 5 szörös közelítésű, periszkópos megoldású. A szenzorok 50 Mpixelesek. Ha a mobilom nem lenne olyan jó, mint amilyen (xiaomi 12), akkor én ezt venném, vagy a xiaomi 15-öt.

Én kedvelem a xiaomit, de a 11t pro egy kicsit már öreg.

4. Violet18 (válaszként erre: 3. - Fokhagyma)
jan. 28. 17:19
Ez egy basic telefon, a T széria felső kategóriás. Én a menüjét nem szeretem xiaomiknak. Ez egy régi széria, amúgy....
3. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Sanguinee)
jan. 28. 16:22
Nekem Xiaomi Redmi13 van, szuperül működik.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Sanguinee)
jan. 28. 16:20
jan. 28. 15:52
Elromlott (alaplap hibás) a Xiaomi Mi11 telefonom és a címben szereplő telefont kapok helyette. (Az elromlott még garanciás.) Mivel amit kapok, más széria ugyan, de szintén Xiaomi, kérdésem, mit várhatok ettől a típustól? Inkább adjam el (amíg működik)? Ugyanis a Mi11 típus által megrendült a bizalmam a Xiaomi készülékekben...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook