Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
május 2.-án volt a beültetésem,2 babát kaptam vissza.Bár a biológus azt mondta,nagyon gyengécskék, de hátha...10.napon negatív teszt,+vérzés.úgyhogy ennyi volt az első próbálkozás. :( erősen gondolkozom rajta,h ha lesz 2. próbálkozás, azt is a Kaáli-ban csináljuk-e.
De mindenkinek sok sikert kívánok!
Hát,nagyon el vagyok keseredve.Dalma leállította ezt a ciklust.:( Nem hittem volna,hogy már a halasztás miatt is ennyire kikészülök.El sem tudom képzelni mit érezhetnek azok,akik a picurkát veszítik el.
Amikor kijöttem az intézetből felhívtam a férjem és alig bírtam ki sírás nélkül.Most már kezdek lenyugodni,de már előre rettegek.Nekem simán eltart akár 10-12 napig is.Na majd meglátjuk.Addig próbálom összeszedni magam,hogy tele legyek optimizmussal a következő ciklusra.
Sziasztok! Friss tapasztalat első kézből, a HIV, hepa B, C szűrések háziorvosi beutalóval ingyenesek, de nem az ÁNTSZben, hanem rendelőintézetben veszik le a vért. A beutalón szerepelnie kell, hogy lombik programhoz van szükség a vizsgálatokra.
Mi ma voltunk, nagyon kedvesek voltak, és levették a vért, annak ellenére, hogy ők már nem csinálnak ilyet.
Ma ismét voltam Dalmánál.Közölte,hogy a vérzésem hosszúsága miatt elég lett volna tegnap kezdeni a szurikat.Remélhetőleg péntekre minden oké lesz,mert különben halasztani kell.:(
Addig szurik és bizakodás.
Mennyinek kell lenni a pajzsmirigy értéknek ami a lombikhoz jó ?
Nekem inszemnél a 2,6-ot elfogadták de azt mondták lombikhoz sok.
Te kihez jársz ?
Ismét itt.:)
Tegnap voltam a Kaáliban.Alig hiszem el,hogy több,mint egy év kellett ehhez is,mert ugyebár TB-ek vagyunk.:( Minden eredményünk jó lett,mától kezdem a szurikat,hétfőn vissza.
Most próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni,ez több-kevesebb sikerrel össze is jön.Leginkább a hangulatváltozásaimtól függ.A túlzott izgatottságtól egyszer sírnék máskor meg kiabálnék.Más is volt így ezzel?
Sziasztok!
Alakult-e valakinek úgy a punkciója, hogy aznap a párja nem tudott vele menni? Lehet otthonról vinni a "cuccot"?
Jó lenne :)
De miután láttam h dugig volt a váró,nagyon durva h ilyen sok párnál nem jön a baba különböző egészségi okok miatt :/
Visszaolvastam a régebbi hozzászólásokat és azért 1 évvel ezelőtt sokkal jobban hamarabb lehetett eljutni a beültetésig! Mi van ezzel a világgal? Egyre többen vagyunk a váróban akik gyermeket szeretnénk. :(
Csak is kitartást kívánok Timon! Hamar el fog telni az az idő és hátha hamarabb szólnak, hogy Ti vagytok a következőek a sorban! :)
Mi jún.8-ra kaptunk időpontot az első konzultációra,szóval nagyon az elején vagyunk.
A recepción azt mondták h nagyon hosszú a sor és a beültetésig 1,5 év is eltelhet :(
Szia Betti!
Teljesen igaza van Emilyrose-nak, nem kell kapkodni a vizsgálatokkal.
Amit ajánlanak, hogy az első konzira vigyetek magatokkal, az nem lejárt rákszűrési eredményed illetve a férjednek az addigi leleteit, ami igazolja a problémát, ja és a beutalót.
Ott majd a Doktornő is elmondja, hogy milyen vizsgálatokat kell majd megcsináltatni, erről majd kaptok listát is. Ezekre a beutalókat a háziorvosotoktól, vagy a nőgyógyászodtól kérheted. Ha megoldható akkor ne szerepeljen sehol a beutalón, hogy a Kaáli Intézet kérésére, mert van olyan vizsgálat, amit kiszámláznak nekik és ők kénytelenek lesznek továbbszámlázni Nektek!!! Erre felhívták a figyelmünket a Kaáliban.
Mi május közepén kezdjük újra. Mivel az 1évig érvényes eredményeink nem jártak még le, így a fél évig érvényeseket a április végén, május elején kezdem/kezdjük el "gyűjtögetni", hogy minél frissebb legyen.
Ja, a Doktornő a középidős ultrahang kivételével minden máshol elvégzett vizsgálatok eredményeit elfogadja.
Sziasztok
Nekünk egy éve ott vették le a vért és küldték tovább az ÁNTSZ-nek és így csak a vv díját kellett kifizetni az intézetben. Ez egy évig érvényes.
Szia Betti!
Most nem tudom, hogy hogyan van, de pár éve kértem beutalót HEPA, HIV-re a kaáliban, és itt a helyi synlab laborban levették ingyen, mert szerződésük van a kaálival, hogy tb-re megcsinálják. Szerintem az első konzi és az első stimu között el fog telni pár hónap, nem kell annyira előre megcsinálni mindent. Persze, ez csak tb-s lombikra lehet igaz. Lehet, hogy van valakinek friss infója erről. Praktikus még utiköltség térítéses papírt kérni, ha nem szegedi vagy és mint én pl. vonattal jártam be a stimu alatt, leszíváskor és beültetéskor pedig benzint is fizettek a tb-nél. Sok sikert, remélem hamar sikerül!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018